Ladataan...
NUDE

Enpä tiedä kuinka monella mahtaa olla sellainen kampaaja, joka näkee somessa tai blogissa uuden kampauskuvasi ja laittaa seuraavaksi Facebookissa viestiä: "Näin uuden kuvasi ja huomasin juurikasvun. Ehtisitkö tulla käymään?" :D

No meikäläisen kampaaja; Saxcén Johanna on sellainen! Hän jaksaa aina olla kiinnostunut tukkani kunnosta ja kutsuu minut penkkiinsä ennen, kuin edes itse ehdin huomata mitään korattavaa. Melkoisen hyvää asiakaspalvelua, etten sanoisi. Pääsin siis jälleen yhteistyön merkeissä Johannan fiksattavaksi. Nykyisin hän tekee töitä kampaamo Saxcéssa, joka sijaitsee Helsingin Viiskulmassa.

Tällä kertaa halusin vähän kirkkautta blondeihin pituuksiin, joka hoitui raitavärillä. Lisäksi se kuvista loistaneesta tyvikasvusta hommauduttiin eroon eli omaa vaaleampaa tyveä tummennettiin hieman. Latvoja täytyi leikata, sillä brunetesta blondiksi muuntautuminen viime vuonna on kyllä verottanut hiusteni latvojen kuntoa. Mutta kasvatusprosessi on jo kovassa vauhdissa!

Kaikissa värjäyksissä jo varmaan parin vuoden ajan on ollut mukana Olaplex (lue postaus täältä). Ilman sitä tukkani olisi jo varmasti tippunut päästä viimeistään tuossa viime syksyn muodonmuutoksessa. Hiukseni ovat niin ohuet, että ihmettelen edelleen miten se kesti vaalennusprosessin. Thank god for Olaplex!

Lisäksi Johanna halusi antaa teille lukijoille alekoodin, jotta jokainen halukas pääsisi kokeilemaan tuota ihmeellistä Olaplex-hoitoa. Se voidaan tehdä kampaamoissa pelkästään tai Olaplexia voidaan lisätä väriaineiden sekaan hiuksia hoitamaan. Lisäksi kotiin kannattaa ehdottomasti ostaa Olaplexin kotihoitoaine, joka ylläpitää hiusten kuntoa, antaa kiiltoa ja silottaa tukkaa.

Saat kaikkiin Johannan tekemiin värjäyksiin kaupan päälle Olaplex-hoidon (25-35 e) koodilla Nude, kun varaat ajan 28.2. mennessä. Varaus tulee tehdä kuun loppuun mennessä, mutta itse kampaamoajan voit siis varata pidemmällekin tulevaisuuteen. Voit varata ajan puhelimitse tai netissä Saxcén varauspalvelun kautta, jolloin koodin voi lisätä "Lisätiedot/erityistoiveet"-kohtaan.

Saxcé
Viiskulma, Tarkk'ampujankatu 20
00150 Helsinki
040 187 8987

Lisää Johannan töitä:

Muodonmuutosvideo: Brunetesta blondiksi
Muodonmuutos blondista bruneteksi
Puhdasta blondia

Share

Ladataan...
NUDE

Törmäsin vähän aikaa sitten muutamallakin eri Instagram-tilillä varsin eriskummalliseen juttuun, josta on nyt nähty vain vilauksia ja lyhyitä videopätkiä. MAC:n pizzaleikkurilta näyttävä rullattava eyeliner on nyt jotain, minkä varsinaista lanseerausta meikkaajat ja muotimaailma odottavat kuin kuuta nousevaa.

Itse en heti innostunut rullattavasta silmänrajausväristä, mutta kun olen katsonut videoita sen käytöstä, alkaa minunkin mielenkiintoni herätä. Hommahan näyttää todella vauhdikkaalta ja jälkikin on todella siistiä. Eli ehkä minäkin lampsin Helsingin Stockan MACin hyllylle heti, kun tämä kummajainen on laitettu uunista ulos. Vai mitä te sanotte, kiinnostaisiko kokeilla? :)

Kuvat Instagramista: @ashley_rudder

Share

Ladataan...
NUDE

Olemme poikaystäväni kanssa lähdössä Kaliforniaan kahdeksi viikoksi maaliskuun lopulla. Otamme Los Angelesista auton allemme ja ajamme kuuluisaa rantatietä ylös San Franciscoon ja takaisin Losiin. Kaikki vinkit näkemisiin ja syömisiin otetaan muuten ilolla vastaan!

Mutta ennen reissua jouduin hankkimaan uuden passin kohta vanhenevan tilalle. Onnekseni sain huomata, että nykyään ei tarvitse raahautua poliisiasemalle tai edes kuvaajalle asti saadakseen uuden passin! Kuvien ottaminen käy kotistudiossa käden käänteessä ja hakemuksen voi rustata erittäin kätevästi interwebsissä.

Mutta meikäläinenhän ei mene perumeikissä kuvaan, jota saan katsella seuraavat viisi vuotta. Meikkiä passikuvassa saa olla, mutta liian voimakaskaan meikki ei ole sallittu. Toiset meikit taas muuntavat kasvoja enemmäin kuin toiset. Ja mustavalkoisessa kuvassa olisi kiva erottua seinästä.

Tämä vaati tarkan suunnitelman ja taustatutkimuksen passikuvan meikistä. Halusin lopputuloksesta tietysti luonnollisen - pitäähän passikuvassa olla helposti tunnistettavissa, mutta kuitenkin astetta ehostetumman. Syntyi siistitty ja hillityn ehostettu meikki, jonka kanssa voisin passikuvauksen lisäksi mennä vaikkapa työhaastatteluun. Olen tässä itseni näköinen, ehkä vain vähän paranneltuna ;) Seuraavaksi muutama vinkki!

- Kaikkien meikkien kulmakivi: kulmakarvat. Siistit kulmat kehystävät koko kasvoja ja ovat yksi ensimmäisistä seikoista, joihin kasvoissa kiinnittyy huomio. Ehostin ne niin kuin yleensä, kulmakynällä, luomivärillä ja kulmakarvageelillä. Meikkaamattomien kulmien kanssa minua ei nyt kuitenkaan lentokentillä nähdä.

- Pohjasta tein mahdollisimman tasaisen ja peitin kaikki ihon virheet. Halusin pois tummat silmänaluset, näpyt ja arvet, joten käytin lempimeikkivoidettani ja paljon peiteaineita.

- Puuterointi on tärkeää, kun on tekemisissä kuvausvalojen kanssa. Naama ei saisi siis kiiltää yhtään, joten levitin kaikkialle kasvoille reippaasti irtopuuteria. Poskille sipaisin hieman väriä poskipunasta, koska en tiennyt, että passiin saa mustavalkoisen kuvan ;D

- Voimakkaita varjostuksia ei kasvoille kannata tehdä, sillä ne voivat oikeasti luoda illuusion erilaisista mittasuhteita, mitä kasvoillasi oikeasti on. Unohda siis contour passikuvauspäivänä!

- Silmiin voi tehdä hyvän perusmeikin ja itsekin halusin silmieni erottuvan kuvasta. Rajasin siis silmäni mustalla nestemäisellä eyelinerilla ja levitin ripsaria. Näin ilme virkistyy ja katseesta tulee skarpimpi.

- Liimattavia irtoripsiä en suosittelisi passikuvaan. Irtoripset ovat nimittäin myös juttu, jotka voivat muuttaa ilmettä liiankin paljon. Pysyttele siis omissasi, taivuta ne ja lisää reippaasti ripsaria.

- Alarajaukset ovat jälleen yksi ilmettä voimakkaasti muokkaava meikki. Pysyttelisin siis poissa voimakkaista alarajauksista ja varjostuksista, sillä ne voivat muuttaa silmien mittasuhteita.

- Omat huuleni ovat melko värittömät ja rajakin on todella sumea. Halusin siis hieman selventää huulteni rajaa, joten rajasin ne lähes omien huulteni värisellä rajauskynällä ja levitin vielä kerroksen läpikuultavaa huulipunaa, joka varmasti menisi läpi passikuvan tarkastajan seulasta. Liian kirkkaita punia kun passikuvissa ei saa olla.

