Ladataan...
NUDE

Kirjoitin tätä postausta jo ihan innoissani ja olin niin iloinen, että olin löytänyt todella toimivan huulirasvan, sillä niitä meikäläisen arsenaalissa on todella vähän.

Postauksen loppuun olin tuttuun tapaan lisäämässä tuotteen hintaa, kunnes löysin sen pr-tiedotteesta ja melkein sain sydärin: 94 euroa!! Siis yhdeksänkymmentäneljä. 94. Huulirasvasta. Eli ihan FIY ennen kun ehdit lukea tämän hypetyspostauksen ja innostumaan itsekin tästä tuotteesta. Jos taskustasi ei siis löydy tuosta vain satkua, kannattaa seilata suosiolla seuraavaan postaukseen :D

Sain Sensai Cellular Performance Total Lip Treatment -huulivoiteen testiin pari kuukautta sitten pr-tilaisuudesta. En ole kovin syvällisesti tutustunut merkin tuotteisiin, mutta olen kuullut niiden olevat todella laadukkaita ja ihonhoidossa ihan omassa luokassaan. Otin huulivoiteen samantien käytöön, koska tiedän niiden kohdalla melkeinpä heti kuinka hyvästä tuotteesta on kyse.

Ja jo ensimmäisenä päivänä rakastuin. Siis olin todella hämmästynyt sen tehosta. Omat huuleni ovat kuivat, usein rohtuneet ja usein myös stressipureskelun jäljiltä haavoilla, joten huulivoiteilla on aina aika kova savotta edessään. Tämä Sensain Cellular Performance Total Lip Treatment hoiti kuitenkin homman kotiin heti.

Se imeytyy huuliin nopeammin ja paremmin kuin mikään koskaan kokeilemani huulivoide. Huulet kosteutuvat samantien, mutta pinnalle jää ihana pehmeä ja kevyt voidemainen tuntu. Olen pitänyt pienempää mukanani laukussa ja isompaa yöpöydällä. Aamulla huulet ovat yön jäljiltä kuin uudet, eikä mistään röpelöistä ole tietoakaan. Tajusinpa juuri, etten ole tämän käytön aikana kaivannut huulten kuorintaa kertaakaan, wow!

Olen pohtinut, mikähän tämän ainesosalistassa on sellaista, joka tekee tästä niin ihmeellisen hyvää. Yksi seikka on ainakin se, ettei tämä sisällä vaseliinia, joka ei ainakaan auta omien huulten kuivuudessa hevon helvettoa. Ja toinen ja paras veikkaukseni on silkkiuute, joka tuoteselosteen mukaan kiihdyttää hyaluronihappotuotantoa ja vaikuttaa näin ihon kosteustasapainoon. Ja varmasti myös tuotteen hintaan... Joka edelleenkin oli se yhdeksänkymmentäfuckingneljä euroa.

No, jos nyt kuitenkin olet valmis panostamaan näinkin pitkän pennin huuliisi, tämä meikäläisen lemppari löytyy mm. Bangerheadilta (adlink).

Share

Ladataan...
NUDE

Syksyn meikkitrendejä selaillessani metalliset silmämeikit pomppasivat erityisesti silmiini. Kaikkien näiden glitter-meikkien keskellä simppeli metallimeikki näyttää aika coolilta.

Ainakin NYXiltä löytyy monia metallinhohtoisia luomivärejä, irtonaisina pigmentteinä sekä nappeina. Näitä testailen ensi viikolla ja luultavasti saan jonkinnäköisen raportin teillekin aikaiseksi ;)

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

Share

Ladataan...
NUDE

Sääret on meikäläisellä sellainen paikka, mihin ei tartu aurinko, eikä itseruskettava. Jalat loistavat valkoisuuttaan oli vuodenaika mikä tahansa, eikä culotteseja juuri huvita laittaa päälle, kun muu kroppa on kuitenkin itseruskettavasta paahteinen.

Tässä apuun tulee meikäläisen jokakesäinen pelastaja: Vita Liberata Body Blur.

Body Blur on siis yksinkertaisuudessaan ihon sävyn heleyttäjä. Sitä voi levittää niin vartalolle kuin kasvoillekin, mutta itse olen kaivannut tätä apua vain sääriin.

Vita Liberatan Body Blur antaa iholle siis merkille ominaisen paahteisen sävyn ja hehkun, mutta peittää ja blurraa myös ihon epätasaisuuksia. Body Blur ei siis ole mikä tahansa ohut kimmeltävä litku, joka läträtään iholle ja joka sitten päivän mittaan siirtyy vaatteisiin ja huonekaluihin. Tämä on melkeinpä kuin paksuhkoa meikkivoidetta, joka pysyy paikoillaan kuin tauti ja pois pesemiseen saa käyttää jopa ihan saippuaa.

Se mikä tässä kirpasee on hinta, sillä tuubista saa monissa paikoissa pulittaa jopa yli 40 euroa (paitsi juuri nyt Body Blur on Stockalla alennuksessa 29,90 e). Toisaalta yhdellä tuubilla pärjää jo tosi pitkälle, etenkin jos tällä ei maalaa joka kerta ihan koko kroppaa. Molemmat sääretkin saa kuntoon parilla herneenkokoisella nokareella.

Oman Body Blurrini olen saanut pr-näytteenä, mutta aion silti ostaa tätä lisää kun ensimmäinen loppuu. Ja onhan tätä hyvin vielä jäljellä, vaikka sain tämän jo ennen viime kesää. Mutta alennuksia on silti kärkyttävä ;)

Ja nyt, ihanaa juhannusta <3

Share

Ladataan...
NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Festarikesä on pyörähtänyt käyntiin ja on aika ottaa haltuun mahdollisimman paljon erilaisia kesään sopivia lettikampauksia. Tänään näytän, miten onnistuu tällainen lettipanta läpivetoletin avulla.

Kampaus on oikeasti helppo, vaikka lopputulos ei siltä ehkä näyttäisikään. Homma ei juuri vaadi sorminäppäryyttä, mutta aikaa ja läpinäkyviä ponnareita aika reippaasti. Pienellä vaivalla saat oikeasti aivan superkestävän kampauksen, jolla juhlitaan vaikka kaksi päivää!

Käytän videolla Biozellin erilaisia muotoilutuotteita ja hauskoja sävysuihkeita. Olen tykännyt merkin luotettavista ja mahtavalla hinta-laatusuhteella höystetyistä tuotteista jo pitkään ja esimerkiksi tuohon Texturizing Spray -rakennesuihkeeseen rakastuin viime vuonna ihan päätä pahkaa (postaus).

Muita lemppareitani Biozellin valikoimassa ovat mm. rakennetta antava ja rasvaisuuden poistava Volumizing Dry Shampoo -kuivashampoo, erittäin voimakas Super Strong Hairspray -hiuslakka, Keratin Heat & Styling Spray -lämpösuoja sekä Moisturizing Crystal Mist -kiiltosuihke. Näistä suurinta osaa käytänkin tuossa alla olevalla videolla.

Videolla pääosassa ovat Biozell Color Mask Sävysprayt, joihin kyllä kannattaa ehdottomasti tutustua ennen festareille pakkaamista. Sävysprayt ovat siis hiuksiin suihkutettavia väliaikaisia sävyjä, jotka lähtevät hiuksista helposti seuraavassa pesussa.

Videolla näytän, miten tällaista suihketta käytetään hiusten latvoihin, mutta voihan näiden avulla taiteilla hiuksiin vaikka näyttävämmän letin tai nutturan. Mielikuvitusta vain kehiin! :) Hintaa näillä on noin 8 e.

Heh, harva tuntuu muuten tietävän, että Biozell on ihan kotimainen merkki, jonka tuotteet suunnitellaan ja suurilta osin myös valmistetaan täällä meillä Suomessa. Ja kaikki tuotteet löytyvät helposti ihan päivittäistavarakaupoista! :) Mutta sen pidemmittä löpinöittä, tässä helppo, mutta sitäkin näyttävämpi lettikampaus festareille ja muihin kesäjuhliin.

BLOGLOVIN' + FACEBOOKYOUTUBEINSTAGRAM

Share

Ladataan...
NUDE

Glitter-buumin ollessa kuumimmillaan ei voi olla miettimättä sen vaikutuksia ympäristöön. Saako esimerkiksi vedenpuhdistamot kaikki glitterit pois vesijohtovedestä vai kulkeutuvatko ne ajan myötä vesistöihin ja vesieliöihin? Uskon, että ainakin isoimmat hileet saadaan pois järjestelmästä, mutta pienempien kimalteiden kanssa olisin tarkka; pyyhkisin ne pois vanulapulla ja heittäisin roskikseen.

Onneksi nyt glitter-intoilijoilla on yksi murhe vähemmän kun markkinoille tulee upouusi biohajoava glitter. Nämä Eco Sparklesin glitterit on nimittäin tehty selluloosasta, ei muovista, kuten suurin osa glittereistä. Mahtavaa! Löydät glittereitä mm. Glitternistin verkkokaupasta.

Onko glitter-kärpänen jo iskenyt sinuunkin? ;)

Share

Pages