Valohoitoa

Kunnon Mamma

Voihan räkä. Perheen pienin sai vaivoikseen ärhäkän flunssan, jota ollaan podettu nyt neljättä päivää. Mies on ollut eilen ja tänään töissään ja omissa iltamenoissaan, joten olen viihdyttänyt potilasta keskenäni päivät pääksytysten. Ja mitäpä ei äiti tekisi nuhaisen ressukan huvittamiseksi! Ykköshauskuudet meidän sairastuvalla ovat olleet imurointi (hauskaa vai sittenkin pelottavaa - ihan siinä rajalla) sekä äidin kotijumppa (pelkästään hauskaa). Sopivasti lisähaastetta napakkaan vatsalihastreeniin saa milloin naaman yli, milloin jalkojen välistä kiipeävästä taaperosta. Suosittelen (en).

Parin sisällä vietetyn sairaspäivän jälkeen uskaltauduimme tänään ulos häikäisevän kirkkaan auringonpaisteen houkuttelemina. Ensin pääsin itse keskipäivän joogaan kiitos apuun tulleen äitini, aivan luksusta! Iltapäivällä kävimme vielä pienen kanssa yhdessä ulkoilemassa kärrykävelyn merkeissä. Raitis ilma ja erityisesti valohoito tulivat niin tarpeeseen!

Nyt vain yritän olla itse sairastumatta Ylläs-reissun jo kolkutellessa nurkan takana. Nokkaa kyllä kutittaa niin vietävästi, että pahaa pelkään...

PS. Huomenna pääsen taas tamppaamaan latuja, jes!

Kommentit

Uusi Alku

Oi voi, meillekin on iskenyt flunssa. Tosin saatiin kaikki tuta, ei vain pienin.

Vitsit, mä oon haaveillut hiihtämisestä. En oo vielä saanut aikaiseksi ja nyt ku olis kelejä, niin tuli tää flunssan pirulainen :) Missä sä käyt sivakoimassa?

Aasara
Kunnon Mamma

Äh, voi tylsyys! Hankalaa näiltä räkätaudeilta on välttyäkään. Mutta miten se onkin usein just niin, että kun sportti-inspis iskee niin sitten tuleekin kipeäksi!

Avasin hiihtokauden vasta tällä viikolla, kävin Leppävaaran urheilupuistossa. Siellä oli vitonen ihan hyvässä kunnossa, tänään varmaan taas sinne. Hyvä sivusto latujen metsästykseen on muuten mski.fi, sieltä näkyy auki olevat ladut ja niiden kunto!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.