Ladataan...
NUDE

Bloggaaja-toimittajalle voi joskus harmillisesti käydä niin, että vanhat suosikit unohtuvat ja hukkuvat uutuustuotteiden tiheään viidakkoon. Niin on taas käynyt meikäläiselle, kun Lumenen Nude Perfection -meikkivoide jäi unholaan ainakin vuoden päiviksi. Toisaalta harmille on kääntöpuolensa, sillä vanhan suosikin uudelleen löytäminen on kuin tapaisi vanhan hyvän ystävän pitkän tauon jälkeen ja juttu jatkuisi siitä mihin viimeksi jäätiin.

Tämän vanhan ystävän jätin meikkivoidelaatikon perukoille pitkäksi aikaa, kunnes tuotteesta tuli puhe Irene-siskoni kanssa rupatellessa. Hän kertoi, että eräs ammattilaismeikkaaja oli kehutunut tätä ja kertonut käyttäneensä tätä mm. Putouksen näyttelijöiden kasvoille ennen kuvauksia. 

Kaivoin Nude Perfectionin kotiin päästyäni heti esille ja levitin seuraavana päivänä iholleni. Ja mietin vain, miksi ihmeessä tämän olinkaan jättänyt pois arkimeikkirutiineistani. Onhan tämä pärjännyt hyvin mm. kauneusbloggaajien meikkivoide-gallupissa.

Meikkivoide on ihan täydellinen arkimeikkivoide ja miksei se sopisi ihanan kuulaan pohjan antavaksi juhlameikiksikin. Meillä onkin siskon kanssa aina kinaa siitä, kuinka peittävää tämä oikeastaan on. Minä, joka olen tottunut Estée Lauderin Double Wearin peittävyyteen, sanon että tämä on kevyt, keveähkön peiton antava ja arkeen sopiva, kun taas siskoni vannoo tämän hyvän peittävyyden nimiin. Mutta perfection se on joka tapauksessa :)

Jatka lukemista:

Näin teen arkimeikkini
4 x vinkki arkimeikkiin
Helppo silmänrajaus arkeen

Share

Ladataan...
NUDE

Viimeisen puolen vuoden ajan olen ollut jotenkin tosi laiska hiustenlaiton kanssa. Toisaalta kihartamiset ja letittämiset eivät vain ole jaksaa kiinnostaa, toisaalta takaraivossa on jatkuva muistutus siitä, että noin puoli vuotta sitten blondatut haiveneni eivät varmaan juuri nyt kestäisi kuumia muotoilurautoja. 

Jos en kuivaa hiuksiani tai laita niihin suihkun jälkeen mitään muotoilutuotteita, ne liiskautuvat pääkoppaani vasten ja näytän siltä, ettei tukkaa olisi suotu meikäläiselle ollenkaan. Tukka tuntuu rasvoittuvan puolessa vuorokaudessa, eivätkä poninhäntäkam... ei kun hiirenhäntäkampauksetkaan pelasta tilannetta. Ainoa vaihtoehto on pipo, jossa onkin sitten kiva hikoilla pitkin päivää.

Mutta nyt siis parin viikon aikana olen taas alkanut aktivoitua tukkani kanssa ja kampaustenkin näpertäminen on alkanut taas kiinnostaa. Olen muutaman kerran jo kihartanutkin hiukset ja saanut taas kummastella mielessäni, miksi en tee tätä useammin. Elämä on niin paljon helpompaa laitetun tukan kanssa!

Kiharsin hiukseni kiharruspuikolla viime lauantaina ja arvatkaapa minä päivänä tuo ylempi kuva on otettu. No tiistaina - siis neljän päivän jälkeen! Siinä välissä olen pitänyt hiuksia auki raflassa, kiinni kotosalla, nutturalla hotellin aamupalalla ja taas auki ostoksilla. Ja tukka on näyttänyt hyvältä niin auki kuin kiinnikin, ihanan helppoa!

Kerroin teille kampaajan parhaat kiharasalaisuudet syksyllä ja itse olen noudattanut noita hyviä ohjeita. Tämä superkestävät kiharat syntyivät kuvan tuotteilla. Pesin hiukset L'Oréal Parisilta saadulla Re-Create shampoolla ja käytin mahdollisimman vähän saman sarjan hoitoainetta. Liika hoitoaine siloittaa ja latistaa hiuksia, eikä tukka jaksa pysyä kiharana. Föönaukseen käytin Kevin Murphylta saatua föönausnestettä, Richilta saatua muotovaahtoa ja latvoihin vähän L'anzan latvaseerumia. Kiharan alle jälleen hyyyvin vähän GHD:n lämpösuojasuihketta ja itse kikkuran tein Remingtonin peruskiharruspuikolla. Viimeistelin tukan Richilta saadulla lakalla ja Batistelta saadulla volyymisuihkeella. Niin pieni vaiva, niin suuri hyöty.

Share

Ladataan...
NUDE

Mainitsin joskus ajat sitten, että aion suunnitella itselleni sen täydellisen luomiväripaletin, koska joka tilanteeseen sopivaa palettia ei vielä ole tullut vastaan. Joko paleteissa on perussävyjen lisäksi värejä, joita ei ikinä tulisi käytettyä tai niistä puuttuu ne pakolliset mattaruskeat ja -mustat. No asia jäi sille tolalleen, enkä jaksanut laittaa tikkua ristiin sen custom-paletin tekemiseen. Ennen kuin nyt!

Sain jostain ihmeellisen buustin laittaa homma tosissaan vireille ja klikkasin itseni Beautybayn sivuille. Napsin heti koriin muutaman hyvistä luomiväreistään tunnetun Makeup Geekin sävyn, joita tiesin tarvitsevani eli vaalean helmiäisen ja mattamustan ja loput heitin mukaan vähän lonkalta.

Tilasin lopulta sävyt Shimma Shimma (vaalea helmiäinen), Crème Brulee (vaaleanruskea siirtymäsävy), Mocha (perusruskea) ja Corrupt (pikimusta). Lisäksi heitin samalla tilauksella tulleeseen Z-palettiin mukaan jo aikaisemmin ostamani violetit: Curfew (vas.) ja Motown. Postaus liloista sävyistä löytyy täältä.

Tällä hetkellä täydelliseksi muotoutuva THE palettini näyttää tältä. Harmi, ettei Z-paletteja saa kuuden luomivärin kokoisena, sillä yhdeksää sävyä voi olla vielä vaikeaa keksiä.

Kulmakarvaväriksi tilaamani Mocha vaikuttaa jo nyt liian lämpimältä, joten voi olla, että heivaan sen ja laitan tilalle IsaDoran Matte Chocolates -paletin täydellisen ruskean sävyn. Lisäksi tarvitsisin palettiin jonkun kauniin tumman helmiäisruskean, jota voisi käyttää juhlameikissä. Hmm... Tai ehkäpä jätän tilaa Too Facedin miniaurinkopuuterille, jolloin tästä tulisi koko naaman kattava matkapaletti. Kätsyä!

Löytyisikö teiltä sävyvinkkejä tai vaikka kuvia omista Z-paleteistanne? Inspistä kaivataan.

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

Share

Ladataan...
NUDE

fHelpot ja nätit kampaukset ovat kyllä arjen suurimpia pelastajia ja nyt näytän teille miten tehdään yksi helpoimmista. Tämä kampaus onnistuu ihan muutamassa minuutissa ja sopii kiharoiden kanssa toimiston lisäksi kyllä juhliinkin. Tarvitset vain ponnarin, kumilensksun ja yli olkapäiden ulottuvat hiukset. Kas näin!

1. Jaa hiukset kolmeen osioon niin, että sivuosiot alkavat suurin piirtein korvan takaa. Kiinnitä sitten keskimmäinen osio niskaan ponnarilla. 

2. Kiepauta sivuosioita itsensä ympäri pari kertaa pois kasvoista päin. Ota sitten toinen sivulla oleva osio ja tuo se toiselle puolelle ponnarin päältä. Tuo sitten myös toinen osio vastakkaiselle puolelle. Näin osiot menevät ikäänkuin ristiin toisensa kanssa. 

3. Kiinnitä sivuosiot keskiponnarin alle kumilenksulla. 

4. Voit nyppiä kampausta rennommaksi ja muotoilla osioiden paikkaa vielä pinneillä, jos tarve. Suihkuta lopuksi lakkaa ja kiiltosuihketta ja olet valmis!

Share

Ladataan...
NUDE

Mainitsinkin viime viikon sivellinpostauksessa, että yksi suosikkiviistosiveltimistäni on löytyny aikoinaan H&M:stä. Valikoima on sittemmin uudistunut, mutta löytyy putiikista silti oikein kelvollisia siveltimiä. Ja ihan minihintaan!

Kävin Demin tulevaa juttuani varten tutkailemassa H&M:n sivellinvalikoimaa ja nappasin mukaan muutaman hyvältä vaikuttavan ja mielenkiintoisen siveltimen. 

Small Shading Brush on pienenpieni luomivärisivellin, jollaista olen etsinyt tuloksetta jopa MAC:n hyllyltä! Tämä H&M:n sivellin on ihan täydellinen luomivärin levittämiseen ja häivyttämiseen pieniin sopukoihin, esimerkiksi aivan silmäkulmaan. Itselläni silmän ulkonurkka on jotenkin niin syvällä, että vähänkään isommalla siveltimellä sinne on mahdotonta saada luomiväriä tarkasti levitettyä. Small Shading Brush on luonnonkarvainen ja se maksaa vaivaiset 5,99 e.

Toinen mukaani nappaama sivellin oli viisto Angled Defining Brush, joka sekin on osoittautunut oikein kelvolliseksi. Se on sopivan pieni vaikka silmänrajauksen tekoon mutta tarpeeksi iso puuterimaisen kulmakarvavärin käyttöön. Lisäksi plussaa sen karheudesta, vaikka harjakset synteettisiä ovatkin. Karheus auttaa nimittäin puuterimaisen tuotteen irroittamisessa napistaan. Eli ihan nappijuttu tämäkin ja samaan hintaan, alle 6 egen!

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

Share

Pages