Ladataan...
Susanna Plane

Naiset, ja kaikki muutkin, hemmotelkaa itseänne! Olkaa lämpimässä suihkussa viisi minuuttia normaalia pidempään, ostakaa se vähän parempi makulatte, ottakaa lasillinen viiniä ihan muuten vaan, hankkikaa punaiset mokkanilkkurit, joita ette oikeasti tarvitse. Ja niin edelleen. Nauttikaa elämästä!

Materia on aina tehnyt mut onnelliseksi, ja kuvissa näkyykin muutama tällä hetkellä kovasti onnea aiheuttava asia. Toki onnea, vielä sitä aidompaa ja isompaa sellaista, antaa kaikki läheiset ja etenkin tuo avomies to be, jonka kanssa elämä on vaan parempaa. Onnea on jaettu (huono) huumorintaju, täysin omana itsenään toisen kanssa olemisen helppous, jaettu rakkaus ruokaa kohtaan (tämä on tärkeää, sekä pari- että ystävyyssuhteissa) sekä taito olla impulsiivinen ja kokeilla uusia asioita. 

Onnea on myös vuosia kelkassa pysyneet ystävät, jotka onnistuu aina sanomaan ne oikeat asiat, kun sitä viisaamman neuvoa tarvitsee. Ystävät, jotka ei käännä selkäänsä, vaikka aika olisi kortilla, ettekä välttämättä asuisi edes samalla mantereella. 
Muistakaa arvostaa läheisiänne, ystävät! <3

Kengät / &Other Stories
Käsivoide / &Other Stories
Kuorintavoide / &Other Stories
Pussukka / Marimekko

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Huh, mikä viikonloppu takana! Juhlittiin lauantaina (hiukan jälkikäteen) mun syntymäpäivää ja valmistujaisia 20-luvun teemalla, ja voi vitsi, mitkä kekkerit ne olikaan! Oon niin kiitollinen ja onnellinen noista tyypeistä, joita voin kutsua ystäviksi. Vertaansa vailla ihan jokainen. Melkein tuli tippa linssiin kun sai seuraavana päivänä palautetta siitä, kuinka paljon porukka oli juhlista nauttinut. 

Kaikki oli pukeutuneet teemaan sopivasti ja fiilis oli todella rento, sillä kaikki tunsi aika pitkälti jo toisensa. 20-luvun musiikki raikasi, oli black jackia, tanssia, naurua, hyviä keskusteluja, kuvaussessioita ja liikaa kuplivaa.

Sain myös aivan ihania lahjoja, my friends know me well. ;---) Marimekkoa, body butteria, teetä, kokkauskurssia, kirjalahjakorttia, kauneushoitoa, herkkuja ja taidetta. Best. 

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Mökki, punaviini, korttipelit, lämmin villapaita, punaiset posket, raikas ulkoilma ja hyvä kirja. Siinä muutama aika kova juttu viime viikonlopulta. En yleensä pidä talvesta, mutta kyllä tää tällainen helmikuun aurinkoinen pakkassää isojen lumikinosten kera vaan toimii. Vaikka en itse päässyt laskettelemaan flunssan takia, nautin silti ulkoilmasta kevyen käppäilyn sekä mäenlaskun merkeissä. Osa porukasta uskaltautui myös avantoon, joka oli kyllä aika siistin oloista hommaa! En tiedä olisinko itse uskaltanut vaikka terveydentila olisikin ollut kohdallaan, mutta vähän kyllä jäi harmittamaan, että jäi kokeilematta. Ehdottomasti testattava vielä joskus.

Mäenlasku oli ihan mahtavaa, vaikka koetteli sekin tukkoista habitusta. :---D En oikeasti muista milloin olisin edellisen kerran laskenut pulkkamäkeä, joskus lapsuudessa kai? Ihan hirveä sääli, mutta onneksi nyt tuli sekin tehtyä! 

Tänä viikonloppuna juhlitaan (hiukan jälkikäteen) mun valmistumista sekä syntymäpäivää 20-luvun teemalla. Palaillaan siis niistä tunnelmista ensi viikolla!

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Pages