”Reiska taas lähenteli mua, sillä oli sellainen sexihepuli ” – Johannan kirje Siljalle 20.2.1996

 

MORO! 20.2-96 Laskiaistuesday

THX letteristäs!

Ja sorry mun on pakko lähettää nuo kiertarit sulle takas kun ne menee muille niin huonosti kaupax. Joten sorry tosi paljon!!!

Tossa on sulle 2 FB:tä, pistä (sotkua) ß oops kiertämään.

Mun suosikki missikisoista oli absolutely Lola Odusoga. Sit niistä kalpeista tyypeistä oli nr. 4 Reetta Elovaara ja 9 Carina Riikonen.

Sain jo ne Elloksen kuteet eli satiinifarkut ja topin. Vyötä mother ei tilannu. Ne farkut on herättäny jotenkin huomiota skolessa… ne on joidenkin tyyppien mielestä aika ikävät. Musta ne on ainakin ihan piristävät! Joo, mä ostin Anttilan lahjacardilla Aikakoneen. On se ihan yes levy.

Tota… öh… no oon käyny ryyppäämässä ja bailaamassa. Kerron sulle myöhemmin tässä breivissä.

Musta Jackon parhaat biisit on Another part of me, Leave me alone, Stranger in Moscow, You are not alone, Bad, I just can’t stop loving you yms.

Tossa on mun luokkakuvasta se kopio. Tuo on kyllä tosi huono! Tuo paprukin on kiertäny joten se on vähän kärsiny! Send back!!! Tossa kuvassa ei oo Vellua eikä Aleksia.

Nyt niihin perjantaiasioihin. Ota nyt oikein hyvä asento ja naura. 26.1. mä olin juomassa Even, Niinan, Katen, Riikan, Violan, Jossun ja Annen kans iloisin mielin, ja mulla oli omppuvinkku 4,7 % ja Koffia. Mä olin ihan ”kunnossa”… no en nyt ihan. Mä tulin tosi helposti känniin. No, me sit huojuttiin nuokkarille jossa oli dise. Mä näin siellä Terhin ja Satun, ja mä menin of course niiden luo. Sit mä huomasin lavan eessä Aleksin, Filpun ja Reiskan. Mä menin niiden luo, ja rupesin huutaa Allulle ”Haista paska! Kusiukko” jne. Mä kävin niiden luona ainakin 20 krt, toistin saman, potkin Allua perseelle (any way, sillä on ihana perse) ja olin muutenkin vittumainen sille. Ne käkätti mulle, hihitti. Sit mä, Allu, Filppu, Reiska, Satu ja Terhi mentiin disen takapenkeille, mä työnnyin Allun viereen. Eipä aikaakaan kun siihen tuli yx Piia (mun frendi). Se oli kans juonu ja se tuli halaamaan Aleksia. Mä suutuin siitä kuulemani mukaan hirveesti, rupesin itkemään hysteerisesti ja hoin kaikille ”Aleksi ei rakastakaan mua vaan Piiaa”. Sit kun Allu oli lähteny mä olin huutanu sen perään ”vittu pusu jää saamatta”. Mä oon saanu kuulla vittuiluja tosta illasta ihan siasti myös Allun suunnalta. Se tosin pelkää mua yhä enemmän ton illan takia.

Nooh… 2.2. olin Black Footissa ihan selvänä. Bailattiin. 9.2. olin mansikkavinkun 11 % kans diseen menossa. Olin vielä pahemmassa jamassa kun 26.1. Mä kismailin siellä monen jätkän kans, Santun (yök), Mikon (tuplayök), Jussin (tuo on uus tuttavuus) ja Jannen (ylituplaextrayök). Mä bailasin siellä Lässyn kans ja muu porukka (Niina, Kate, Jossu 1, Jossu 2, Terhi, Taru, Satu, Riikka, Anne ja Viola) jäi multa hieman vähälle, kun en ymmärtäny niistäkään mitään! No siitä illasta en paljon muista, en tosiaankaan! Joten siitä en voi hirveesti kertoo.

16.2. olin taas Bläkiksessä bailaamassa Pauliinan, Jennin, Nooran, Mirvan, Riinan, Piian, Kirsin, Jossun, Miran ja Maaritin kans. Onnex ilman viinaa. Aatteles, mulla ei oo ollu vielä kertaakaan laattaoloa!

Arvaas, mä voitin Suosikin Whitney Houston –skabasta Waiting to exhale- Soundtrack-cd:n. Se on tosi hyvä!

Tänään koulussa Reiska taas lähenteli mua, sillä oli sellainen sexihepuli ja kun mä kävelin käytävässä Terhin kans niin se tuli vastaan ja työns sen saastasen vartalonsa muhun kiinni! Vittu että kyrsi! Mun oli pakko töytästä se siitä pois ja potkasta munille. Onnex se osui. Ja lisää tästä päivästä ja pervoista jätkistä! Kun mä vaan sanoin että vituttaa tuo Harri, niin Harri heitti siihen: ”Ai niin, et tainnu saada multa kyrpää eilen, no tule niin annetaan!” Saisit olla onnellinen jos teidän luokalla on mukavia kundeja, meidän luokalla niitä ei nykyään montaa oo!

Onx susta hyviä biisejä Whitney Houstonin ”Exhale” ja Die Fantastischen Vierin ”Sie ist weg”? Musta kummatkin on tosi huippuja! Musta saksan kielikin kuulostaa ihan kivalta rapissa, tai ”rytmipuhelussa”, niinku iki-ihana musaopemme hilse-tyyppi sanoo.

Onx sulla noita perjantaijuttuja? Ootko dokannu? Mulla oli tänään vähän pana kun Janne sano iskälle että näki mut Kulttuurikeskuksen eessä tupakalla. Mä vaan sit heitin että Riikka siinä poltti enkä mä, mut kyllähän me tosiasiassa se kessu ½:ks poltettiin.

Mä en nyt tiedä onx tää pitkä… oho, tää onkin aika lyhkänen, sori! Koeta pärjäillä + kirjota pian!

<3: Jossu

Ajatuksia kirjeestä:

  • Hitsit kun on hieno SinäMinä-teiniruno kirjekuoressa! Ihan älyttömästi naurattaa tuo rakkaushaaveilurunous. SinäMinä oli 90-luvulla ilmestynyt nuortenlehti, jossa oli runoja ja novelleja. Niistä otettiin mallia ja keksittiin itse valtavan kohtalokkaita runotaidonnäytteitä. Hävettää.
  • No kylläpäs on taas käyty ryyppäämässä! Valitettavasti tuo Aleksin potkimis- ja vittuiluepisodi on jäänyt minulle mieleen, hävettää edelleen. Olin vaan niin ihastunut häneen, että purkautui sitten tuolla tavalla. Rakkaudesta se hevonenkin potkii!
  • Iisalmessa oli 90-luvulla jokin kummallinen Black Foot -ravintola, joka oli tarkoitettu alaikäisille ja siellä oli ihan kunnon yökerho savukoneineen. En ymmärrä miksi. Näköjään sielläkin on tullut antautumuksella sekoiltua. Kylläpä sitä voi olla ylpeä 13-vuotiaasta itsestään!
  • Edelleen mietityttää tuo teini-ikäisten poikien vallaton kiima ja sen suora näyttäminen: tapahtuuko vastaavaa nykyisissä kouluissa? Tuntuu, että tilanne on inhottanut minua valtavasti.
  • Mikä ihmeen Die Fantastischen Vier ja heidän kappaleensa Sie ist weg? Ikinä kuullutkaan tuollaista – tai ei ole minkäänlaista muistikuvaa. Saksalainen räppi. Mistä ihmeestä 13-vuotias iisalmelainen kuuli tuollaista vuonna 1995? Jyrkistäkö?
  • Whitney Houstonin sentään muistan, ihana!

Rakkaudella, Johanna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *