Ladataan...
NUDE

Valmistujaisviikonloppu ja kaikki kesän muutkin juhlariennot lähestyvät ja halusin pistää ulos vielä ennen viikonloppua yhden aika simppelin juhlameikkitutorialin. Inspiraatiota etsiessäni tajusin mennä tsekkaamaan noin viikon takaiset kuninkaalliset häät ja erityisesti etsiä kuvia upean morsiamen, Meghan Marklen meikistä.

Some suorastaan hullaantui Meghanin hyvin luonnolliseen lookiin. Toki joidenkin mielestä Meghan näytti liiankin meikkamattomalta, mutta musta tällainen superluonnollinen tyylisuuntaus on enemmän kuin tervetullut vuosikausia kestäneen contour-highlight-baking-strobing-buumin jälkeen. Itsekin aion kehitellä omiin syyskuisiin häämeikkiini jonkin tosi freesin ja luonnollisen otteen :) Mutta nyt, ei muuta kun Meghania matkimaan!me

Meghanin tavoin pohjasta tehdään siis hyvin luonnollinen ja läpikuultava (ja toivotaan, että yön aikana itsellekin ilmestyisi Meghanin kaltaiset ihanat pisamat!). Aloitin siis levittämällä iholle kosteusvoiteen ja sen päälle vakkariseokseni eli Oriflamen TheONE Illuskin Aquaboost Foundation + Lumene Valo Glow Boost Kirkastava ja Silottava Hyaluronitiiviste* sormin kasvoille. Jos ihosi on helposti rasvoittuva, levitä ennen meikkivoidetta primeri.

Peitä seuraavaksi ihosi mahdolliset pienet virheet ja tummat silmänaluset. Itselläni tarpeissa oli vain silmänalusten peittäminen, johon käytin AVON Mark Full Cover -peiteainetta (Medium*) ja Tarte Sape Tape -peiteainetta. Seuraavaksi meikki kiinnitetään puuterilla ja tässä käytin Maybelline Fit Me Matte+Poreless -puuteria* kevyesti painelemalla. Tässä vaiheessa voit myös ehostaa kulmat kulmakynällä ja omani ehostin tällä kolmen vaiheen rutiinilla.

1. Silmämeikki oli Meghanilla myös hyvin simppeli, joten seuraavaksi loihditaan superhelpot juhlasilmät! Aloitetaan tietysti primerin levittämisellä (peiteaineen ja kevyen puuteroinnin jälkeen). Tässä käytössä tietysti Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.

2. Seuraavaksi yläluomea luomivaosta ylöspäin kannattaa hieman puuteroida. Jätä kuitenkin liikkuva luomi hieman tahmeaksi.

3. Levitä sitten mitä tahansa vaaleaa ruskeaa luomivakoon ja häivytä ylöspäin. Tähän käytin itseasiassa kasvoillakin pian käyttämääni KICKS Contour Kitin* Latte-aurinkopuuteria ja MAC 217-sivellintä.

4. Levitä sitten koko liikkuvalle luomelle jotain keskiruskeaa luomiväriä. Tähän käytin uutta ja erittäin kaunista L'Oréalin La Petite Palettea sävyssä Optimist* ja sen tumminta helmiäisruskeaa (toisiksi alin). Vahvimman pigmentin saat, kun kostutat litteän siveltimen ensin meikinkiinnityssuihkeella, otat väriä ja painelet sitten luomivärin luomelle. Tähän käytin ikilemppariani MACin Fix+-suihketta.

5. Levitä sitten samaa tai mattaista ruskeaa alaluomelle aivan ripsien tyveen. Tähän käytin IsaDoran myynnistä poistunutta mattaruskeaa, mutta mikä tahansa muukin käy.

6. Rajaa silmät sitten mustalla kajalkynällä. Näin saat ripsistä tuuheammannäköiset ja silmiin vähän lisää skarppiutta. Tähän käytin uutta suosikkiani Laveran Soft Eyeliner, sävyssä Black 01*.

7. Ja jotta kajal ei lähtisi päivän mittaan leviämään, kannattaa se kiinnittää luomivärillä. Painele siis mattaruskeaa tai -mustaa luomiväriä rajauksen päälle samalla sen reunaa vähän häivytellen.

8. Meikäläinen oli ainakin näkevinään Meghanilla irtoripset tai ainakin ripsitupsuja, joten kiinnitä ne tässä vaiheessa. Levitä sitten hieman ripsaria yläripsiin, mikä kiinnittää omat ripset irtoripsiin sekä alaripsiin. Tässä käytössä erittäin helposti kiinnittyvät ripsinauhan "puolikkaat" Sweed Lashesilta; by Terry Tête À Tête* ja Oriflamen TheONE 5-in-1-ripsari*.

Viimeistele sitten pohjameikki ja lisää haluamasi huulipuna. Levitä siis kasvoille hieman aurinkopuuteria (KICKS Contour Kit ja Ecotools-sivellin) ja korostustuotetta (Lumene Invisible Illumination Nordic Glow Palette, sävyt Gloden Light ja Rosy Dawn).

Huulimeikissäkin Meghan meni hyvin luonnollisella linjalla, kuin hänellä ei olisi ollut huulimeikkiä ollenkaan, mutta itse päätin levittää tätä täydellistä nudea punaa Urban Decaylta sävyssä Rush. Ja luonnollisen kuulas kesäjuhlameikki on valmis! Mitäs tästä tai Meghanin häämeikistä sanotte? :)

Seuraa: Blogit.fi + Facebook + Instagram

*Tuote saatu blogin kautta testiin.

Ladataan...
NUDE

Photoshop-skilssejäni on jälleen koeteltu, kun halusin kerätä teille yhteen ylppärilakin kanssa sopivia kampauksia (enkä tietenkään ole tajunnut kuvata yhtäkään näistä kampauksista lakin kera) :D Luvassa siis iso kasa nutturoita, lettejä ja kieputuksia ja pari aika monenkin vuoden takaa. Ja toki näistä saa ottaa vinkkiä myös ihan juhlavieraankin päähän ja miksei morsiamen :) Joten onnea kaikille ensi viikolla koulun penkin taakseen jättäville! Toivottavasti näistä tutorialeista löytyy vinkkejä ensi viikon isoon päivään.

1. Juhlava ja siisti sleek-nuttura 2. Astetta helpompi lettikampaus 3. Kiepautettu niskanuttura 4. Kaunis ja simppeli lettinuttura 5. Supersuosittu läpivetolettinuttura 6. Mermaid braid boheemille juhlijalle 7. Kaunis ja iisi chignon-nuttura 8. Yllättävän helppo läpivetoletti helmikoristeilla 9. Kolmen letin jättinuttura 10. Maailman helpoin ponnarikampaus 11. Kaunis ja klassinen niskanuttura 12. Helppo triplakiepautus arkeen ja juhlaan 13. Kahden kieputuksen kampaus 14. Maailman helpoin lettinuttura 15. Kiharan hiuksen perinteinen nutturakampaus.

Löydät Nuden täältä: Blogit.fi + Bloglovin' + Facebook + Instagram

Ladataan...
NUDE

Tänään on vuorossa toive-tutorial, sillä muutama teistä lukijoista on pyytänyt ohjetta ns. mermaid braid -kampaukseen eli suomennettuna jotakuinkin merenneitolettiin. Letin ideana on löysä ja rennon boheemi lopputulos, mutta vaikka kampaus muistuttaakin merenneidon meriveden sekoittamaa tukkaa, sopii tämä mielestäni tosi hyvin vaikka häävieraan päähän tai ylppärilakin alle. Oli miten oli, tässä jälleen yksi kampaus opeteltavaksi kesän kampausarsenaaliin ;)

1. Kuten merenneidoilta, myös tähän kampaukseen vaaditaan vähän pidempää jouhta. Itse siis käytin pari yksittäistä pidennysklipsiä (menivät letin sisälle) ja yhtä kolmen klipsin pidennystä alempana hiuksissa pituutta tuomaan. Lisäksi kampaus on helpompi tehdä muotoiltuun tukkaan eli kiharsin hiukset ennen aloittamista.

2. Aloita kampaus erottelemalla päälaelta ja takaraivolta osio hiuksia ja letitä se latvaan saakka. Tämä letti toimii koko kampauksen selkärankana, joten tee siitä melko napakka.

3. Ota sitten ensimmäinen noin parin sentin korkuinen osio pään sivulta, kieputa sitä reilusti itsensä ympärille (kasvoista poispäin) ja ujuta se "selkärankaletin" lävitse. Nypi kieputettua osiota hieman boheemimman lookin aikaansaamiseksi.

4. Koko kampauksen juju on siis siinä, että tämä ensimmäisessä vaiheessa tehty tavallinen letti piilotetaan näillä kieputetuilla osioilla. Aloita siis ylhäältä ja ota jokaisen letin kerrokseen aina uusi osio pään sivuilta.

5. Eli jatka sitten ottamalla osio toiselta puolelta päätä ja jälleen vetämällä se sormin letin läpi.

6. Jatka sitten kohti niskaa osioden läpi vetämistä vuorotellen pään molemmilta puolilta. Lisää pinnejä kampauksen joukkoon, jos osiot eivät meinaa pysyä paikoillaan.

7. Hommaa voisi jatkaa latvaan saakka, mutta koska halusin kampauksesta astetta kestävämmän ja helpomman tehdä, jätin latvat vapaiksi ja tein niihin helpon kiepautuksen. Eli noin korvan alapuolelle päästyäsi, jaa vielä vapaaksi jääneet latvat kahteen osaan..

8. ...tuo ne letin päälle ja kiinnitä osiot yhteen kumilenksulla.

9. Kiepauta sitten kiinnittämäsi osio itsensä ympäri yläkautta.

10. Ja nypi lopuksi kiepautusta löysemmäksi. Voit myös kiinnittää alle jääneen letin tähän osioon, ettei se jää näkyviin erillisenä osana. Viimeistele vielä lakalla ja tarvittaessa löysyttämällä kampausta sivuilta nyppimällä osioita ulospäin. Lisää vielä pinnejä sinne, missä kampaus tuntuu olevan liian löysä. Valmis! Mitäs tykkäätte? :)

Seuraa: Blogit.fi + Facebook + Instagram

Ladataan...
NUDE

Kävin toissapäivänä eräässä aika ainutlaatuisessa tilaisuudessa. Samanlaisessa, johon sain itseasiassa kutsun viimeksikin kaksi vuotta sitten. Kyseinen tilaisuus oli L'Oréalin ja Unescon For Women in Science -apurahan saajan julkistamistilaisuus, joka aika mukavasti sivuaa molempia intohimojani; kauneutta ja tiedettä.

Apurahan tarkoituksena on tukea biotieteiden parissa toimivaa, enintään 40-vuotiasta naista, joka on itsenäisen tutkimusuransa alkuvaiheessa. Tällä L'Oréalin ja Unescon apurahalla on tarkoitus tukea naisia tiedemaailmassa ja olla mukana sukupuolten välisen eron tasoittamisessa. Ja hommaahan riitää, sillä ihan esimerkiksi Suomessa professoreista naisia on vain kolmannes ja Nobelin rauhanpalkinnon saajista on vain murto-osa meikäläisiä.

Tänä vuonna 15 000 euron apuraha meni Turun yliopiston biomatematiikan dosentti Laura Elolle, joka johtaa omaa tutkimusryhmäänsä Turun biotekniikan keskuksessa. Ryhmän tavoitteina on kehittää sairauksien tutkimus- ja analyysimenetelmiä ja valjastaa matemaattiset mallinnukset lääketieteen käyttöön, jolloin esimerkiksi sairastumisriski voitaisiin ennustaa ja hoitoja parantaa.

Koko konsepti on mielestäni aivan mahtava. Työkaverinikin yliopistolta sanoi, että onpa hienoa, että joku arvostaa työtämme ja ymmärtää, kuinka paljon lasikattoja yliopistomaailmassa edelleen naisien rikottavana on. Kiitos siis L'Oréal ja Unesco tuestanne tiedenaisille!

Tilaisuus muuten pidettiin aivan upeassa Kansallisarkistossa!

Ladataan...
NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Yhteistyöni Lumenen kanssa jatkuu tänään ihonhoidon merkeissä ja esittelen teille merkin upouusia VALO Nordic-C-sarjan tuotteita. Parinviikon takainen etelänreissu sai ihoni jotenkin kumman sameaksi, joten näiden heleyttä ja kirkkautta iholle tuovien tuotteiden testaaminen tuli omalta osaltani aika hyvään saumaan.

Sarjan tuotteet sisältävät nimen mukaisesti C-vitamiinia, mutta niistä lyötyy myös iso määrä muita iholle hyödyllisiä ainesosia, kuten A- ja E-vitamiinia, rasvahappoja ja hyaluronihappoa. Niin ja tietysti vitamiinipitoista lakkaa! Olen ennenkin kertonut siitä, miten erityisesti C-vitamiini antaa iholle sellaista luonnollista hehkua ja sen näillä tuotteilla kyllä saa. Etenkin yksi tuotteista on yllättänyt minut ihan kunnolla!

Kuten olen aiemmin kertonut, olen ihonpuhdistuksen osalta yksinkertaisuutta rakastava. Puhdistan kasvoni aina yhdellä ja tarvittaessa kahdella tuotteella. Välillä iho tosiaan tuntuu siltä, ettei pelkkä meikinpuhdistus riitä ja tällöin käytän pesun jälkeen esimerkiksi misellivettä.

