Hei Lily!!

Hei Lily, onpa mukava olla vihdoin täällä ja tervetuloa kaikki te muut!

 

Minun nimeni on Saara Sarvas ja olen tästä kaikesta hyvin innoissani. Kukapa ei olisi otettu, kun jokin näin mielenkiintoinen yhteisö kaipaa juuri sinua? Kirjoitan jatkossa tällä omaa nimeäni kantavalla palstalla kauneudesta ja kaikkeen siihen liittyvästä, sillä olen kaiken järjen mukaan kauneuden moniosaaja: maskeeraaja ja kampaaja, joka tunkee näppinsä mieluusti hieman pintaa syvemmälle.

Olen blogannut aktiivisesti muutaman vuoden ajan ja siksi uskon tämän palstan kiteyttävän kaikki sosiaalisessa mediassa esiin nousseet hyvät puoleni. Ne huonot aion luonnollisesti piilottaa visusti 😉 Menneisyyteni on ollut sekavahko, mutta täällä tulee vallitsemaan alati hallittu kaaos. Jos aiemmat touhuni kiinnostavat, löydät kaapissa lojuvat luurankoni tämän linkin takaa!

 

Nyt jatkan tutustumiskierrostani ja palaan asiaan heti, kun minulla on jotain asiaa ja osaan oikeasti käyttää kaikkia tämän palstan hienouksia!

 

-Saara S.

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (5)
  1. Minä tulin viimeisestä postauksesta tänne ja sanon vain että Nyyh! Itken valtoimenaan… olet rakas!

  2. Äh, luin juuri viimeisen tekstisi ja klikkasin sieltä linkin tänne ja vollotan kuin vauva. 😀 Miten toisen blogin päättyminen voikaan tuntua näin pahalta, tuntuu että menettää jonkin kummallisen cyberystävän. Oot inspiroinut mua vuosien varrella tosi paljon ja oon sun ansiosta kehittynyt kampaajana sekä meikkaajana paljon, koska oon uskaltanut kokeilla ne ”hulluimmat ja typerimmätkin” ideat. Heh. Toivon sulle hyvää tulevaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *