”Köksän käytännön kokeessa tein lihapullii ja tyhjensin koneen, sain 9” – Siljan kirje Johannalle 14.3.1996

klo: 17.34. torstai 14.3.-96

Morjens!

Thanx kirjeestäs!

No, ei täs kestäny kai yhtä kauan ku viime kirjees, (KESTIPÄS!), mut silti helvetin kauan… SORRY! (Monessakohan kirjees mä oon “soritellu”?!?) Tiiän kyl, miltä tuntuu oottaa jonku kirjettä! Mut en vaan voi sille mitää, et mul on aina kauheesti tekemistä. Onnex nyt lopetin mainostenjaon, et on ainaski yx päivä viikossa enempi aikaa. SORRY vielä.

Ekax sun kirjeeseen. ->

No sähän oot bailannu! Aika hyvin… illassa imuttelit viiden jäbän kans! (siis sillon 9.2.) Ootko bailannu/dokaillu 16.2. jälkeen? Ai et oonx mä bailannu… venaas nyt, täytyy miettii… yep. Jopa yhen kerran viime kuussa. Hups… ei se ollukkaa helmikuus vaan 1.3. Olin Keravan Party Planetis, Hannan ja Ninnin kans. Oli siel myös Tero ja Tiina-Mari, mut ne ei ollu meijän kans. Mä join pienen Gin Lemonin (0,3 l, 18 %) mut olin vaa tunnin-pari ilosel tuulel… joko: a) mun viinapää on parantunu… b) jätin liian isot pohjat Ninnille. Se oli kyl nii pahaa etten ees pystyny juomaa sitä kunnolla. Ninni joi ½ kossuu, bissen + multa pohjat. No, mä sainki kattoo, ku se yrjös. Hanna nimittäin heti alus hävis yhen Sannan kans. Mua inhottaa jotenki olla dises Ninnin kans, haluisin olla Hannan kans.

No oon menos taas huomenna… siis Keravalle. Juon taskukossun (38 %, 0,2 l), mut en oo kyl varma, viitinx juua kokonaa sitä. No, katotaan nyt. Meen sinne Hannan, Katjan, Ninnin + Rentsin (+Villen) kans. Viimex siel esiinty Cappella. Toivottavasti siel nyt ois VÄHÄN vähemmän populaa, ku viimex. Siel ku katottii Cappellaa, ni meinasin tukehtuu, oli nii paljo porukkaa. Paljonkohan ois ollu… jotai n. 3 tuhatta (?) immeistä. Mua pelottaa… toivottavasti mua ei tarvii ruveta raahailee siellä.

Cool… ku voitit sen Waiting to exhale – cd:n! Mäki meinasin osallistuu siihen kisaan. On toi Exhale-biisi ihan ok. Oon kuullu myös ton Sie ist Weg:in, mut en nyt muista millain se on.

Lähetän täs mukana sun ton luokkakuvan (ihan kivan näkösii sun kamut!) ja mun luokkakuvan monisteen (saat pitää!), mutsi monistaa sit huommeen, joten tunkasen sen vaa tähän lettaan. Nyt on jo 15.3. pe, klo: 15.46. En muistanu antaa tota fotoo mutsille… no annan maanantaina.

Lähen kahen tunnin pääst Ninnille (tai aikasemmin), koska se ei jaksa kantaa kaikkii pulloi kirjastolle yxin, meen auttaa. Nähään kirjastolla Hanna, Katja, Rentsi + Ville.

Nyt on 16.3. lauantai, klo: 16.45. Mul on pää kipee ja vähän paha olo… join eilen ½ pöytistä (pöytäviinaa, koko pullo 0,5 l, 38 %) sekotettuna päärynä-Mikki-Fantaan. Se oli ihan hyvää… join sen KOKONAA. Wow, enkä ees yrjönny. Mut Hanna yrjös, vaik oli juonu saman verran ku mä. Mä nuolin alkuillasta yhen 9 lk:n Jaken (hyi vittu) kans. Sit se vaa roikku mus kiinni… kävi ärsyttää. Saan kyl kuulla tosta koulussa.. toivottavasti se ei muista sitä. Ainaki siin lopussa se joutu sellaseen selviytymishuoneeseen.

Mistä oot hankkinu viinat, ku oot ryypänny?

Ainii, siel Keraval oli Ylitornio… siis kuvaamas Jyrkiä. Eli, jos lähiaikoina Jyrkis tulee juttuu Party Planetista, kantsii kattoo, mä oon siin eturivis (mul oli musta paita, mis on kauluxet).

Meen tänää Hannalle yöx.

Ei sun kirje ollu lyhyt! Mut tää on.

Ihanaa, ku kevät tulee! Paitsi nyt on muutama päivä satanu lunta, karuu… mä muuten lähen 28.-31.3. Vuokattii skimbailee mutsin, Aksun ja Samulin kans.

Vittu ku nyt ei oikeen kexi juttuu. Joku mul oli viel…

Vittu! Mä sain matikankokeesta 7+! Vituttaa. Miten sul on menny kokeet? Sit mul oli kemmankoe, sain 8+, ja köksän käytännön kokeessa tein lihapullii ja tyhjensin koneen, sain 9.

…nyt tää kirje on lojunu mun pöydäl niin kauan, et on PAKKO laittaa postiin! SORRY KESTÄMINEN! Kirjottele! (ei tarvii nopeesti…)

<3:lla Sikke

Ajatuksia kirjeestä:

  • Pöytäviinaa, oikeasti? Ja lantrinkina päärynä-Mikki-Fantaa. Lovely. (Järkyttävää.)
  • Jyrki oli kyllä legendaarinen ohjelma. Sehän tuli siis suorana joka arkipäivä 1,5 tunnin ajan vuosina 1995–2001 (tiedoksi nuoremmille henkilöille, jotka ihmettelevät, että mikä ihmeen Jyrki) ja sieltä katsottiin aina uusimmat musavideot ja bändien haastattelut, muutaman kerran olin paikan päälläkin lähetyksessä.
  • Kohtuullinen koulumenestys oli tärkeää, vaikka vapaa-aika ja kaverit houkuttelivatkin enemmän. En ihmettele että on ottanut päähän, kun oon saanut matikan kokeesta vain 7+. (Vaikka en silloin todellakaan voinut edes arvata ryhtyväni aikuisena insinööriksi…)
  • Köksän käytännön kokeessa tein lihapullii ja tyhjensin koneen, sain 9. 😀 Oikea kodinhengetär… miten tuollaisesta edes voi antaa numeroarvosanaa?

Rakkaudella, Silja

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *