Ennen ja nyt (eli mitä Kalifornia tekee ihmiselle)

Onnenpäivä

Kampaajani pyysi minulta viime viikolla kuvia itsestäni tummatukkaisena ja vaaleatukkaisena. Minullahan on aina ollut musta tukka, teini-ikäisestä lähtien. Ensin sinimusta, sitten sinimusta kirkkaanvärisillä kuiturastoilla, sen jälkeen punamusta ja mustamusta... kunnes muutin Suomesta ja hiukseni ovat pikkuhiljaa vaalentuneet ja vaalentuneet... ja vaalentuneet vähän lisää. 

Kaivelin kuva-arkistoja, laitoin kuvat rinnakkain ja oho, onko tuo sama ihminen laisinkaan!

Ennen Kaliforniaa (2009)...

 

Jälkeen Kalifornian (2012)

 

Kuvien lähettämisen jälkeen kampaajani vastasi hymiön kera viestiini ja totesi, että Kalifornia on tehnyt tehtävänsä kolmessa vuodessa. No niinpäs on. Ja ikä. Ehkä oikeasti tarvitsisin nyt sen vaaleanpunaisen hattaratukan!

 

Kuvat:

Ylempi: Anne Rajala (loistava kuvaaja ja muuten huisi punttimimmikin)

Alempi: Eastcoastimages

 

 

Kommentit

Anne Rajala (Ei varmistettu)

Upea ja näyttävä nainen olet molemmilla lookeilla :) Ja vitsit että olisi hienoa taas joskus päästä kuvaamaan kanssasi!

Lisäksi iso kiitos kauniista samoistasi! Ilahduin suuresti ^^

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Eipä kestä, Anne. Olet sanat ansainnut ;)

Huomasinpa muuten, että on vähän tumppukin kasvanut kolmessa vuodessa. Ei sitä niin tuosta alemmasta kuvasta erota, mutta edellisiin treenipostauksen kuviin kun vertaa tuota yläkuvaa  niin juu-u.

Anne Rajala (Ei varmistettu) http://penguingoespunttis.blogspot.fi/

No sekin on ihan totta ^^

Hei muuten, jälleen kerran sinut on haastettu, notta jos vaan aikaa ja mielenkiintoa löytyy niin rustailehan vastausta :)

http://penguingoespunttis.blogspot.fi/2012/11/kymmenen-hyvaa.html

Matkaaja (Ei varmistettu)

Mitä muuta Kalifornia on sinulle mielestäsi tehnyt kuin vaikuttanut hiusten väritykseen? Onko muuten niin, että Kaliforniassa ei kannata värjätä hiuksiaan mustiksi, koska ensinnäkin se haalistuu nopeasti jatkuvasti paahtavassa auringossa ja toisekseen päteekö se elokuvista tuttu stereotypia, että amerikassa tummaksi värjättyjä hiuksia pidetään lähes poikkeuksetta todisteena siitä, että ko. henkilöllä on jotain (mielenterveydellisiä) ongelmia? Minullakin oli pitkään tummat hiukset, mutta pari vuotta sitten vaalensin ne. Tumma hiusväri liittyi johonkin tiettyyn elämänvaiheeseen, joka tuntui, että se on ohi. Oli se aika hurja muutos. Nyt syksyn tullen hiukseni ovat muuttuneet punaisiksi. :) Sekin on tuttu väri vuosien takaa, jolloin olin monta vuotta taas punapää ja here we go again. Tämä Suomen kaamos on kiitollinen hiusväreille, ei meinaan haalistu... :P

Kaisa Anneka
Doing the feeling

Voi miten oot kyl kolmessa vuodessa muuttunut! Nätti oot ollut aikaisemminkin, mut upee nyt! :) 

Nyt iski itsellekkin himo alkaa kaivelee arkistoista kuvia :D 

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Matkaaja: Aika vaikean kysymyksen heitit! Varmaan sitä on ulkonäöllisesti muutenkin muuttunut, tyyli jne ihan pelkästään senkin takia, että vaatevalikoimat on niin älyttömän paljon laajemmat kuin Suomessa (+ halvemmat). Henkisesti olen kai muuttunut paljonkin kolmessa vuodessa, mutta onko se sitten Kalifornia vai ikä... Heh. Varmuutta, rohkeutta ja uskoa siihen, että pärjää, on tullut lisää. Ja onhan se maailmankuva laajentunut melkoisesti.

Jaa-a, tuskin täällä ihan noin ahdasmielisesti mustatukkaisista ajatellaan... Kampaajani tosin sanoi, että mustaksi värjääminen on teinien juttu ja olen vähän liian vanha sellaiseen(!!)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.