SITRUUNAINEN PINAATTIKANAPASTA

Tein pitkästä aikaa pastaa tänään ja päätin kokeilla jotain uutta. Tuloksena oli tällainen uunipasta, jossa on babypinaattia, sitruunaa, pecorino-juustoa, sekä kanaa. 

Kauppalistalle:

  • 2 sitruunaa
  • 250 gr Baby pinaattia
  • 500 gr kanan fileepihvejä
  • 1 pecorinopaketti
  • oliiviöljyä
  • sitruunapippuria
  • valkosipulia

Ensin keitin pastat isossa kattilassa melko suolaisessa vedessä al denteksi. Samaan aikaan toisella levyllä paistoin kanat, suolasin ja maustoin ne sitruunapippurilla ja valkosipulimurskalla. Huuhtelin pinaatin vedellä, raastoin toisesta sitruunasta kuorta 2 tl ja puristin mehut. Raastoin myös pacorinon palasiksi. Kun pastat oli keitetty, kaadoin vedet pois ja lisäsin hiukan oliiviöljyä. Pyöräytin myös muut ainekset (paitsi pienen määrän pecorinoa) kattilassa. Leikkasin kanat suikaleiksi ja sekoitin ne mukaan. Kaadoin koko kattilallisen uunivuokaan ja ripottelin loput Pecorinot päälle. Laitoin vielä uuniin 225 asteeseen hetkeksi aikaa, jotta juusto suli mukavasti päälle. 

Leikkasin vielä toisesta sitruunasta lohkoja päälle. Oikein maukasta oli.

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Share

Kommentit

tytteli (Ei varmistettu)

Nam. Teen heti viikonloppuna!

Elisa (Ei varmistettu)

Toivottavasti maistuu! :)

elic (Ei varmistettu)

Kuulostaapas maukkaalta reseptiltä, ostoslistalt puuttuu vain tuo pasta, kuinka paljon keitit sitä? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ai hupsista!! :D klassinen virhe! ömm, oon aika huono arvioimaan pastan määrää. Syötiin tosta 4 kertaa, eli about 4 kertaa sen mitä laittaisit yhteen annokseen.

Kommentoi