Ladataan...
Susanna Plane

Saatiin Iiron kanssa viime viikolla asunto ja oon sen myötä saanut hirveän sisustusvimman. Oikeasti me ei tarvittaisi mitään uutta, mutta pari pientä hankintaa on silti ollut pakko tehdä, sillä pitkästä aikaa on oikein into laittaa omaa kotia, koska se tuntuu nimenomaan omalta. Viime vuosien aikana on tullut asuttua ties missä kavereiden nurkissa ja muutaman kuukauden väliaikaisratkaisuissa, joita ei ole ollut järkeä laittaa mitenkään sen kummemmin. Tässä tämänhetkisessä asunnossa oli jo vähän parempi tilanne, koska laitettiin sitä kämppikseni kanssa ja kotoisa siitä saatiinkin, mutta siitä taas puuttui se jokin. Kämppä oli tilava, remontoitu ja perus kiva, mutta siitä puuttui persoonallisuus. Tää meidän uusi asunto on sitten taas kaikkea muuta kuin perus kiva; se sijoittuu 1910-luvun kivitaloon, jossa on erikoinen pohjaratkaisu, todella korkeat huoneet ja lattiasta kattoon yltävä, koko seinän levyinen ikkuna leveällä ikkunalaudalla. Heti kun sen ensi kertaa näin, ihastuin siihen, vaikka se ei missään tapauksessa ollut mitenkään täydellinen. Jotenkin se vaan kolahti.

Huppari - H&M
Mekko - Carlings
Kengät - Vagabond

Kuvat: Iiro Krannila

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Tämän hetken suosikkejani ovat...

...käsirasvat. Itselläni käytössä yksi Aesopin ja yksi &Other Storiesin tuubi ja molemmille annan kyllä isot peukut. Tää talvi + käsien peseminen + vaateliikkeessä työskentely ei ole se helpoin kombo käsille, mutta onneksi on oikeanlaiset rohdot!

...Lumenen uudet kosmetiikkatuotteet ja etenkin watercolor blush, joka on aivan voittamaton poskipuna. 

...suolasuihkeet. Tai oikeastaan yksi suolasuihke. En tiedä miten oon voinut elää tähän asti ilman kyseistä tuotetta, sillä se on mun hiuksille paras asia ikinä. Oon aina ollut huono laittamaan hiuksia, osaksi sen takia, että pidän lähes aina hattua päässä, mutta myös sen takia, että oon aina ajatellut, ettei mun hiuksia saa mitenkään kuohkeiksi. En tykkää käyttää hiuslakkaa, ja se oli kai mun mielestä ainoa hiustenlaittoon käytettävä tuote (:D) kunnes maailmani avartui ja löysin Balmainin suolasuihkeen.

...mekot. Neulemekot, pitsimekot, mesh-mekot, juhlamekot, arkimekot. Yleisesti vaan mekot. 

...sunnuntait. Oon alkanut kääntymään sille kannalle, että sunnuntai on viikon parhain päivä. 

...huulipunat. Ei paljoa tarvitse naamaa muuten laittaa, kun laittaa huulipunaa! Ainoa huono puoli huulipunissa on se, että jostakin syystä aina unohdan lisätä sitä, etenkin jos olen töissä tai iltamenoissa. 

...aasialaiset maut. Aika laaja käsite, mutta esimerkiksi kaikki soija, seesam, korianteri-hässäkät. Tuntuu, etten kyllästy noihin ikinä. Näiden lisäksi oon hiljattain ihastunut myös tofuun!

...Oscar-elokuvat. Oon muutenkin melkoinen elokuvien suurkuluttaja ja joka vuosi tähän aikaan se pääsee vielä enemmän valloilleen, sillä Oscarit lähestyy. Tällä hetkellä onkin hirveä kiire katsoa kaikki "Paras elokuva" -ehdokkaat :D Itse Oscar-tapahtuma on myös ehdottomasti katsottava ja arvailtava kisastudion kesken siitä mikä/kuka voittaa.

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Reissuista ja niiden haaveilusta on aina kiva kirjoittaa. Oon taas viime aikoina vaipunut matkakuumeen uumeniin ja miettinyt jo vuosiksi eteenpäin minne kaikkialle olisi päästävä. :----D Kai se on aika klassinen talvijuttu, kun mielessä pyörii vaan lomat.

Ensi kesänä ajateltiin Iiron kanssa tehdä reissu Espanjaan; Barcelonaan siskoni luo sekä Madridiin yhteisen ystävämme luo. Mahdollisesti yhdistettäisi tähän reissuun myös Portugali, sillä etenkin Lissabon houkuttelisi! Muita matkoja ei ole vielä lukkoon lyöty, mutta reissuun on päästävä suht tasaisin väliajoin kuitenkin. Euroopassa mua kiinnostaisi tällä hetkellä myös Praha, Budapest, Kööpenhamina, koko Islanti, Irlanti sekä Norjan pohjoispuoli.

Jossakin kohtaa haluan myös toteuttaa reppureissuhaaveeni Intiaan ja Indonesiaan sekä toisen reissun Väli/Etelä-Amerikkaan. 

Meksiko 2014

USA 2013

Thaimaa 2014

Italia 2011

Tässä tuli samalla aika hyvä trip down memory lane, kun selasi muutaman vuoden takaisia reissukuvia. Tuli myös naurettua aika lujaa omalle habitukselle :----D Paljon on (onneksi) asiat muuttuneet noista ajoista, tosin noita rimppakinttuja mä kyllä kaipaisin takaisin! Jokatapauksessa, tulipa hyvä fiilis vanhojen kuvien selailusta. Suosittelen.

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Pages