Bella Terran luomivärit

 

Tervetuloa kaikille pitkästä aikaa!

Olen hiljattain saanut Bella Terralta mineraali luomivärejä ja täytyy sanoa, että olen täysin lumoissani! Itse olen tässä kuussa vasta uskaltanut kokeilemaan silmämeikin tekemistä ja tottakai se on meikkaamisen haastavin osa. Vielä siis 6 vuotta sitten aloitin meikkaamisen perus maskaralla, jonka ostin H&Mltä 2e muistaakseni. Nyt 6 vuoden jälkeen uskallan niin sanotusti leikkiä silmämeikillä ja olen huomannut, että glitter on kaiken a ja o! Nämä luomivärit vasta sisältävät sitä ja pigmenttikin on vahva! Olen niin yllättynyt, sillä en ole tällaista ”irtoluomiväriä” kokeillutkaan ja täytyy myöntää, ostan ainoastaan tästä lähtien näitä.

Nytkin, kun aurinkoa paistaa enemmän, mineraalimeikeissä on titaanioksidia ja sinkkioksidia, jotka tuovat luonnollisen auringonsuojan. Myös mahtava asia on se, että mineraalimeikit soveltuvat kaikille ihotyypeille.

Tässä luomivärisarjassa on 9 eri väriä, 

IMG_0212.JPG

Oikeasti kannattaa ihmeessä testata varsinkin näitä mineraali luomivärejä! Uskomattoman ihana tunne luomella. Kun lisäät väriä luomeen, kun levität sitä, siitä tulee vähän matta. Jotta saat kimalletta hienosti näkyviin, lisää peitevoidetta tai silmänmeikin pohjustusvoidetta ja lisää painellet sille alueelle luomiväriä, jolloin huomaat lopputuloksen. 

Suosittelen silmämeikissä, että kokeilette rohkeasti erivärisiä eyelinereita tai jopa huulipunaa, esimerkiksi NYXin huulilakat. 

 

Hyvää viikonalkua ja mahtavia meikkihetkiä kaikille kauniille lukijoille ;)!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *