Interior Projects

Fabulous Things

Kuten kerroin teille aikaisemmin, pääsin suunnittelemaan lukijalleni uutta ilmettä heidän makuuhuoneeseen. Tästä voit lukea lisää tästä Interior Projects -jutusta. Projekti on edennyt siihen vaiheeseen, että makuuhuoneen uudet tekstiilit ovat valittu. Makuuhuoneeseen liinavaatteiksi valikoitui tummanharmaa Balmuirin laadukas pellavapussilakana parivuodekoossa ja siihen kuuluva pellava-aluslakana. Lukijallani on sängyssä viisi nukkumatyynyä, joten niihin valittiin tummanharmaita, vaaleanharmaita ja valkoisia Balmuirin pellavatyynyliinoja. Petauksesta halutiin saada mahdollisimman viimeistellyn näköinen, joten sänkyyn valittiin valkoinen Villa Stockmannin helmalakana.

Lukijallani oli toiveissa mahdollisimman ohut päiväpeitto, joten sänkyyn valikoitui valkoinen Casa Stockmannin puuvillainen päiväpeitto. Muhkeutta ja näyttävyyttä petaukseen saadaan asettamalla pellavainen Decor Stockmannin päiväpeitto puolipäiväpeiton tapaan sängyn jalkopäähän. Petauksessa käytetään myös saman sarjan isoja 60x80cm kokoisia Decor Stockmannin koristetyynynpäällisiä. Kokonaisuus viimeistellään villaisilla hapsukoristeisilla koristetyynyillä. Gantin ruutukuosilliset koristetyynyt antavat kokonaisuuteen tekstuuria ja kuviota. Näihin Gantin koristetyynyihin valitsin myös yhteenkuuluvan villahuovan. Tätä huopaa ei ollut saatavilla Stockmannilla mutta onnistuin löytämään sellaisen Gantin Galleria Esplanadin myymälästä.

Kaikki yllä olevat tekstiilit ovat Stockmannin valikoimasta. Tuotteet toimitetiin lukijalleni Stockmannin vientipalvelun kautta, koska lukijani asuu paikkakunnalla, jonka lähistöllä ei ole Stockmannin tavarataloa. Myöskään kaikkia suunnitelman tuotteita ei ollut saatavilla Stockmannin nettikaupan puolella. Myös Gantin villahuovan lukijani sai kätevästi tilattua Gantin myymälästä. Tällä viikolla tuotteet ovat olleet matkalla lukijani luokse ja lähipäivinä on odotettavissa makuuhuoneen muodonmuutos. Tein lukijalleni esimerkkikuvan miten näillä uusilla tekstiileillä voitasiin petaus rakentaa. Viime päivien aikana makuuhuoneeseen on hankittu myös uusia kalusteita ja valaisimia. Kalustesuunnitelmaan voit tutustua tarkemmin tässä Interior Projects -jutussa. Nyt odotellaan mielenkiinnolla miltä lopputulos tulee näyttämään!

Tuotekuvat / www.stockmann.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.