Ladataan...
NUDE

Ah määä niin rakastan mun uutta Tarte Tarteist PRO Amazonian Clay -luomiväripalettia. Hyperpigmenttiset, superkermaiset ja kuin unelman lailla levittyvät luomivärit vieläpä kaiken kukkuraksi tuoksuvat herkulliselta vanilijalta. Siis jos vain saat mitenkään mahdollisuuden ja kukkaron nyörit antavat periksi, suosittelen ehdottomasti hommaamaan tämän supersuositun paletin itsellesi!

Tämän päivän meikki on toteutettu yhdellä paletin kauneimmista sävyistä, sävyllä Trendy. Se on merkin sivuilla kuvailtu sanoin prismatic teal, jota en vain meikäläisen mielikuvituksella saanut väännettyä suomenkieliseksi, mutta käytännössä sävy on siis metallisen heijastava sinivihreä ruskealla pohjasävyllä. Katsokaa kuinka nätti! Ja silmämeikkiin tulossa tietysti myös tutorial heti huomenna. Eli kaivakaapa ne mustat eyelinerit ja vihreät helmiäisluomivärit jo valmiiksi hollille ;)

Käytetyt tuotteet:

Pohja: Urban Decay Self-Adusting Complexion Primer* + Hourglass Vanish Seamless Finish Foundation Stick + Tarte Shape Tape Contour Concealer + Lumene Sheer Loose Powder* + NYX Highlight & Contour Palette* + IsaDora Strobing Fluid Highlighter*.

Silmät: Sigma Wicked Standout Eyes* + Tarte Tarteist PRO Amazonian Clay Palette + Oriflame TheOne Lash Transformer Waterproof Mascara* + Ellos Eye Pencil, Petroleum Green* + YSL Dessin du Regard Waterproof Stylo*. Huulet: Essence Shine Shine Shine Wetlook Lipgloss, 05 So into it*. *Tuote saatu blogin kautta.

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

Share

Ladataan...
NUDE

Muistatte ehkäpä postaussarjani Miikkulaisen-blogin Miian kanssa, joissa meikkasimme toisemme ja teimme toisillemme kampauksetkin (postaus, postaus). Laitammekin jälleen hynttyyt yhteen, kun pidämme Helsingin Sokoksella ensi torstaina 27.4. klo 12-19 Värien juhlaa -tapahtumassa meikkikouluja yhteistyössä Isadoran kanssa!

Meikkikoulut pidetään klo 14.00, 16.00 ja 18.00 ja muuten olemme Miian kanssa paikalla Isadoran pisteellä koko päivän. Meikkikoulujen aiheena ovat siis korostukset ja varjostukset, joita opastamme tekemään Isadoran tuotteilla. Aiemman postaukseni merkin Strobing-tuotteista löydät täältä ja Face Sculptorista olen kertonut tässä postauksessa.

Koulujen aikana Miia näyttää meikäläisen pärstää mallinaan käyttäen, miten oikeaoppiset varjostukset ja korostukset tehdään ja meikkikoulun aikana 8 osallistujaa pääsee toteuttamaan saman meikin myös itselleen Isadoran tuotteilla. Tule siis opettelemaan contouringin ja strobingin salat tai muuten vain jutskailemaan meidän kanssa! :)

En ole koskaan itse järjestänyt mitään meet&greet-tapahtumaa, mutta olkoon tämä myös osaltaan sellainen. Olisi todella ihanaa, jos pääsisitte moikkaamaan meikäläistä, koska blogien lukijoita on aina niin mukavaa tavata. Nähdäänhän siis siellä! :) Hahah, luultavasti tällaistakin menoa luvassa:

Share

Ladataan...
NUDE

Monille teistä tämä ei välttämättä ole uuttaa tietoa, mutta kerrataanpa nyt kuitenkin. Luomivärien pohjustuksella on todella suuri vaikutus siihen, millaisen pigmenttimäärän saat kiinnittymään silmäluomelle, miten silmämeikki kestää ja myös lopputuloksen värisävyyn. Let me demonstrate:

Vasemmalla näkyy Tarte Tarteist PRO Amazonian Clay Palette -luomiväripaletin sävy Trendy levitettynä paljaalle iholle. Pigmenttipitoisuudessa ei ole mitään vikaa, onhan tämä ihan huipputason paletti ja on tuokin kyllä aikamoinen suoritus ilman minkäännäköistä primeria. Keskellä Trendy-sävyä on levitetty valkoisen pohjan päälle (NYX Jumbo Eye Pencil, 604 Milk*) ja se muuttaakin sävyä jo reilusti. Siitä katoaa syvyys ja suurin osa metallisesta hohdostakin. Oikealla luomiväriä on levitetty mustan Sigman eyelinerin* päälle ja johan alki lyyti kirjoittaa! Luomiväri hohtaa oikein kunnolla vihreää ja koko lopputulos on paljon syvempi ja pigmenttisempi.

Muista siis tämä kun käytät oikeastaan mitä tahansa luomivärejä: pohjatuotteella voit muuttaa luomivärin värisävyä mielesi mukaan. Tummien metallisten luomivärien kanssa kannattaakin käyttää mustaa pohjaa, vaaleiden ja esimerkiksi pastellisävyjen kanssa ehdottomasti valkoista pohjaa. Ja pohjalla en siis tarkoita toista jauhemaista luomiväriä, vaan voidemaista luomiväriä, primeria tai vaikkapa voidemaista eyelineria. Tämä mustan eyelinerin käyttö pohjana pääsee tositoimiin sunnuntaina ja uudelleen maanantaina tutorialin muodossa! :)

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

*Tuote saatu blogin kautta.

Share

Ladataan...
NUDE

Kerroin aiemmin uudesta lempikuorinta-aineestani. Sen mukavan rouhea rakenne tuli kookoksen kuorista, mutta kosteutus vähän jännemmästä alkuperästä, nimittäin etanan limasta! Päätinkin lähteä tutkimaan tätä yhä isompaa jalansijaa ottavaa ainesosaa vähän tarkemmin. Kenelle etanaseerumista voisi olla hyötyä ja mitkä oikein ovat sen vaikutukset ihoon.

Kuulin etanan limasta ensimmäisen kerran vuonna 2013. Pääsin Schwarzkopfin matkassa Euroviisuihin Ruotsiin ja reissulla saimme myös kuunnella luennon kosmetiikan tulevista tuulista. Yksi ennustuksista oli etanan liman käyttö kosmetiikkateollisuudessa ja nyt sen aika on tainnut tulla vähän isommassa mittakaavassa.

Etanan liman käyttö kosmetiikassa kumpuaa monien muiden uusien trendien tavoin Koreasta, mutta Peach&Lilyn perustajat Cindy Kim ja Alicia Yoon kertovat, että etanan liman käytöllä on juuret antiikin Kreikassa asti, vaikkakin aine tuli suurempaan tietoisuuteen vasta chileläisten maanviljelijöiden kautta. He huomasivat käsien ihon pehmenevän etanoiden käsittelyn jälkeen ja tämän löydöstarinan sain kuulla myös tuolla Euroviisu-reissullani.

Mielikuva siitä, kuinka etanan jälkeenjättämä lima vain kaapaistaan suoraan pulloon ei ole ihan todenperäinen. Todellisuudessa lima suodatetaan ja prosessoidaan jauhemaiseen muotoon, jota sitten sekoitetaan erinäisiin aineksiin ja ihonhoitotuotteisiin. Etanan liman aka etanaseerumin voit itse bongata aineosaluettelosta nimellä ”Snail Secretion Filtrate”.

Minkälainen iho sitten hyötyisi tästä nilviäismönjästä? No Kimin ja Yoon mukaan ainakin akneiho, ikääntynyt ja kuiva iho sekä aknearpinen iho. Etananlimalla on nimittäin trooppiseen ilmastoon sopeuttavia antibakteerisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Lisäksi se sisältää runsaasti hyaluronihappoa, se lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja sen on todettu vähentävän juonteita, ihon kuivuutta ja karheutta. Näistä lisää seuraavassa.

Etanalima sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ikääntymiseltä. Journal of Drugs in Dermatology -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa liman huomattiin häivyttävän ihon pieniä ja isompia juonteita. Myös elastisuus parani etanalimaa sisältävän tuotteen käytön myötä. Selvisi myös, että lima kiihdytti ihon solujen uusiutumista, kun niihin kohdistettiin UV-A-säteilyä ja se nopeuttaa jopa haavojen paranemista!

Kolmen kuukauden seurantatutkimuksen aika kaikkien tutkittavien ihon kuivuus ja karheus vähenivät huomattavasti. Aineen myös huomattiin olevan hyvin vähän allergisoiva, eikä allergisia reaktioita esiintynyt yhdelläkään tutkittavalla henkilöllä.

Joissain etananlimasta kuuleminen saattaa herättää kuvottavia väristyksiä, mutta kannattaa kyllä antaa tälle hommalle mahdollisuus! Meikäläinen on ainakin muutamien tuotteiden testaamisen jälkeen saanut todeta aineen tekevän iholle erittäinkin hyvää ja ainakin Bangerheadilta saamani korealaisen Mizon-merkin superkosteuttava Black Snail All In One Cream* (sopii muuten täydellisesti meikin alle), todella tehokkaasti ihon putsaava Snail Cushion Foam Cleanser* ja aiemmin hehkuttamani Helixium Silver Crema* -kuorinta-aine ovat jääneet jo vakkarikäyttöön.

Jos jokin ainesosa voi yhdellä kertaa kosteuttaa, pehmentää, antaa kimmoisuutta ja hehkua, stimuloida ihon korjausprosesseja ja ehkäistä tulehduksia, meikäläinen on kyllä ihan myyty. Musta on tullut etanalimafani!

Mukavaa on myös tietää, ettei etanoita vahingoiteta millään tapaa limaa kerättäessä. Itseasiassa huonossa kunnossa olevan etanan lima ei kelpaa jatkokäyttöön, joten tyypeistä pidetään oikein erityisen hyvää huolta <3

Lähteet: ABC:n artikkeli ja Journal of Drugs in Dermatology -lehdessä julkaistu tutkimusartikkeli. Kuvat: All Over Press ja valmistajat.

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

*Yhteistyölinkki.

Share

Ladataan...
NUDE

Välillä harmittaa, että kasvojen tietyt synnynnäiset piirteet nousevat esiin trendeinä. Kulmakarvojen tuuheus ja huulten täyteläisyys kun ovat sellaisia asioista, joihin voi itse vaikuttaa vain tiettyyn pisteeseen asti. Mutta tämän kesän isoimman trendin voi onneksi feikata ihan tuosta vain!

Joillekin onnekkaille kasvot täyttyvät pisamista jo ensimmäisten aurinkoisten päivien jälkeen, mutta ne, joille näitä söpöjä pikku pisteitä ei ole luonnostaan suotu, voivat ottaa vaikkapa kulmakynän kauniiseen käteensä ja alkaa piirtää. Ottakaapa mallia vaikkapa näistä kauniista naisita, joiden pisamat on ihan feikattu :) Meikäläinen taitaa testata tätä trendiä heti tällä viikolla!

Kuvat: All Over Press (Berardi ja Undercover) ja Instagram (@nyanelebajoa).

Share

Pages