Ladataan...
Susanna Plane

Pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta! Ei vaan ole yksinkertaisesti ollut mitään postattavaa materiaalia, ja aika paljon on ollut menoa ja meininkiäkin, joten blogille ei ole juuri jäänyt aikaakaan. 

Paljon on tosiaan viime viikon aikana tapahtunut ja loppu kesäkin tulee olemaan kyllä melkoista haipakkaa. Poikaystäväni vietti Tampereella viime viikon, joka olikin täydellinen sauma mun "kaikki irti tampereesta"-projektin aloittamiselle. Projektin pointti on siis se, että haluan tehdä ja nähdä mahdollisimman paljon kaikkea sellaista, mitä täällä pitäisikin. Perus Pyynikin näkötornit ja muut. Yllättävän paljon oli ja on edelleenkin nimittäin sellaisia paikkoja näkemättä, vaikka olenkin täällä vuosia jo asunut.

Lauantaina juhlittiin mauttomuuden bileitä, jotka oli kyllä viimeisen päälle onnistuneet kekkerit, ja kaikki oli panostaneet täysillä asuihinsa. Viime viikolla tein myös lopullisen päätöksen siitä, että syksyllä koti-kaupunki vaihtuu Tampereesta Ouluun! Jännittävää! Aiotaan muuttaa ystäväni kanssa kolmioon ja ollaankin nyt täyttä häkää kivaa sellaista etsimässä. Sitten pitäisi löytää vielä työpaikka, eli pitäkääs mulle peukkuja!  :---)

Hattu - Brixton / Aurinkolasit - RayBan / Paita - Levi's (miesten) / Farkut - 2nd hand (Levi's) / Kengät - Mango

Kuvat: Jenni / New Life

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Haaveilin keltaisesta Rukan sadetakista, mutta kohdattuani pitkästä aikaa vanhan kunnon R-Collectionin kirkkaan keltaisen anorakin, painoi se hyvin nopeasti vaakakupissa enemmän. Anorakeissa vaan on jotain todella siistiä, ja varsinkin nimenomaan tässä mallissa. Muistan, että ensimmäiset R-Collectionin anorakit tuli tutuiksi jo päiväkodissa ja nyt niitä samoja taas näkee.

Parasta tässä on se, että anorakki menee sekä arkikäytössä, että myös ulkoillessa. Kevyttä sadettakin se hylkii ja on myös ekologinen. Ja ennen kaikkea, niin kiva päällä! Tiedätte siis mitä mä aion pitää päälläni koko loppukesän ja syksyn. :D

Hattu - Brixton / Anorakki - R-Collection / Mekko - Monki / Kengät - Vans

 

Kuvat: Milla / Lack Of Colour

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Kun sain tiedon, että Tommy Hilfigerin vintage-vaikutteinen mallisto oli rantautunut Zalandon valikoimaan, lähti t-paita tilaukseen hyvin nopeasti. Olen suuri logopaitojen ystävä muutenkin, ja jokin tässä paidassa erityisesti kolahti, vaikka en Hilfigeristä noin muuten välitäkään. Tämän asuyhdistelmän lisäksi olen pukenut paidan myös shortsimallisen farkkulappuhaalarin kaveriksi, ja toimii muuten aika kivasti niinkin!

Hattu - Brixton / Takki - Monki / Paita - Tommy Hilfiger / Farkut - 2nd hand (Levi's) / Kengät - Skopunkten

 

Kuvat: Jenni / New Life

 

Olen potenut pientä "keskikesän kriisiä" viime päivinä, jota voi ehkä kotiinpaluu-ahdistukseksikin kutsua. Kuten olen aiemmin kertonut, oli viimeiset 12 kuukautta aika mieletöntä vuoristorataa, ja vaikka kotiinpaluu on ollut ihanaa ja jännittävää, on realiteetit iskeneet viime päivinä aika kovaa vasten kasvoja. Mikään ei varsinaisesti ole huonosti, itseasiassa hyvin pitkälti päinvastoin, mutta tulevaisuus meinaa vähän ahdistaa. Pitäisi keksiä mitä haluaisi (ja pitäisi) tehdä ja missä, ja sen jälkeen sitten alkaa pikkuhiljaa niitä suunnitelmia toteuttamaankin. Autumn is coming. No okei, ei nyt ihan vielä, ja ehkä paniikki onkin iskenyt hyvin pitkälti sen takia, että tämänhetkinen sää muistuttaa lähinnä syyskuun loppua, eikä missään tapauksessa keskikesää. Tuokaa aurinko takaisin!

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Pages