Ladataan...
katrielina

 

Pysähdyttiin Muurlan lasitehtaan kahvilassa matkalla Turkuun. Mitään en ollut ostamassa, paitsi sitä kahvia, mutta pitihän se myymälä silti kiertää. Poistopöydässä odotteli tämä ihana sininen maljakko. Ostettavahan se oli, kun ei maksanutkaan kuin kympin.

Nipin napin ehdittiin kukkakauppaan kotimatkalla. Hirveäsi ei ehtinyt valikoida, kun olivat juuri sulkemassa. Vihreistä krysanteemeista ja sinisestä maljakosta tuli kuitenkin kivan keväinen pari.

 

 

 

Share

Ladataan...
katrielina

 

Kevätaurinko on julma. Se paistaa kirkkaana ja viiruttaa koko kodin. Se paljastaa pyyhkimättä jääneet pölyt ja pesua odottavat ikkunat. Mutta on sekyllä aika ihanakin. Kaikkialla on kirkasta ja valoisaa!

 

 

 

Tämä nurkka on meillä aikamoinen keräilyerä. Tuoli ja pieni palli ovat mökiltä, valaisin vanhojen tavaroiden liikkeestä, rottinkinen tarjoiluvaunu Huuto.netistä, Aallon jakkara Artekin aitasta ja tyyny Tukholman tuliainen Svenkst Tennistä. Ja hyvä niin! Tykkään siitä, että esineillä on joku tarina ja ettei kaikki ole uutena hankittua.

 

 

Ensimmäistä kertaa onnistuin tammenterhojen idätyksessä. Nepä vaan ei olletkaan mitään tavallisia tammenterhoja. Lehdissä on tuollaiset vähän piikikäät reunat. Taimia tuli aika monta ja nyt mietin mihin niitä istuttaisi. Muutaman taidan kyllä jättää ihan maljakkoon.

 

Share

Ladataan...
katrielina

 

Sehän on selvä pääsiäistipu! No joo, oikeasti keltainen kalla ja peikonlehti, mutta ihan tipulta näyttää. Maljakko on Marimekon ihana Flower. Hyvää pääsiäistä!

 

 

Share

Pages