Ja läpihän se meni! Oman kuvan ottamisessa on nimittäin pieni riski siitä, että tarkastaja hylkää sen, jolloin noin 40 euron hakemusraha menee sinulta täysin hukkaan ja joudut tekemään uuden. Mutta tällä kertaa riski kannatti ja sain hyvät kuvat sekä passiin että CV:hen ;)

Share

Ladataan...
NUDE

En tiedä miksi, mutta Idun Minerals on aina ollut mun silmissä jotenkin tosi sympaattinen merkki. Olen tykännyt monista tämän ruotsalaisen mineraalimeikkisarjan meikeistä, esimerkiksi aurinkopuuteri oli jotain aivan taivaallista!

Ja lisäpinnoja ropisee, kun Idunin tämän kevään kynsilakkavalikoimassa on täydellinen sävy, Topas, jonka sain blogin kautta. Rakastuin tähän heti ja ihasteluja on tullut yllättäen paljon myös kanssaolijoilta. Näin täydelliseen mutaisen malvaan en ole törmännyt aiemmin missään.

Olen käyttänyt tätä putkeen jo varmaan kuukauden, ehkä kynnet tarvitsisivat pienen tauon :D Mutta toisaalta, tämä ei onneksi ole kynsille niin rankka paikka kuin tavalliset lakat, Idun Mineralsin tuotteet kun ovat "5-free" eli ne eivät sisällä viittä mahdollisesti haitallista ainesosaa, joita kynsilakkateollisuudessa käytetään. Ten points siis!

Idun Mineralsia myyvät apteekit ja listan jälleenmyyjistä löydät täältä. Kyseinen kynsilakka maksaa noin 10 euroa.

Ihanaa viikonloppua <3

Share

Ladataan...
NUDE

Sävyneutralointi on tuntunut nousseen taas esille pienen tauon jälkeen. Moni merkki lanseeraa taas paletteja, joissa on tavallisten peitevoiteiden lisäksi myös muutama hassun värinen voidenappi, esimerkiksi vihreä tai violetti.

Nämä värinapit on tarkoitettu kasvojen sävyvirheiden häivyttämiseen eli sävyneutralointiin. Vastavärit tuovat nimittäin hyvän lisäbuustin ihon pikku virheiden peittämiseen.

Myös edullisista meikeistään tunnettu Essence tarttui tilaisuuteen ja pisti hyllyihinsä uudet sävyneutraloijansa: Little Beauty Angels Colour Correcting Primer Stickit. Puikot tulevat kolmessa eri sävyssä: pinkkinä, vihreänä ja tavallisena beigenä.

Kaikille sävyille on tietysti oma tehtävänsä. Pinkki 01 On my concealing mission on tarkoitettu silmien alle kirkastamaan katsetta ja se sopii parhaiten vaalealle iholle. Vihreä 02 On my anti-redness mission on tarkoitettu nimensä mukaisesti häivyttämään punaisuutta esimerkiksi poskilla, näppyjen ympärillä ja nenänpielissä. Beigeä 03 On my covering mission -sävyä voi käyttää tavallisen peiteaineen tavoin tai tummemmalla iholla tummien silmänalusten peittämiseen.

Se, miksi olen erityisen rakastunut näihin sävyneutraloihiin on niiden kätevä puikkopakkaus sekä niiden äärettömän hyvä levittyvyys. Voide ei tunnu vahamaiselta, vaan se muuttuu iholla puuterimaiseksi ja levittyy täydellisesti herkille silmänalusillekin. Lopputuloksessa ei näy juonteita tai epämääräisiä laikkuja, vaan tasainen iho ja pohja, jonka päälle meikkivoiteen voi levittää. Huomio muuten tässä, sävyneutraloijat levitetään aina meikkivoiteen alle ikäänkuin pohjustuksena meikille.

Mielestäni näissä puikoissa on todella hyvä pigmenttipitoisuus ja merkille ominainen oikein mainio hinta-laatu-suhde. Puikot maksavat nimittäin vähän päälle 3 e / kipale. Ja taas kerran olen saanut yllättyä Essencen meikkien äärellä :)

Lisää peitevoiteita, Jatka lukemista:

Näpyt piiloon - vihreän neutraloijan käyttö
Parhaat peitevoiteet tummille silmänalusille
Tutorial: Korostukset ja tummien silmänalusten peittäminen

Share

Pages