Ennen ja nyt (eli mitä Kalifornia tekee ihmiselle)

Kampaajani pyysi minulta viime viikolla kuvia itsestäni tummatukkaisena ja vaaleatukkaisena. Minullahan on aina ollut musta tukka, teini-ikäisestä lähtien. Ensin sinimusta, sitten sinimusta kirkkaanvärisillä kuiturastoilla, sen jälkeen punamusta ja mustamusta… kunnes muutin Suomesta ja hiukseni ovat pikkuhiljaa vaalentuneet ja vaalentuneet… ja vaalentuneet vähän lisää. 

Kaivelin kuva-arkistoja, laitoin kuvat rinnakkain ja oho, onko tuo sama ihminen laisinkaan!

ennen.jpgEnnen Kaliforniaa (2009)…

 

jalkeen.jpgJälkeen Kalifornian (2012)

 

Kuvien lähettämisen jälkeen kampaajani vastasi hymiön kera viestiini ja totesi, että Kalifornia on tehnyt tehtävänsä kolmessa vuodessa. No niinpäs on. Ja ikä. Ehkä oikeasti tarvitsisin nyt sen vaaleanpunaisen hattaratukan!

 

Kuvat:
Ylempi: Anne Rajala (loistava kuvaaja ja muuten huisi punttimimmikin)
Alempi: Eastcoastimages

 

 

Kommentit (6)
  1. Matkaaja: Aika vaikean kysymyksen heitit! Varmaan sitä on ulkonäöllisesti muutenkin muuttunut, tyyli jne ihan pelkästään senkin takia, että vaatevalikoimat on niin älyttömän paljon laajemmat kuin Suomessa (+ halvemmat). Henkisesti olen kai muuttunut paljonkin kolmessa vuodessa, mutta onko se sitten Kalifornia vai ikä… Heh. Varmuutta, rohkeutta ja uskoa siihen, että pärjää, on tullut lisää. Ja onhan se maailmankuva laajentunut melkoisesti.

    Jaa-a, tuskin täällä ihan noin ahdasmielisesti mustatukkaisista ajatellaan… Kampaajani tosin sanoi, että mustaksi värjääminen on teinien juttu ja olen vähän liian vanha sellaiseen(!!)

  2. Voi miten oot kyl kolmessa vuodessa muuttunut! Nätti oot ollut aikaisemminkin, mut upee nyt! 🙂 

    Nyt iski itsellekkin himo alkaa kaivelee arkistoista kuvia 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *