Ripsentaivuttimet testissä: Shu Uemura Vs. Mariela Sarkima

Saara Sarvas

Kuinka moni on kuullut hyvistä ripsentaivuttajista puhuttaessa nimen Shu Uemura? Voisin kuvitella, että aika moni.. Legendaariset aasialaisille silmille suunnitellut taivuttajat löytyvät yllättävää kyllä monesta suomalaisestakin meikkipussista, vaikka niiden hankkiminen on sanalla sanoen vaikeaa. 

Eilisessä pressitilaisuudessa sain käsiini Mariela Sarkiman meikkivälinesarjaa täydentävän ripsentaivuttimen, ja nainen vinkkasi, että uskaltaa haastaa niillä vaikka legendaariset Shu:t! Tämä bloggaaja ryhtyi siis heti sanoista tekoihin, ja pisti välineet testiin samoin tein ;)

Olisin tahtonut testiin mukaan myös Shiseidon taivuttajat jotka ostin hulluilta päiviltä - mutta olen hävittänyt ne.. Voin tosin käsi sydämellä todeta, että ne olisivat jääneet kolmikon häntäpäähän. Niiden hintalaatusuhde ei vaan ole kohdallaan :(

Mutta palataan vielä hetkeksi Marielan suunnittelemaan taivuttajaan!

 

Tämän turkoosia linjaa jatkavan taivuttajan piti tulla markkinoille jo aikoja sitten, mutta Sarkima ei ollut tyytyväinen lopputulokseen. Kehitysprosessin aikana eri testeihin on päätynyt kulhollinen ripsentaivuttimia, ja vihdoin The Curler on niin hyvä, että se pääsee kauppojen hyllyille.

Ennen kuin säntäät kauppaan ja sieltä peilin eteen taivuttelemaan ripsiäsi, mainitsen muutamasta jutusta!

 

1. Varakumi kannattaa napata pois - se tekee käytöstä hieman kömpelöä.

 

2. Jos taivutin tuntuu yhtään jäykältä, tipauta nivelen väliin pienenpieni pisara öljyä! Oliivi- tai rypsiöljy käy oikein hyvin. Huomaat eron heti! Hyvä taivutin tuntuu sitä auki saksaillessa todella löysältä.

 

Ja kas tässä! Taistelupari Shu & Sarkima. Taivuttimet ovat mitoiltaan lähes identtiset, ja myös niiden kaarevuus täsmää. Kaikki vaikuttaa oikein lupaavalta!

Olen kuitenkin kokeillut lukemattomia "aivan samanlaisia" taivuttimia, jotka syystä tai toisesta eivät vain toimineet.

Pistääkin miettimään, kuinka moni on kokeillut "hyviä" taivuttimia, todennut ne surkeiksi ja lopettanut ripsien taivuttamisen kokonaan? Taivutetut ripset ovat näillä tikkuripsillä ihan must-juttu, ja tiedän että tällaiset ripset ovat meille suomalaisille enemmän sääntö kuin poikkeus.. 

Kannattaako taivutuskammoisten kokeilla vielä kerran?

Pistin The Curlerin saman tien kunnon tulikokeeseen, ja taivutin sillä vasemman silmäni ripset. Ne ovat keskeltä pahassa kasvuvaiheessa ja sojottavat minne sattuu, ja ovat todella hankalat taivuttaa kauniisti.

Kuinka kävi?

 

Ensimmäinen reaktioni oli ripset taivutettuani spontaani yksinään ääneen lausuttu: "Oho."

Keskikuvassa Shu:lla taivutetut oikean silmäni ripset ovat kieltämättä täydellisessä rivissä. Vasemman silmän ripset taipuivat kuitenkin vähintään yhtä hyvin kuin tavallisesti, ja siitä johtui myös ohotteluni.

The Curlerin tyyny on hieman jämäkämpi, kuin Shu Uemurassa ja sitä vasten riittää melkoisen kevyt painallus. Kummallakaan laitteella ei näiden hentojen ripsien kanssa tarvitse käyttää voimaa, vaan taivutus tuntuu melko hellävaraiselta.

Shu Uemuran taivuttajilla pääsee ehkä hieman lähemmäksi silmää, mutta samalla voi ahneuksissaan painaa taivuttajan väliin myös luomea - ja se sattuu. The Curlerissa tätä ongelmaa ei ole, vaan taivuttajan saa oikein tunkemalla ihan ripsien rajaan, mutta ei luomea nipistelemään. Ehkä kaarevuus on sittenkin aavistuksen jyrkempi?

Tässä vielä vertailukuvana vasemman silmän ripset sekä Shu:lla, että The Curlerilla taivutettuna. Itse en huomaa juuri mitään eroa. Impressive.

Mutta kumpi viekään lopulta voiton?? 


Shu:n taivuttimissa on tietysti aina ja ikuisesti se tietty taika.. Vaikea saatavuus tekee siitä varmasti kosmetiikkafriikkien must have -tuotteen vielä vuosiksi, eikä se ole mikään ihme - taivuttajat tekevät työnsä loistavasti! Nämä kulttitaivuttimet maksavat n. 20€, mutten vielä ole löytänyt nettikauppaa, josta saisi tilattua Suomeen 100% varmuudella aidon tuotteen.

Mariela Sarkiman The Curler puolestaan hyppää suoraan Suomessa myytävien taivuttajien kärkisijalle, ja uskallan huoletta kehua ja suositella näiden taivuttajien ostamista - myös kaikille Shu-faneille ja niiden hankkimisesta unelmoiville!

Tätä lähemmäksi oikeaa taivutuselämystä et juuri pääse :)

Sarkiman suunnittelemat taivuttajat ovat paitsi erittäin toimivat, myös edulliset. Lähes naurettava 7,90€ hinta ei tee suurta lovea kenenkään lompakkoon, ja vaikka asuisit missä tuote saapuu nettikaupan kautta tilattuna oven taakse muutamassa päivässä. Paitsi jos ne ehtivät loppua, kun kaikki innostuvat.. Onneksi mä sain jo omani :D

Huh, harvoinpa olen näin tohkeissani näpyttänyt yhtään postausta! Toivottavasti moni teistä löytää tästä itselleen pitkäikäisen kumppanin ja heittää vanhoilla romutaivuttimilla vesilintua ^_^

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan pakko mainita, että omistan itse shiseidon ja shu uemuran ripsentaivuttimet ja omalle silmänmuodolle shiseidot ovat ehdottomasto paremmat.. Eli ei välttämättä niin yksioikoista tämäkään kun luulisi..

Saara S.
Saara Sarvas

No ei tosiaan! Silmänmuotoja ja ripsilaatuja on älytön määrä :) saanko udella oletko ostanut Shiseidot Suomesta vaiko ulkomailta?

Vierailija (Ei varmistettu)

Hmm... itse omistan ja olen aina omistanut vain yhdet taivuttimet. Sellaiset halppikset, jotka ostin muistaakseni Seppälästä. En siis ymmärrä mitenkään ripsentaivuttimien hehkutusta. Seuraan useampia kosmetiikkablogeja ja pidän itsekin meikkaamisesta. Shu Uemurat olen bongannut monen bloggaajan meikkipusseista. Mutta... Miten ne voivat olla niin erilaisia keskenään? :D

Saara S.
Saara Sarvas

Eroa on ennen kaikkea käyttömukavuudessa, taivutuksen lopputuloksessa ja kestävyydessä. Samanlaisia mielipidekysymyksiä, kuin monessa muussakin jutussa :) Hyvistä ripsentaivuttimista vaan kysellään varsinkin keikoilla yllättävän paljon!

Mpouta
Poutapilviä

Mulla oli pitkään ihan H&M:n taivuttimet ja olin ihan tyytyväinen, kunnes ne hajosi. Hain uudet ja malli olikin muuttnut ns. leluksi. Pelkäsin että ne hajoo käsiin :D Hyvän taivuttimen yksi tunnusmerkki on myös tuon liikkuvan yläosan (joka painuu tyynyä vastaan) kiinnitys. Noissa molemmissa laadukkaissa malleissa hitsi on sivuosan sisällä, ei ympärillä, josta se irtoaa helposti.

Nykyään käytän Shisheido. Liikkuvuus on hyvä, mutta luomi jää helposti väliin. Mun silmän mallille kelpaisi tosin vähän kaarevampi.

Kiitos vielä kivasta ja hyödyllisestä postauksesta, pitää hakea Curlerit testiin!

Saara S.
Saara Sarvas

Ounou! Hyvä huomio kiinnityksestä btw :)

Itsellenikin Shiseidot olivat liian flätit, ja taivutustulos vaan ei miellytä..

hiutale (Ei varmistettu)

Kestääköhän nämä käytössä..? Mulla oli aina sama ongelma kun ostin halpoja taivuttimia, alkuun kaikki tuntu hyviltä, mutta parissa kuukaudessa ne löysty niin paljon, että sai heittää roskiin. Shiseidot on nyt vuoden ollu käytössä ja tosiaan sopii omalle silmälle ainakin mainiosti.

Saara S.
Saara Sarvas

Tuota käyttökestoa en osaa vielä sanoa, mutta jos muistat kysellä parin kuukauden päästä, lupaan kertoa taivuttimien tilasta ^_^

Myyti

Harrodsin nettikaupasta tulee varmasti aidot SU:t :) Tosin postarit on kiinteä £20, joten kannattaa ostaa muutakin samalla..

Saara S.
Saara Sarvas

Vitsit, kiitos vinkistä! Postikulut tosin on suolaiset, jos halajaa vain taivuttimia.. Kimppatilaus 20 naiselle! >:D

nansk

Mä en taas koskaan taivuta ripsiä. Siis ikinä. Oon koittanut ehkä kerran monta vuotta sitten :D Tosin mulla nämä räpsyttimet on suht kaarevat ja pitkät jo alkujaan, mutta luultavasti kunnon taivuttimilla saisi vielä parempaa jälkeä kuin pelkällä ripsarilla... Täytyypä laittaa harkintaan, olen tykännyt Sarkiman siveltimienkin tuntumasta valtavasti.

Saara S.
Saara Sarvas

Aah, nauti pitkistä ja kaarevista! Me tyngillä varustetut joudutaan turvautumaan näihin vippaskonsteihin :P 

Tosin, mietipä millaista nostetta ja näyttävyyttä saat kevyellä taivutuksella ;)

Jennymariae (Ei varmistettu)

Kiitos kovasti vinkistä, hankin ehdottomasti kunhan vain jostain nämä löydän! Mulla on sellaiset cittarista ostetut mustat joissa tuo kohta mistä pidetään kiinni on mustaa muovia ja hieman paksumpi, olen kyllä tykännyt niistä mutta tuntuu että voisivat ne paremmatkin olla. Tykkään niistä lähinnä sen takia että niistä saa ehkä paremman otteen kuin noista kokometallisista :>

Saara S.
Saara Sarvas

Hei hyvä pointti, kokometallisissa se tuntuma voi olla ensin hatara, varsinkin jos taivuttimet ovat yhtään tiukat! Noilla löysillä on mukava työskennellä, kun ei tarvitse käyttää voimaa, vaan kyse on enemmän sorminäppäryydestä :)

Sun_delicious (Ei varmistettu)

Moikka Saara, pakko vinkata tähän vielä kolmannesta (joskin melko hintavasta) vaihtoehdosta: mulla on ollu nyt puolen vuoden ajan käytössä Tweezerman for Benefit ProCurl ripsentaivuttimet, ne on aivat huiput! Luomi ei jää koskaan väliin ja ripset taipuu nätisti kaarelle, ja musta ne on myös melko hellävaraiset ripsille! Pakkauksessa tuli myös kolme varakumia. Nuo taivuttimet ja Chanelin Le Volume de Chanel ripsari = täydelliset ripset!! :-)

Saara S.
Saara Sarvas

Oo, kuulostaa hyvältä combolta! Ovatkohan nuo jotain limited editionia, vai ihan jatkuvasti saatavilla? Tweezermanin ihan omista en oikein välittänyt..

Voi mikä harmi! Just olin meikkitarvikeostoksilla (juurikin samoihin aikoihin kun tää postaus on pamahtanut eetteriin...) ja päädyin ostamaan huomattavasti kalliimman version - mikä kylläkin vaikutti ensikokeilulla oikein loistavalta myös! Siihen löytyy myös vaihtokumeja myös jatkossa. Shu Uemuran taivuttajia löytyy multakin (erinäisten kommellusten seurauksena itseasiassa kolmet), mutta niihin silikonityynyjen löytäminen on osoittautunut vähintäänkin haastavaksi - muun muassa Kanadasta asti niitä kyselty, mutta ilmeisesti ei niiden "department storet" pidä valikoimissa...? Ostin kylläkin muita Mariela Sarkiman siveltimiä, ja toivon nyt että hänen nimi takaa sen, etteivät ihan kuraa ole, vaikka ovatkin Cailapin. Lupaavalta vaikuttaa tosin! :)

Saara S.
Saara Sarvas

No vitsit, toivottavasti vaihtoehtotaivutin on hintansa väärti! :) Noihin Shuihin ei kauheasti vaihtokumeja myydä... Omani ovat pysyneet yllättävän hyvässä kunnossa säännöllisellä putsauksella ja desinfioinnilla.

Sarkiman siveltimet ovat kyllä hintalaatusuhteeltaan yhtä passelia tavaraa, kuin nämä taivuttimet! Musta on iso plussa, kun synteettisistä siveltimistä saa niin hyviä, että niillä ei ärsytä meikata :D

Pakko muuten lisätä, että näin Sokoksella myös Tweezermanin kynsi- ja kynsinauhaleikkureita. Onkohan ne nyt niitä Tweezermaneja? Löytyyköhän pinsettejä kans? Ne on ollu pitkään ostoslistalla mut oon liian vanha-epäluuloinen-laiska tilatakseni netistä. :D

NooraF (Ei varmistettu)

Minusta Shisheidon ja Shu Uemuran taivuttimet ovat molemmat hyviä. Mutta yksi asia, mikä minusta taivuttimien vertailun suhteen on hyvä ottaa huomioon on se, että taivutin löystyy käytössä. Itse tykkäsin Uemuran taivuttimesta enemmän heti uutena, mutta nyt ero Shisheidoon ei ole niin suuri. Ehkä pitää opetella painamaan kevyemmin.
Uemurat ostin Thaimaasta tavaratalosta elokuussa ja jo nyt pientä löystymistä on havaittavissa. Ja laatikossahan sanotaan, että taivutin pitäisi vaihtaa peräti 6kk välein vai vuoden..?

Laura00

Voi olla, että ne ei oo aidot Uemurat...?

Saara S.
Saara Sarvas

Hmm.. Tässäkin on makueroja. Itse nimittäin tykkään juuri "löysistä" taivuttimista, ja sen takia ilahduinkin tuosta öljyvinkistä! 

Olikohan laatikon vinkissä muuten kyse koko taivuttimen, vai pelkän kumin vaihdosta? Olisi aika hurjaa, jos kerran vuodessa pitäisi vaihtaa hyvä metallista valmistettu taivutin uuteen.. Kuulostaa markkinointikikalta ;)

NooraF (Ei varmistettu)

Siis paketissa muistaakseni kumi suositellaan vaihtamaan 3kk välein ja koko taivutin jonkun tietyn ajan välein, en nyt muista tarkalleen, kun en tuota neuvoja joka tapauksessa ajatellut noudattaa ja heitin paketin pois :)

Uskoisin, että ovat aidot. Aasialaiset ovat todella merkkitietoista ja -uskollista porukkaa, joten en epäile, etteikö täysin länsimaisen näköisessä ostoskeskuksessa myytäisi aitoa tavaraa.

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Omiin silmiini ja ripsiini tweezermanit on paremmat kuin hehkutetut shu uemurat, the curlerit menevät edullisen hintansa vuoksi varmasti kokeiluun!

Saara S.
Saara Sarvas

Mitä Tweezermanit sulla on ollut käytössä? Mulla on ollut yhdet, jotka joutuivat hyvin pian "susikasaan" :D

.Tiia

Itse olen ollut todella tyytyväinen Shiseidon taivuttimiin, mutta tulevalta Tokion reissulta aion kyllä ostaa myös Shu Uemurat kokeiluun. Katsotaan sitten kummat jäävät aktiivikäyttöön, vai ovatko molemmat itselleni yhtä hyviä :).

Saara S.
Saara Sarvas

Sekin on muuten jännä, että näitäkin tekee mieli vaihdella :D Tänään on vähän Sarkima-fiilis, ja huomenna taas Shu.. Ehkäpä joku päivä anna niille Shiseidoillekin uuden mahdollisuuden, kunhan löytyvät ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä ostin Tokiosta Shu Uemurat noin kymmenellä eurolla.

Saara S.
Saara Sarvas

Jees, Japanista saa varmasti halvimmalla - kuten muutkin Shu Uemuran meikit & tarvikkeet ^_^

GoneWithTheNails/Mirka (Ei varmistettu) http://gonewiththenails.blogspot.fi/

Kiitos taas erittäin hyödyllisestä vinkistä! Itsellä on pakosta ostetut ja "väliaikaiseen käyttöön" tarkoitetut Models Ownin taivuttimet, jotka ovatkin olleet käytössä jo kaksi vuotta! En muka ole ehtinyt ostaa parempia. Syy siihen miksi reissussa piti ostaa uudet taivuttimet oli se, että pudotin edellisen VESSANPÖNTTÖÖN. Joo.. oon myös imuroinut vyön ja huivin ja vieläkin kaverit kuittailee :D

Saara S.
Saara Sarvas

Eiiiih :D:D Kuulostaa hyvältä sähläykseltä. Itsehän olen tiputtanut vessanpönttöön mm. kameran.....

Tästä siis uudet toverit testiin, muista öljy! ;)

Laura00

Mun mielestä noi Shu Uemuran taivuttimet on silti paremmat :D näyttää paljo luonnollisemmalta toi taivutus :) Ja ite tykkään myös Shiseidon taivuttimista, en oo koskaan ennen saanu niin kivuttomasti ripset kaarelle!

Saara S.
Saara Sarvas

Ai jopa tuossa alimmassa vertauskuvassa, missä vierekkäin on saman silmän taivutukset? Mä en näe siinä oikeasti mitään eroa. Jopa ne pari outoa ripseä jotka kasvavat miten sattuu ovat aivan samalla tavalla kääntyneet  :D

Pitää ehkä tehdä vielä vertailu, missä taivutan myös nuo oikean silmän hyväkuntoiset ripset tuolla Sarkiman vehkeellä, että saadaan tarkkaa dataa kehiin! ^_^

pömppä (Ei varmistettu)

Mietin juuri, että ostaisinko tulevalta reissulta Shu Uemurat. Mutta vaihtokumien vuoksi taidan päätyä tähän vaihtoehtoon :)

