Ladataan...
NUDE

Lakka on ehkä hiustuotteista se, jolta vaadin kaikista eniten. Pidon pitää olla vahva, mutta tukka ei saa jäädä korppuisen tuntuiseksi. Ja tietysti lakan pitää jaksaa pitää kihara koossa myös meikäläisen tikkusuorassa tukassa.

Päätinkin kerätä yhteen tämän hetken lempilakkani teille ostosvinkeiksi! Tosi paljastettakoon, että juuri ennen kuin kirjoitin tämän postauksen, sain aika kovan haastajan joukkoon. Mutta jos se osoittautuu niin mahtavaksi, kuin mitä se antoi itsestään parilla ekalla kertaa ymmärtää, kerron siitä lisää joskus myöhemmin ;)

Lempparilakkani ovat atm siis L'anza Healing Style Finishing Lacquer, KC Professional Four Reasons Black Edition Finishing Spray ja Redken Triple Take 32.

L'anza on tästä joukosta ehkäpä se kaikista vahvin. Jos haluan nutturan pysyvät millilleen paikoillaan, käytätä tätä superlakkaa. Miinuksena se, että suutin tukkeutuu todella helposti, mutta kuumalla vedellä huuhtomalla sekin ongelma ratkeaa. Hinta noin 28 e.

KC Professional Four Reasons Black Edition Finishing Spray on myös todella vahva, mutta ei tee hiuksiin niin kovaa pintaa, kuin L'anza. Siksi tykkään käyttää tätä kiharoiden viimeistelyyn. Tämä on joukosta edullisin ja hei, suomalainen! Hinta noin 15 e.

Redken Triple Take 32 on pakattu hyvin jännään suihkepulloon. Siinä on itseasiassa kolme reikää, josta lakkaa suihkuaa, joten levitys sujuu todella tasaisesti. Lakka on myös hyvin vahva, mutta ei myöskään pärjää L'anzan muskeleille. Suutin ei tukkeudu ikinä, mikä on näin vahvalta tökötiltä harvinaista. Hintaa on noin 28 e.

Hei teidänkin lakkasuosikit nyt jakoon! Kerro ne halutessasi kommenttiboksiin :)

Share

Ladataan...
NUDE

Tänään päätin jakaa videon, joka löi meikäläisen jotenkin aivan ällikällä. Ehkä kuvittelin jo tietäväni suurinpiirtein kaikki tavat, joilla hiukset voi kihartaa, mutta Melissa Alatorre näyttää tällä videolla täysin uudenlaisen keinon. Hiusten kieputus kuuman kihartimen kanssa ei ole tullut ainakaan itselleni mieleenkään, mutta taidanpa kokeilla tätä kikkaa heti tänään. Eikös näytäkin erikoiselta!

Share

Ladataan...
NUDE

Meikäläisen tukkageeneillä saa olla onnellinen, että kauppojen hyllyiltä löytyy lirutukkaa vastaan täydelliset aseet. Omiin hiuksiini kaikista parhaiten toimivat tällä hetkellä nämä kaksi: Biozell Texturizing Spray ja Living Proof Full Thickening Mousse. Ja kyllä, tuo jälkimmäinen on muotovaahto.

Living Proof, josta muuten tukkajumalatar Jennifer Aniston omistaa osan, on tuotesarja, jonka perustivat MIT:n tiedemiehet yhdessä alan kokeneiden hiusstailistien kanssa. Merkin perustajien mielestä kosmetiikkateollisuudessa käytettiin liikaa samoja valmiita ainesosia, jotka eivät hänen mielestään olleet tarpeeksi tehokkaita ja joilla ei ollut mitään pitkäaikaisia vaikutuksia. Niinpä he päättivät kerätä yhteen tiedemiehiä eri biotekniikan aloilta ja kehittää mahdollisimman tehokkaita ja aiemmin ennennäkemättömiä tuotteita.

Tämä Full Thickening Mousse eroaakin aiemmin käyttämistäni muotovaahdoista. Olen levittänyt tätä hiuksiin, erityisesti tyveen ennen föönausta, millä saan tukkaan kyllä sellaisen kuohkeuden että! Hiuksiin tulee pitoa (ilman tahmeutta) ja siksi tämä on ollut ehdoton myös kampausten pohjalla. Vankka tiedepohja näky suoraan ainesosalistasta: vaahto sisältää patentoitua PBAE-molekyyliä, joka kiinnittyy hiusten väleihin erottaen niitä toisistaan ja tehden näin tukasta huomattavasti tuuheamman.

Lukuisia palkintoja voittanutaa Living Proofia myydään parturikampaamoissa ja tämän Full Thickening Moussen hinta on noin 26 e. Iso peukku!

Tuote saatu blogin kautta. 

Share

Ladataan...
NUDE

Lottie Tomlinson on Instagram-julkkis lähes kolmella miljoonalla seuraajallaan. Hänet tunnetaan parhaiten yhden One Direction -jäsenen siskona, joka kulkee mukana bändin kiertueilla meikkaajana ja kampaajana.

Lottien tili (@lottietomlinson) on pullollaan inspiraatiota ja saa allekirjoittaneen haaveilemaan kirkkaan platinablondin perään. Ja lettien. Ja ysäripompuloiden.. Katsokaa vaikka!

Share

Ladataan...
NUDE

Tänään vuorossa pieni uutispläjäys. Joka kylläkin on aika pahasti myöhässä ja joka minun on pitänyt teille kertoa jo ties kuinka kauan. Sanotaan nyt sitten että tämä on old news -pläjäys :D Sleek-meikkejä saa siis nykyään Citymarketeista!

Mulla on tästä tosin vähän ristiriitaisten fiilikset. Sleek on ollut pitkään sellainen tuote, jota aina kävin Tukholman Sephorassa hiplailemassa. Toisaalta on tietysti kivaa, että hyviä tuotteita on helposti kaikkien saatavilla, mutta toisaalta tykkään siitäkin, että joidenkin tuotteiden eteen pitää nähdä vähän vaivaa. If you get what I mean? Esimerkiksi Sephorassa käymisen hienous perustuu meikäläisellä siihen, että pääsen juurikin hipelöimään tuotteita, jotka muuten joutuisin ostamaan puolisokkona nettikaupoista. 

No mutta niille, jotka eivät tykkään ostaa kosmetiikkaansa nettikaupoisa, tämä juttu on varmasti tosi mahtava! Sleekin edulliset ja kehutut luomiväripaletit ovat olleet meikäläiselläkin jo kauan hankintalistalla ja nyt kynnys niiden hommaamiseen on tosiaan aika pieni. Suosittelen myös tseakkaamaan merkin poskipunat ja poskipuna-aurinkopuuteri-paletit, jotka nekin on supersuosittuja. Itseäni kiinnostaa myös merkin uudet mattahuulivärit. Onko joku teistä ehtinyt jo testaamaan niitä?

Ja kenen muun mielestä on jotenkin hassua, että Citymarket ottaa Kardashian-meikkienkin kanssa koko ajan vain isompaa jalansijaa kosmetiikan jälleenmyyjänä? :D

Seuraa Nudea: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Share

Pages