Ladataan...
Riitumaria

Jo viime vuonna sain suuret suositukset koskien tätä paikkaa. Siitä asti ajatus sinne menosta on kolkutellut mielessä aika ajoin. Se luki myös minun Summer bucket listallakin. Vihdoin viime viikonloppuna pääsimme käymään siellä, nimittäin National botanic gardensilla Dublinin pohjoispuolella. 

Matkustimme puutarhalle keskustan kautta kahdella eri bussilla, kunnes saavuimme perille. Oli helteinen kesäpäivä, eli olosuhteet olivat vallan mainiot kasvien ihmettelyyn. 

Minussahan ei ole ollenkaan sellaista viherpeukalon vikaa, ja monet kukkapenkit näyttävät silmissäni vain kaoottisilta värien sekamelskalta. Kaikista hienoimpia kukkaistutuksia minun silmissäni ovat sellaiset hienossa järjestyksessä olevat tulppaani- tai ruusuistutukset. Mikäli minulla ikinä tulee olemaan omaa pihaa, olisi siellä vain todella paljon niitä vaaleanpunaisena kukkivia puita. Ne kai ei tarvitse kastelua tai multien vaihtoa, sillä siihen loppuu minun ymmärrys kukkien kasvattamisesta. 

Puutarhalla oli erikseen tällainen ihana ruusupuutarha, joka oli ehdoton lempparini. Kauniisti olivat siellä ruusut järjestyksessä. Olimme paikalla ilmeisesti aika sopivaan aikaan, sillä täydessä loistossaan olivat ne kaikki ruususet siellä. 

 

 

 

 

 

 

 

Aimén lempipaikka oli ehdottomasti tämä viidakko. Eräs pariskunta varoitteli sisällä odottavasta tukalan kuumasta ilmasta, mutta mies oli siellä ihan elementissään. Siellä oli ihanan lämmin, mutta kosteuden kanssa yhdessä ne aiheuttivat aika hikiset oltavat muutaman minuutin oleilun jälkeen. Aimé se oli siellä yhtä hymyä vain :D

Puutarha-alue oli valtava, emmekä kiertäneet sitä kokonaan, kun alkoi tulla aika istahtaa alas eväiden ääreen. Meillä oli aamulla hieman kiireistä ja olimmekin keskittyneet pikku-neidin syömisiin. Olisihan sitä voinut vähän panostaa ja huolehtia, että meillä aikuisillakin olisi vähän mutusteltavaa. 

 

 

 

 

 

Kotiin paluu olikin vähän hätäisempi, sillä meidän täytyi kävellä aika ripein askelin juna-asemalle, sillä bussit takaisin kestäisivät aivan liian kauan ja aiheuttaisivat ihan liikaa häslinkiä ja juna menee vain kerran tunnissa. Neiti nukahti rattaisiin alta aikayksikön. 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Riitumaria

 

 

Hassua, että isäinpäivät ja äitienpäivät eivät ole kaikissa maissa samaan aikaan. Viime sunnuntaina vietettiin isäinpäivää. Olemme päättäneet, että vietämme niitä Irlannin mukaan, mutta omille vanhemmilleni toivotan onnet tietysti Suomen kalenterin mukaisesti. 

Sunnuntai-aamuna heräsimme Neelan kanssa aamupuuhille jo kuudelta, ja annoimme daddyn jatkaa uniaan. Yleensä minun pitkät aamut ovat lauantaisin. Söimme aamiaisen nro 1 Neelan kanssa, leikimme, pyykkäsimme ja tanssimme The weekendin tahtiin. Kahdeksaan asti maltoin olla herättämättä Aimén ja silloin suuntasimme herättämään hänet suklaarasian ja korttien kanssa. 

Neela oli askarrellut päiväkodissa ihanan kortin, johon oli painettu hänen kädenjälkiään sormiväreillä siniselle pahville. Niin söpöä. Minä tulostin Neelan kuvalla varustetun kortin, jossa oli tällainen runo/laulun sanat sisällä: 

Walk with me daddy

Submitted By: BJscrapsalot
Walk alongside me, daddy
and hold my little hand.
I have so many things to learn
that I don't yet understand.

Teach me things to keep me safe
from dangers every day.
Show me how to do my best
at home, at school, at play.

Every child needs a gentle hand
to guide them as they grow.
So walk alongside me, daddy -
We have a long way to go.

Author: Helen Bush

Olin viikkoa aiemmin hankkinut lahjaksi Niken mustan verkkapuvun, jonka antamista en malttanut oottaa isäinpäivään asti. En ollut yhtään varma, mitä hän tuumaisi niistä housuista, joissa oli yksi valkoinen raita sivuilla, joten halusin kuulla tuomion saman tien. Yhtä lailla Aimékin mietiskeli mielipidettään, kuten minäkin siellä kaupassa. Hän päätyi irroittamaan hintalaput ja sanoi tottuvansa niihin ja ihasteli pukuaan pitkään peilin kautta. Hyvältä se näytti kyllä! 

Päivällä lähdimme meidän lähellä olevalle viheriölle, sillä sää oli ihan mahtava. Neela sai tepastella taaperokärryn kanssa ja kävimme samalla reissulla hakemassa kaupasta vähän vessa- ja talouspaperia. Kuinka idyllistä :)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Riitumaria

Viime asupostauksen suosio yllätti minut ja sen johdosta innostuinkin kokoamaan taas samaan postaukseen lisää asuja viime ajoilta. 

T-paita: H&M

Jakku: New look

Farkut: J&J

Kengät: Converse

T-paita: Lindex

Jakku: Vila

Farkut: River Island

Ballerinat: Michael Kors

Top: New Look

Jakku: Vila

Legginssit: River Island

Baltsut: MK

Neule ja Leggarit: River Island

Baltsut ja Kello: MK

Jakku: Zara

Leggarit: RI

Mekko: Zara

Tämä viimeisin asu oli minulla ensimmäistä kertaa Neelan ristiäisissä, ja mekko pääsi uudestaan käyttöön hänen 1-vuotissynttäreillä. Se on ihan super mukava päällä. 

Kaikki kuvat: Aimé

Kommentoi tai tykkää, jos haluat nähdä lisää asuja :)

Share

Pages