Saara S.
Saara Sarvas

Ostapa ensin nämä ja kokeile! Mähän olen itse kyllä niin urpo, että ostelen varmaan jokaisesta mahdollisesta reissusta uudes Shu:t... Kerta ollaan lomalla, ja pitää vähän hemmotella itseään >:D

Vilmak (Ei varmistettu)

Hei Saara, oletkos kokeillut ripsipermanenttiä ikinä? Mulla on tosi pitkät ja tuuheat, mutta aivan tikkusuorat, melkein alaspäin sojottavat ripset :D Joudun taivuttamaan ripsiäni about 5 kertaa, että ne pysyisivät edes hetken kaarevina, mutta ne kuitenkin lässähtävät myöhemmin. Kiinnostaisi kokeilla permistä, josko sillä saisi karvat kuriin vihdoin.

mikaelaaaah (Ei varmistettu)

Mä oon kokeillut! Sanotaanko niin, ettei lopputulos ole millään tavoin "kihara" tai yhtä tiukka kuin kihartimilla tehtyinä, mut ite ainakin tykkään kun permiksen jälkeen ripsiä ei tarvitse painaa aamuisin ripsientaivuttimella n. kymmentä minuuttia. Jos meet ottaa, ni koita löytää joku halpa mesta tai diili (ei oo nimittäin niin mieletön lopputulos että siit kandeis maksaa paljoa) ja värjää ripset ennen permistä niin näyttää huolitellulta suihkunkin jälkeen (ja aikana ;)

Laku (Ei varmistettu)

Mä taas sanoisin, että kannattaa käydä sellaisella kosmetologilla, joka osaa sen ripsipermanentin tehdä. Kannattaa kysellä kokemuksia samalla paikkakunnalla asuvilta, jos tietävät jonkun hyvän tekijän. Mulla nimittäin kävi kesällä niin, että ripset kärähti ja taipui ihan yli, ripset jäivät pari viikkoa luomen alle silmän ollessa auki ja tunne oli melko epämukava. Tästä on nyt 3 kuukautta ja vaikka suurin osa ripsistä kasvaa jo normaaliin tapaan suorana alaviistoon, niin edelleen molemmissa silmissä on vielä niitä ylitaipuneita ripsiä, jotka taipuvat liikaa tai makaavat vaakasuorassa ripsien tyvessä. En siis edelleenkään saa ripsiväriä siististi laitettua. Mulle on aiemmin laitettu ripsipermanentti eri paikassa ja silloin se on onnistunut hyvin. Onnistuessaan ripsipermis kyllä ainakin mun meikkaamista helpotti ja oli ihanaa, kun ripset kaartuivat kerrankin kauniisti. :)

Niin ja noita Sarkiman taivuttimia pitää ehdottomasti kokeilla, Shiseidot multa löytyy ja ne on parhaat kokeilemistani, mutta eivät kuitenkaan mitenkään maata mullistavat.

Mariela (Ei varmistettu) https://www.facebook.com/MarielaSarkimaBeauty

Ihana, kattava postaus, KIITOS SAARA! Kiva kuulla kollegan rehellinen mielipide, ja tottakai odotan innolla, että sun blogin lukijat käyvät kilvan testailemaan The Curleria, ja kertovat mitä mieltä ovat.
Nää on mun vauva. :) Voin sanoa, että testailtu, koekäytetty, mittailtu ja mietitty on! Itse oon lopputulokseen äärimmäisen tyytväinen, ja toivon, että The Taivuttimet pääsee kääntämään mahdollisimman monen naisen ripset kauniille kaarelle! ;) *räps, räps!*

emmiemmi (Ei varmistettu)

Hei, ei liity tähän mutta Elina Viitasella on todella makee meikki nyt Elämä lapselle-konsertissa, tutoriaali ois poikaa!

