Ladataan...
Susanna Plane

Täällä ollaan! Tuntuu, että juuri hetki sittenhän mä tätä blogia päivitin ja nyt siitä onkin jo kaksi viikkoa aikaa... Aika on mennyt ihan silmänräpäyksessä! Maanantaina aloitin mun uudet työt Oulun Volt-myymälässä, joka avataan ensi viikon torstaina. On painettu pitkiä päiviä ja tehty aivan hulluna hommia, mutta vitsi miten hyvää jälkeä on saatu. Mä en malta enää odottaa, että päästään avaamaan meidän ovet, koska nyt on jotain todella spessua tiedossa! Mä olinkin jo kaivannut Suomeen oikeasti tyylikästä miestenvaateliikettä ja nyt mä olen mukana sen lanseerauksessa. Niin siistiä! On muutenkin tosi palkitsevaa olla töissä yrityksessä johon uskoo täysin.

Parin viikon päästä mä lähden Osloon pariksi päiväksi mm. fiilistelemään ensi kevään mallistoja. Eli seuratkaapa snäppiä ja instagramia niin pääsette kurkkaamaan mikä siellä on meininki.

Hattu - Brixton / Takki - Sheinside / Neule - These Glory Days (Volt) / Housut - BikBok / Kengät - Adidas

 

Oon viime aikoina alkanut enemmän kiinnittämään huomiota siihen minkälaisia vaatteita ostan. Lähinnä värien, mutta myös materiaalien suhteen. Olen päättänyt satsata mustiin, valkoisiin ja harmaisiin vaatteisiin, joita on helppo yhdistellä ja tottakai mieluusti myös sellaisiin, jotka kestää pitkään. Tottakai haluan myös silloin tällöin piristää asujani väreillä, mutta värillisten tai vähän villimpi kuosisten vaatteiden hankinnassa olen alkanut käyttää vähän enemmän harkintakykyä, jottei ne päätyisi parin käyttökerran jälkeen kirpputorikassiin.

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Viimeisiä lomapäiviä viedään! Tosin ei tässä ihan liikaa ole ehtinyt lomailla, sillä olen yrittänyt pakertaa oppariani mahdollisimman paljon ennen töiden alkamista. Työt alkaa tosiaan ensi viikolla, mutta ylihuomenna lähden jo Helsinkiin kouluttautumaan. Jännää!! Sain tosiaan kokopäiväisen työn, joten opparin teolle ei tule ihan kauheasti jäämään ensi viikon jälkeen aikaa. Tulee olemaan aika hektinen loppu vuosi, kun tarkoituksena olisi kuitenkin joulukuussa valmistua. Mutta eipä haittaa, odotan niin innolla töiden alkamista ja uuteen tiimiin tutustumista. Siinä sivussahan se opparikin menee, sillä mielenkiintoista on päästä myös analysoimaan mun tutkimuksen tuloksia.

Olen nyt asunut aika tarkalleen kuukauden Oulussa, ja oon kyllä viihtynt. Tosin, vielä en ole täysin kotiutunut, mikä jotuu varmaan siitä, ettei ole ollut töitä enkä ole tutustunut uusiin ihmisiin. Ne on sellaisia aika tärkeitä asioita, että saa kunnolla tarttumapintaa uuteen kaupunkiin. Ei sillä, etteikö mun tämänhetkiset kaverit täällä Oulussa riittäisi, mutta ehkä ymmärrätte mitä tarkoitan. :D

Ollaan saatu kämppikseni kanssa meidän asunto aika kivan näköiseksi ja molemmat viihdytään tässä kämpässä tosi hyvin. Muutamat taulut, kasvit ja yksityiskohdat vielä puuttuu, mutta muuten alkaisi olla aika valmista. Haluttiin pitää yhteisten tilojen meininki suht rauhallisena värien puolesta, mutta muutama väripilkku piti lisätä, jottei ihan liian tylsäksi kävisi. 

Oman sänkyni päätin laittaa lattiatasoon ilman jalkoja, sillä halusin tällä tapaa nostaa huonekorkeutta ja jotenkin näin huone tuntuu paljon kotoisammalta. Vielä haluaisin Urban Outfittersin seinävaatteen koristamaan jompaa kumpaa seinää, koska tällä hetkellä ne on vielä vähän liian paljaat.

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Tehtiin viime viikonloppuna pieni ruskareissu Lappiin, Ylläksen tuntureiden kupeeseen. Tää oli itseasiassa mulle aika eksoottinen lomakohde, sillä olin huonona suomalaisena käynyt Lapissa tasan kaksi kertaa aiemmin; kerran joulupukkia moikkaamassa (niin nuorena, etten muista siitä mitään) ja kerran Kemin lumilinnassa, oletettavasti myös pikkutyttönä. Odotin siis aika intopinkeänä niitä maisemia ja vapaana köpötteleviä poroja. Ja molempia sainkin nähdä yllinkyllin!

Vuokrattiin ihana pikkumökki Ylläsjärveltä, jossa oli neliöitä ehkä se kaksikymmentä, mutta kaikki tarvittava sieltä kuitenkin löytyi, suht tilava sauna mukaanlukien. Saavuttiin perille perjantai-iltana, jolloin oli jo pimeää, eikä mökkialueella ollut katuvaloja, joten yritettiin suunnistaa oikealle mökille iphonen taskulamppujen avustuksella. Kierrettiin aika kauan vääriä, reippaasti isompia, mökkejä ja ihmeteltiin, kun mikään mökeistä ei sitten ollutkaan se meidän.. kunnes sitten hoksattiin mini, takaapäin meistä joltakin puuvajalta näyttävä mökki, ja sehän se sitten oli. Just täydellinen, eikä muuten tullut ainakaan kylmä siellä ollessa! :---D

Reissun tarkoituksena oli reippailla ja rentoilla, ja sitähän me kyllä sitten tehtiinkin oikein olan takaa. Sai oikeasti pitkästä aikaa päätä tyhjennettyä ja ihan vaan nautittua olemisesta ja luonnossa samoilusta. Tehtiin kaksi vaellusta, ja iltaisin nautiskeltiin vähän viiniä ja saunottiin. 

Ensimmäisenä päivänä kierrettiin yhteensä 19 kilometrin mittainen Kiirunankieppi, ja oli muuten sen rupeaman jälkeen tämä tyttö aika lopussa. Reitti ei ollut mikään mahdoton maastoltaan, mutta tällaiselle suht rapakuntoiselle kuitenkin melko raskas. :--D Kannatti kuitenkin rutistaa ne mehut, sillä vitsit mikä fiilis tuli, kun sai sen suoritettua! Ja olihan ne maisemat ihan mielettömiä. Toisena päivänä "tyydyttiin" 9 kilometrin mittaiseen Tähtipolkuun, joka oli juuri passeli, sillä jalat oli melkoisen hapoilla edellisestä. Kavuttiin suht haastavaa kivikkoa pitkin tunturin huipulle ja sitten köpöteltiin toiselta puolelta alas.

Ja ne porot!! Mä kiljuin kun pikkulapsi, kun bongailin niitä vähän väliä autosta. Siellä ne vaan vapaina kipitteli menemään, välillä vähän autotienkin puolella. Niin söpöjä!

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Pages