Ladataan...
Susanna Plane

Tarkoitus oli, vaikka järkkäriäni en mukaan Flowhun ottanutkaan, räpsiä paljon kuvia puhelimen kameralla ja postata sitten kollaasityyppisesti fiiliksiä tännekin. No, kuinkas kävikään... puhelimeni saldon näette tästä. Snäpchattia tuli päivitettyä sentään jonkin verran, mutta kyllä vähän nyt jälkikäteen harmittaa, etten muistanut kuvailla enempää. Toisaalta se yleensä kertoo siitä, että on ollut hemmetin hauskaa, ja niin oli tässäkin tapauksessa; huikea viikonloppu ja jälleen kerran huikeat festarit. Ihana miljöö, ihania ihmisiä, ihanaa ruokaa ja upeita keikkoja. 

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Kohtasin vähän aikaa sitten suurta surua elämässäni. Okei, vähän pinnallisella tasolla, mutta kuitenkin. Suru oli kova ja vähän haikeaksi se vetää edelleenkin. Menin nimittäin hukkaamaan mun Brixtonin mustan kipparilakin. Siis sen, joka mulla oli aina päässä. AINA. Hatulla oli paljon tunnearvoa, sillä se oli jo aika vanha ja nähnyt kaikenlaista. Väri oli kulunut ja muistutti enemmän ruskeaa kuin mustaa ja se oli muotoutunut täydellisesti päähän. Se oli vähän kuin osa mun identiteettiä. Kaveritkin heitti siitä usein vitsiä, kuinka mua ei edes tunnistaisi ilman sitä. No, sitten kävi niin, että minä hölmönä unohdin sen junaan ja sieltä joku sen oli mukaansa sitten napannut. 

Tuntuu vähän tyhmältä paasata tästä asiasta, mutta ehkä ainakin te kaikki muut hattumuijat ja -äijät ymmärrätte! Olo on hyvin alaston ilman sitä omaa luottolakkia. Näitäkin kuvia ottaessa tuntui siltä, että jotakin hyvin oleellista vaan puuttuu. Kyseiset mustat kipparilakit on tosiaan Suomesta käytännössä kokonaan loppuunmyyty, eikä netistäkään tuntunut löytyvän. Ilman minkäänlaista lakkia en kuitenkaan kovin montaa päivää kyennyt olemaan, joten ostin itselleni korvaajaksi tummansinisen Brixtonin, joka tuntui aluksi täysin väärältä, mutta alkaa pikkuhiljaa asettua omaan päähän. Mustalle on silti edelleen tarve, joten huudelkaa, jos satutte tietämään mistä sellaisen voisin saada. :----)

Takki - Carlings (miesten) / T-paita - Monki / Hame - Mango / Kengät - Reebok

Kuvat: Jenni / New Life

 

Ylihuomenna suunta kohti Helsingin Suvilahtea ja Flowta! Jeeeeee!!! Nähdään siellä :----)

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Sieltä se olisi taas tulossa, nimittäin syksy. Kesä on mennyt ihan silmänräpäyksessä! Onneksi lämmintä säätä riittää vielä vähäksi aikaa, mutta iltaisin saa jo vetää pitkiä housuja ja takkia päälle. Syksyn tulossa on kuitenkin yksi hyvä asia, eli siis se, että saa syyn ostella kaikkea uutta kivaa! Syksy on muutenkin suosikkivuodenaikani mitä pukeutumiseen tulee. Kokosinkin siis alle muutaman loppukesän/alkusyksyn suosikkini, jotka koostuu taas vaihteeksi hyvin pitkälti mustasta väristä, farkusta ja klassisista malleista. 

1. College - Adidas 2. Reppu - Herschel 3. Farkkutakki - Levi's 4. Farkkumekko - Only 5. Maiharit - Dr.Martens 6. Housut - Marc O'Polo 7. Paita - Samsoe & Samsoe 8. Poolopaita - New Look 9. T-paita - Levi's 10. Tennarit - Adidas

 

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Pages