Ladataan...
katrielina

 

Pantone on julkaissut vuoden 2018 värin, joka on Ultra Violet. Jos ihan tarkkoja ollaan, niin Pantone 18-3838 TCX. Violetti on mielestäni ollut vähän mummoväri... Ehkä violettiinkin tottuu, ja se alkaa näyttää jopa hyvältä, kun sitä näkee tarpeeksi. Ja lopulta kyllästyy, kun sitä on nähnyt niiiiin tarpeeksi.

 

 

 

Kynttilänjalka on Marimekon muutaman vuoden takaista mallistoa. En tiedä myydäänkö noita enää. Malli on siitä kiva, että osat saa irti ja erivärisiä kansia ja pohjia voi yhdistää toisiinsa.

 

 

Share

Ladataan...
katrielina

 

Olen jo vähän aikaa miettinyt mihin nämä valot ripustaisin. Vihdoin löytyi paikka. Sopivat kivasti roikkumaan tauluista, koska ovat niin kevyet. Pitäisi ehkä virittää myös ajastin niin ei tarvitsisi irrotella tepseliä aamuin illoin.

 

 

Bumlingen-valaisin on ostettu vuosia sitten Huuto.netistä. Ihana rouva myi. Olivat aikanaan ostaneet puolisonsa kanssa ensimmäiseen yhteiseen kotiinsa. Myyjä oli tosi iloinen, kun kuuli, että olin etsinyt nimenomaan tätä valaisinta enkä mitä tahansa vanhaa lamppua. Molemmille tuli kaupoista hyvä mieli.

 

Share
Ladataan...

Pages