Hei Lily!!

Saara Sarvas

Hei Lily, onpa mukava olla vihdoin täällä ja tervetuloa kaikki te muut!

 

Minun nimeni on Saara Sarvas ja olen tästä kaikesta hyvin innoissani. Kukapa ei olisi otettu, kun jokin näin mielenkiintoinen yhteisö kaipaa juuri sinua? Kirjoitan jatkossa tällä omaa nimeäni kantavalla palstalla kauneudesta ja kaikkeen siihen liittyvästä, sillä olen kaiken järjen mukaan kauneuden moniosaaja: maskeeraaja ja kampaaja, joka tunkee näppinsä mieluusti hieman pintaa syvemmälle.

Olen blogannut aktiivisesti muutaman vuoden ajan ja siksi uskon tämän palstan kiteyttävän kaikki sosiaalisessa mediassa esiin nousseet hyvät puoleni. Ne huonot aion luonnollisesti piilottaa visusti ;) Menneisyyteni on ollut sekavahko, mutta täällä tulee vallitsemaan alati hallittu kaaos. Jos aiemmat touhuni kiinnostavat, löydät kaapissa lojuvat luurankoni tämän linkin takaa!

 

Nyt jatkan tutustumiskierrostani ja palaan asiaan heti, kun minulla on jotain asiaa ja osaan oikeasti käyttää kaikkia tämän palstan hienouksia!

 

-Saara S.

Kommentit

amynotwinehouse (Ei varmistettu)

*hoooooooop* hyppäsin juuri entisestä blogistasi tänne. moi!

Saara S.
Saara Sarvas

No tervetuloa seikkailemaan! Selailtavaa täällä kyllä riittää! :)

lakkausrakkaus (Ei varmistettu)

Wau, luin juuri blogisi täällä Lilyssä kokonaan läpi :D On mulla elämäkin, mutta flunssa on vienyt siitä voiton ja tämä oli kyllä mukavaa ajanvietettä (vaikka seurailenkin yleensä enemmän kynsiblogeja) :) Tarkoituksena oli kai sanoa että okein hieno palsta sulla, jatkan lukemista! :)

Margheit (Ei varmistettu)

Äh, luin juuri viimeisen tekstisi ja klikkasin sieltä linkin tänne ja vollotan kuin vauva. :D Miten toisen blogin päättyminen voikaan tuntua näin pahalta, tuntuu että menettää jonkin kummallisen cyberystävän. Oot inspiroinut mua vuosien varrella tosi paljon ja oon sun ansiosta kehittynyt kampaajana sekä meikkaajana paljon, koska oon uskaltanut kokeilla ne ''hulluimmat ja typerimmätkin'' ideat. Heh. Toivon sulle hyvää tulevaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä tulin viimeisestä postauksesta tänne ja sanon vain että Nyyh! Itken valtoimenaan... olet rakas!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.