LauraVierailija (Ei varmistettu)

Mäkin katsoin pari minuuttia lähetystä ja kiinnitin kans heti huomiota, että ihan mielettömän kaunis meikki! Aika saman tyylinen kuin tämä http://www.lily.fi/blogit/saara-sarvas/tiptoes-memory-lane-anna-emma :)

Saara S.
Saara Sarvas

Hahaa, vitsit meinasin linkata samaan :D

mupe (Ei varmistettu)

mistä oot ostanut noi ruskeat piilarit mitkä esim. tässä http://www.lily.fi/blogit/saara-sarvas/signature-style-mila-kunis-sultry...
postauksessa on? ja mikä värisävy? :)

Saara S.
Saara Sarvas

Kääk.. Oon saanut ne piilareita käyttävältä tutulta, mutta merkki on kyllä ihan täysi mysteeri... Linssit ovat läpivärjätyt, eivätkä suoraan sanottuna kovin mukavat tai käytännölliset - sen takia harvoin päässä!

Juke (Ei varmistettu)

Itselläni on Shiseidot käytössä ja oon tykännyt. Ne on huomattava parannus niihin vanhoihin mitä mulla oli (en edes tiedä merkkiä, jotkut äitin vanhat). Niissä vanhoissa se kaari oli niin jyrkkä, etten edes saanut ripsiä sinne taivuttien väliin. Joten mietinkin pitkään, että miten muut pystyy edes käyttämään ripsentaivuttimia ja miksen mä vaan osaa... xDD Mutta kyse olikin silmän muodosta. Nyt homma pelittää. :D

iLonaaaa (Ei varmistettu)

Mitkäköhän mun taivuttimet on, osaisko joku sanoo..? Kullan väriset, tummansininen tyyny. Joskus vuosia sitten Sokokselta ostetut, ei ollu ihan halvat muistaakseni... Luulin että ne on hyvät, mut en enää tiiä? :D

sarraa (Ei varmistettu)

Mulla on varmaan samat. Makso 15e sillon kun ne ostin juurikin Sokokselta.
Ne mun on ainakin merkiltään Tana.
http://www.makkicosmetics.com/images/products/EyesEssentials/originals/E...

Victory (Ei varmistettu)

Oi että. Ehkä mä vielä saan aikaseksi nämä hamstrata meikkipakkiini. Ihanat pinkit Gina Tricotin taivuttimet on ihanat koska ne on pinkit ja siihen se loppuuki se poikkeuksellinen ihanuus, vaikka toimivaa tavaraa ovatkin omille pitkille suht kaareville räpsyttimilleni. Vaatii vaan hieman kikkailua aluksi.

Teukka (Ei varmistettu)

Mulla ollut kahdet Shuet ja kumpikin löystyi noin kolmessa kuukaudessa. Eikä vaihtokumeja löytynyt, joten rankkasin ne samaan kastiin mitä kaikki muutkin taivuttajat on! Pitkähköt ja superjäykät ripset vaatii armeijan vahvuiset taivuttajat ja olen valehtelematta testannut KAIKKI suomessa myytävät! Jopa ne muutaman erilaiset lämmitettävät ja kaikissa sama, ne ei kestä. Leveä silmäni aiheuttaa myös sen että monissa taivuttajissa kaikki ripset eivät mahdu mitenkään taivuttajaan, joten välillä iskee todellinen ketutus koko ripsistä. Taitan ripsiä siis monta minuutta per puoli ja silti jos laitan normi ripsaria niin minuutin päästä ripset sojottaa alaspäin!! Grrrr!! Mutta nämä taivuttajat lähtee siis testaukseen. Toivotaan että näistä tulee mun lempparit..

Vierailija (Ei varmistettu)

Käytäthän vedenkestävää ripsaria? Lisäksi Duroylla oli ainakin vielä muutama vuos sitten valikoimissaan semmoset jännät vähän pinsetin näköset taivuttimet..taivuttamisessa menee kyllö vähän pidempi aika,mutta toimii! :)

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.