Ladataan...
Susanna Plane

Kamerakalustoni sai uuden jäsenen joulun tienoilla, kun sain Iirolta lahjaksi Canonin AE-1 fimikameran. Paras lahja ever. Filmikamerasta olinkin haaveillut, sillä fyysisissä kuvissa on sitä jotain. Ihan omanlaisensa fiilis. 

Intoa olisi kuvailla ja kokeilla erilaisia kuvakulmia, valotusaikoja ja muita, mutta samalla en haluaisi "tuhlata" filmiä mihinkään turhuuteen. Täytynee ehkä kuitenkin räpsiä tämä ensimmäinen rulla ihan täällä Oulussa, jotta pääsee näkemään minkälaista jälkeä kameralla saa aikaiseksi. Ja toisaalta aika upeita talvimaisemiahan täältä löytyy. :---)

Haaveilen silti jo kesälomareissusta Espanjaan tämän kapistuksen kanssa. 

Päätin hankkia vielä lisäksi myös Polaroid-kameran, joten nyt on sitten kameraa joka lähtöön!

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Tänä vuonna mä haluaisin....

° Oppia lisää valokuvaamisesta, myös filmikameralla.

° Oppia lisää kuvanmuokkauksesta.

° Opetella lukemaan kirjoja. Oon maailman surkein lukemaan yhtään mitään, mutta haluaisin tehdä siihen muutoksen. Joulukuussa tein jo kirjatilauksenkin, joten luettavat nyt vain odottavat lukijaansa.

° Matkustaa. Lähelle ja kauas. Niin paljon kuin vaan työt ja lompakko antaa periksi.

° Olla työssäni merkittävä ja hyvä. Koen, että olen saanut upean mahdollisuuden ja haluankin ottaa siitä kaiken irti; oppia uutta, näyttää osaamiseni ja olla reilu ja osaava tiiminvetäjä. 

° Myös ihan vaan yleisesti nauttia elämästä. Joskus se vähän unohtuu stressin keskellä, mutta onneksi aina voi pysähtyä miettimään mihin haluaa aikansa käyttää. Eikä kaiken aina tarvitse olla tajuntaa räjäyttävää ollakseen mieleenpainuvaa. Mä haluan pelata lautapelejä ystävien kanssa, käydä keikoilla, kuunnella jazzia ja juoda viiniä, kokkailla uusilla resepteillä, järjestää illanistujaisia ja niin edelleen. Tehdä arjesta hyvää.

Kuvat: Milla / Lack Of Colour

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Mun piti kirjoittaa tää postaus jo aikoja sitten, mutta elämä tuli vähän väliin. Tällä kertaa oikein positiivisessa merkityksessä, sain nimittäin jokseenkin yllättäen ylennyksen. Esimieheni siirtyi toisiin hommiin ja meidän ihana maapäällikkö uskoi muhun niin paljon, että tarjosi työtä minulle. Otin tottakai pestin vastaan, ja oonkin ollut siitä super onnellinen ja innoissani, vaikka myös vähän hämilläni. Kaikki tapahtui hyvin nopeasti ja nyt toteutankin jo tätä uutta työtehtävää. Uusi työsopimus allekirjoitettiin 30.12. ja seuraavana, vuoden viimeisenä päivänä valmistuin myös Tampereen ammattikorkeasta englanninkieliseltä puolelta tradenomiksi. Ei siis hassumpi päätös vuodelle, joka kohteli mua muutenkin aika hemmetin hyvin.

Vuosi 2016 alkoi henkisesti aika synkissä merkeissä, mutta samalla todella jännittävissä merkeissä, sillä muutin Berliiniin suorittamaan työharjoitteluani Zalandolla. Berliini oli kaikin puolin mieletön ja oon niin onnellinen, että päätin lähteä. Vielä Berliinissä asuessani lähennyttiin Iiron kanssa, joka asui jo silloinkin täällä Oulussa, ja kevyt kaukosuhde laitettiin siinä alulle. :D Palasin takaisin suomeen toukokuussa ja lensinkin suoraan Ouluun. Kesän ajan asuin Tampereella ja palasin takaisin Carlingsille hetkeksi aikaa. Viime kesä oli ihana suomi-kesä juhannuskekkereineen ja flowfestareineen. Kesän aikana alettiin Iiron kanssa virallisesti seurustella ja päätin myös muuttaa Ouluun. Sen lisäksi hain töihin Voltille, jonka kuulin aukeavan myös Ouluun lokakuun lopulla. Syyskuun alussa pakattiin peräkärryyn mun omaisuus ja muutettiin mut Ouluun. Päätin siis muuttaa, vaikka en ollut vielä töitä saanutkaan. Jotenkin luotin siihen, että kyllä jostakin tärppää, kun on aina ennenkin tärpännyt. Olis voinut käydä aika köpelösti, Oulussa kun ei ihan liikaa työpaikkoja ole, mutta asiat taas järjestyi, ja erittäin hyvin järjestyikin. Sain kokoaikaisen myyjän pestin Voltilta, josta en olisi voinut olla iloisempi. Oli mieletöntä päästä mukaan konseptin lanseerausvaiheessa ja muutenkin töihin sellaiseen yritykseen, jonka toimintaan ja tuotteisiin uskoo. Vuoden viimeiset kuukaudet pyörivätkin lähinnä töiden ympärillä, ja nyt uuden vuoden tiimoilta ehkä vielä sitäkin enemmän. Uusi työ tuo uusia haasteita, mutta nautin tästä kyllä todella paljon, enkä malta odottaa mitä kaikkea ihanaa vuosi 2017 tuo tullessaan sekä työn että vapaa-ajan puolesta!

 

Kuvat: Milla / Lack of Colour

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Pages