Ennen kaikki oli... -haaste osa 5: Nettitreffinaisella käy mäihä

ite puin

17.7.2010

Ostan itseni ulos yhteisvastuullisesta lainasta. Otan mukaani vain Oulusta tuomani tavarat ja vaatteet, enkä katso taakse. Pääsen omaan asuntoon. Henkäisen.

Ja seuraavina viikkoina itsellinen nainen ottaa muutaman shotin. Huolehtii vain omasta heräämisestään. Tekee ruokaa vain itselleen. Ja hymyilee.

Olen kolmikymppinen ja vielä yksin. Kamalaa. Olen kolmikymppinen ja taas yksin. Mahtavaa!

Lauantaina 17.7. olen asunut reilun kuukauden omillani. Käyn nettitreffeillä, lähinnä kai siksi, että saan tekosyyn valittaa, ettei hyviä miehiä ole missään. Deitti-ilmoitukseni sato ei varsinaisesti rynni kumoamaan tätä väittämääni, ja dokumentoin saamiani viestejä blogiini:

"hei neiti, ootko seuraa vailla *hymiö- ja välimerkkilegioona*" - no en toki, haen täältä motherfucking treffipalstalta vinkeitä visuaalisia elämyksiä ja käyn klikkailemassa mainosbannereita.

"hei, olen terve ja hyvintoimeentuleva mies porvoosta. kuvan saat pyytämällä. "henkilökohtaisemmankin" kuvan *wink*. olen oikeasti 41-vuotias, profiilissani on väärä ikä" - what-what-whaaat?

"hei olen 56-vuotias maanviljelijä varkaudesta. lähdekkö kanssani tallinnanristeilylle. ja kun minä pyydän, minä maksan." - ja minä kun luulin, että ritarillisuus on kuollut.

"hei, et sinä taida minusta kiinnostua, ja parempaa seuraa löytyy livenäkin. eihän täällä netissä ole kuin kummajaisia." - ah, viestin tarkoituksena oli siis ilmeisesti tarkistaa, että osaat vielä kirjoittaa. kummajaisuudestasi huolimatta. gg.

dramaattinen deittiviestitrilogia. ensimmäinen viesti:
"moi seksikäs, mita kuuluu?"
menee viisi minuuttia
"moi, saitko viestini. mitä kuuluu. olen ok näköinen terve mies."
menee viisi minuuttia
"leuhka lehmä, et vastannut. et sinä ikinä ketään löydä ja kaikki haaveesi ovat merkityksetöntä, epärealistista kuraa" - ota mut nyt.

vaihdetaan toisinaan lievästi sarkastisen veemäistä aivokudosta ilmapäähän ja isoihin tisseihin.


Tänään ei kuitenkaan ole vuorossa nettideittejä, tänään vietetään minimuotoista Tampere-Seinäjoki -blogimiittiä Sorsapuistossa.

"blogimiitit. ne on sellaisia, jossa yhteisen harrastuksen kautta tavataan uusia ihmisiä ja verkostoidutaan asiallisen henkevän kenkä- ja fäsönkeskustelun ohessa joskus kaukaakin saapuneiden ennaltatuntemattomien bloggaritoverien kanssa. niinkun näin."

Ja erityisesti sen jatkoja:
"tai sitten mennään vanhojen likaisten naisten superhoropossella järkkyhikiseen rokkiräkälään olemaan tosi ässiä ja puhumaan miesjutuista, hevistä, juustohampurilaisista ja muista elämän vaihtelevankokoisista hienouksista. ja seuraavina päivinä (jos nyt ei viikkoina) kyllästytetään kaikki ei-paikallaolleet omasta mielestä tosi legendaarisilla sisäpiirijutuilla miesjutuista, hevistä ja juustohampurilaisista."


Ja sitten, tasan viikkoa myöhemmin, tapaan parhausmiehen. Enkä päästä siitä irti.

 

Osa 1: Maailman keski-ikäisin parikymppinen

Osa 2: On mulla persoonallisuus, kato vaikka!

Osa 3: Onneksi olin tyylibloggaaja enkä ihmissuhdesellainen

Osa 4: Kaikki parisuhteet eivät vanhene kuin viini

Kommentit

Kao Kao

Aaa, ihanaa et joku muukin on ollut 30 ja sinkku (edes hetken). Perustan kohta kampanjan sille, että olen luonnonsuojeltu harvinaisuus, jota ei saa ahdistaa niillä miksei sinulla ole miestä kommenteilla.. (johan tässä on oikeasti oltu jopa 2 kk ihan täysin ja vain itsekseen..) 

tiiti
ite puin

Joo, ja olen vahvasti sitä mieltä, että kolmikymppissinkuus kannatti :D

maribeibe (Ei varmistettu) http://vakitukko.blogspot.fi

Hihi! Vähäks me ollaan oltu ihania juurikin tuona päivänä ja iltana!

tiiti
ite puin

Kyllä, hieman hihitytti, kun tajusin, että haasteen päivämäärä oli just tää :D Kaikenlaista sitä sattuu ja tapahtuu :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

On ollut tosi kiva lukea näitä juttuja, kun ihmiset ovat kaivelleet muistinystyröitään :) Lupailin itsekin kirjotella tämän sarjan, mutta odotan ensin, että pääsen tapahtumapaikoille niin muistuu paremmin mieleen ;) Eli ensi viikolla, ensi viikolla!

tiiti
ite puin

Joo! Mää oon tykännyt hirveästi lueskella muiden näitä tekstejä! Ja tämän kirjoittaminen oli hassua, kun pystyi vanhasta blogista ja fb:stä ja kuva-arkistoista oikeasti kaivamaan päivämäärän tarkkuudella, että mitä oli tehnyt ja ajatellut :D

annada (Ei varmistettu)

Oih, mulla tuli ihan kyyneleet silmiin kun luin näitä Ennen..-juttuja. Jostain liikutuksesta tällä kertaa, yleensä vedet tulee silmiin ihan vaan naureksimisesta :)

tiiti
ite puin

Haha, ihana kommentti :) Tää oli ainakin mulle vähän tämmöinen harharetki, olen taas ehkä vähän entistä vakuuttuneempi, että minä voimaudun huonosta huumorista sekä itselleni ja paskalle säkälle nauramisesta kuin jostain "tunteista" kirjoittamisesta :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.