Tämä Lumenen VALO Moisture Glow Cleansing Balm -puhdistusbalsami on toiminut nyt hyvänä ja hellävaraisena kakkospuhdistajana. Olen käyttänyt näitä juuri niinä päivinä, kun meikki ja päivän pölyt eivät ole tuntuneet lähtevän yhdellä käsittelyllä, jolloin tämä on vienyt viimeisetkin lian rippeet iholta pois. Lisäksi tämä antaa nimensä mukaisesti reippaasti kosteutta, minkä huomaa siitä, ettei iho kiristele yhtään pesun jälkeen. Voide tuntuu ihanan paksulta, eikä yhtään sellaiselta perussaippualta. Sopiva ihonhoitosteppi kiireiselle!

Ja seuraavaksi sitten siihen kaikista suurimpaan yllättäjään eli VALO Glow Boost Peel Mask -naamioon. Kun kokeilin tätä ensimmäistä kertaa, en voinut muuta kuin yrittää kuvata ihoni heleyttä ties millä kuvilla ja Boomerangeilla. En ollut siis tutustunut tuotteeseen sen kummemmin ennen käyttöä ja kuvittelin nimestä päätellen, että tuote on kalvoksi jähmettyvä ja poisrevittävä naamio. Kyseessä oli kuitenkin hedelmien AHA-, glykoli-, ja maitohappoja ja C-vitamiinia sisältävä kasvonaamio, joka kirkastaa ja kuorii ihoa kemiallisesti. Ja lyhyesti sanottuna tekee mitä lupaa.

Tuotetta siis levitetään kasvoille ja pyyhitään pois 10 minuutin kuluttua (kannattaa käyttää aluksi vanulappuja ja sitten huuhdella lämpimällä vedellä). Käytön jälkeen olin siis tosiaan aivan äimänä, sillä minulla on tosiaan ollut tuon Kreikan reissun jälkeen vaikeuksia saada ihon kummallista sameutta pois ja kirkkautta ja heleyttä tilalle. Mutta tällä se vihdoin onnistui! Iho oli todella hyvännäköinen jo yhden käyttökerran jälkeen ja nyt olen lievästi sanottuna koukussa. Ai vitsi, tästä mä tykkään!

Sarjaan kuuluu nyt myös uusi BB-voide; VALO Bright Boost BB Cream. BB-voiteita on kahdessa (melko tummassa) sävyssä Light/medium ja Medium/dark. BB-voide tasoittaa hyvin kevyesti ihon sävyä, mutta on myös erittäin hoitava; myös tämä tuote sisältää C-vitamiinia ja tietysti auringon haitallisilta säteiltä suojaavan SPF 20 -suojakertoimen.

BB-voide kannattaa levittää sormin, sillä se on hyvin voidemainen. Se tuntuu ihollakin normaalia meikkivoidetta kevyemmältä ja hoitavammalta, eikä iho esimerkiksi kuivahda päivän aikana. Toisaalta se ei jätä ihoa rasvaiseksikaan, vaan juuri sopivan kosteutetuksi. Pakko myöntää, etten heti ensiyrittämällä tähän ihastunut, koska tunnen tarvitsevani enemmän peittävyyttä, mutta nyt muutamien käyttökertojen jälkeen olen päässyt tämän makuun ja alan tykätä enemmän kesäisen fressistä ihosta. Ihana kesätuote!

Neljäs linjan uutuus on uusi pienempi koko VALO Glow Refresh Hydrating Mist -kasvosuihkeesta. Suihke sopii täydellisesti esimerkiksi meikin talle tai raikastavana ja kosteuttavana tuotteena päivän mittaan käytettäväksi. Nyt puolen desin pikku puteli kulkee helposti mukana vaikka laukussa työpaikalle ja takaisin! Tämäkin tuote sisältää lakan marjauutetta ja C-vitamiini ja 96 % tästä on luonnollista alkuperää.

VALO-sarjan tuotteita on näkynyt täällä blogissa jo useasti ja se on kyllä oma suosikkini Lumenen valikoimista. Ette varmasti ole voineet välttyä Glow Boost Essence -hyaluronihappotiivisteestä, jota hehkuta ihan joka välissä (viimeksi keskiviikkona hah) ja lisäksi sarjan päivä- ja yövoiteet ovat olleet lemppareitani jo vuosia (jo ennen uudistusta). Kannattaa siis tsekata mikäli kotimainen ja tehokas kosmetiikka kiinnostaa :) Ja kaikki nämä tämän postauksen tuotteet maksavat noin 14,90 euroa.

Seuraa: Blogit.fi + Facebook + Instagram

Pages