Ladataan...
Susanna Plane

 

1. Poolo / Benetton 2. Nilkkurit / Vagabond 3. Raitapaita / Banana Republic / 4. Farkkuhame / Topshop 5. Farkkutakki / Topshop 6. Huivi / Tiger of Sweden 7. Nilkkurit / Vagabond 

 

Farkkua farkkua farkkua! Oon jotenkin nyt aivan hurahtanut denimiin. Farkkutakin ja farkkuhameen lisäksi ostoslistalla olisi myös suoralahkeiset tummansiniset farkut rispatuilla lahkeilla. 

Klassiset paidat hyvillä materiaaleilla. Harmaalle poololle löytyisi paljon käyttöä, samoin perus raitapaidalle. Ajattelin hankkia Marimekon Mari-paidan, sillä se ainakin kestäisi hyvänä pitkään.

Vagabondin nilkkurit. Saman tyyppiset ruskeat korkonilkkurit multa löytyykin jo omasta takaa, mutta mustia Dioon-nilkkureita olen katsonut sillä silmällä jo pitkän aikaa. Ne tuntuu sopivan aivan kaikkien vaatteiden kaveriksi.

Näiden lisäksi hakusessa olisi myös paitamekkoja. Zaran ja R/H:n valikoimasta voisin haalia itselleni kasan näitä, mutta ehkä tällä erää on tyydyttävä vain yhteen. 

 

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Sain kesällä Helsingin Cafe Kokossa vieraillessani inspiraation vaaleanpunaiseksi maalatusta ladon ovesta, joten päätin ryhtyä tuumasta toimeen, kun pääsin asettumaan uuteen asuntooni. Löysin mieleisen ladon oven yllättävänkin nopeasti tori.fi:stä, ja ovi oli onneksi myös sen kokoinen, että se mahtui näppärästi myös auton kyytiin. Sain Uulalta kaksi erilaista vaaleanpunaista maalivaihtoehtoa, joita yhdistelemällä sain juuri sen omaa silmää miellyttävän sävyn. Maalaushommassa meni vajaa pari tuntia, ja nyt valmis ovi odottaa pääsyä omalle paikalleen joko olohuoneeseemme tai omaan makuuhuoneeseeni. Lisää kuvia saatte varmasti nähdä sitten, kun asunto on niin sanotusti kuvausvalmis. :D

Uula myy perinteisiä luonnonmaaleja, ja jos sisämaalaaminen kiinnostelee sinuakin, voit käydä tutustumassa Uulan sisämaaleihin esimerkiksi tästä. Uulan tuotteita voi ostaa noin sadasta eri jälleenmyyntipisteestä Suomessa, ja lähimpään lokaatioon voit suunnistaa tämän linkin avulla. Ja vaikka tämä nyt ehkä vähän siltä vaikuttaakin, kyseessä ei ole maksettu mainos. :----)

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Täällä ollaan! Blogin päivittäminen on vähän viime viikkoina jäänyt, sillä meininki on ollut sen verran hektistä, ettei ole ehtinyt näihin hommiin keskittyä. Viime viikon aikana tein viimeisen työvuoroni Carlingsilla, kävin työhaastattelussa ja muutin Ouluun. Maanantaina sain tietää, että sain tämän työpaikan, johon minua viime viikolla haastateltiin (niiiiiiin fiiliksissä!!) ja loppuviikko on mennyt opinnäytetyön aloittamisen ja asunnon laittamisen parissa. Asunto alkaa pikkuhiljaa valmistumaan, joskin muutama huonekalu vielä puuttuu. Postailen kämpästä sitten tännekin, kunhan saadaan kaikki kuntoon! 

Keskiviikkona lähdettiin Sanginjoen luontopolulle samoilemaan ja voi vitsi miten hyvää teki! Metsässä on niin siistiä. Hankin juuri vaelluskengätkin, sillä päätin, että haluan syksyn aikana ulkoilla mahdollisimman paljon. Suunnitelmissa olisikin vielä ruskareissu Lappiin loppukuusta! 

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Pages