Ladataan...
Susanna Plane

Ainakin auringon ja nollaa näyttävän lämpömittarin osalta. Kevään käsite on täällä kuitenkin hiukan eri kuin esimerkiksi Etelä-Suomessa, sillä täällähän tuota lunta riittää ja varmaan vielä aika kauankin. Vaikka tullaankin kuivien asfalttien osalta jälkijunassa, oon silti aivan innoissani tästä vuodenajan vaihdoksesta! On taas niin paljon enemmän fiilistä. 

Fiiliksissä oon kevään ja auringon lisäksi myös siitä, että meillä on muutto huomenna edessä. Ollaan eletty tässä lähemmäs kaksi kuukautta sellaisessa "välitilassa", että ollaan kyllä tiedetty, että se muutto tulee, mutta ei olla voitu oikein tehdä mitään sen eteen, koska avaimet uuteen asuntoon saadaan tosiaan vasta huomenna. Nyt se sitten tapahtuu ja voi, että mä odotan sitä! Jännä nähdä mitä kivaa saadaan rakennettua näistä meidän kamoista, kun siis muutetaan kahdesta kämpästä yhteen. Tai miten tämä kaikki ylipäänsä sinne mahtuu :-----D

Aurinkolasit - RayBan
Hattu - Brixton 
Takki - Cubus 
Neule - Carlings
Housut - Dr.Denim
Kengät - &Other Stories

 

Kuvat: Minä & Iiro Krannila

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Naiset, ja kaikki muutkin, hemmotelkaa itseänne! Olkaa lämpimässä suihkussa viisi minuuttia normaalia pidempään, ostakaa se vähän parempi makulatte, ottakaa lasillinen viiniä ihan muuten vaan, hankkikaa punaiset mokkanilkkurit, joita ette oikeasti tarvitse. Ja niin edelleen. Nauttikaa elämästä!

Materia on aina tehnyt mut onnelliseksi, ja kuvissa näkyykin muutama tällä hetkellä kovasti onnea aiheuttava asia. Toki onnea, vielä sitä aidompaa ja isompaa sellaista, antaa kaikki läheiset ja etenkin tuo avomies to be, jonka kanssa elämä on vaan parempaa. Onnea on jaettu (huono) huumorintaju, täysin omana itsenään toisen kanssa olemisen helppous, jaettu rakkaus ruokaa kohtaan (tämä on tärkeää, sekä pari- että ystävyyssuhteissa) sekä taito olla impulsiivinen ja kokeilla uusia asioita. 

Onnea on myös vuosia kelkassa pysyneet ystävät, jotka onnistuu aina sanomaan ne oikeat asiat, kun sitä viisaamman neuvoa tarvitsee. Ystävät, jotka ei käännä selkäänsä, vaikka aika olisi kortilla, ettekä välttämättä asuisi edes samalla mantereella. 
Muistakaa arvostaa läheisiänne, ystävät! <3

Kengät / &Other Stories
Käsivoide / &Other Stories
Kuorintavoide / &Other Stories
Pussukka / Marimekko

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Huh, mikä viikonloppu takana! Juhlittiin lauantaina (hiukan jälkikäteen) mun syntymäpäivää ja valmistujaisia 20-luvun teemalla, ja voi vitsi, mitkä kekkerit ne olikaan! Oon niin kiitollinen ja onnellinen noista tyypeistä, joita voin kutsua ystäviksi. Vertaansa vailla ihan jokainen. Melkein tuli tippa linssiin kun sai seuraavana päivänä palautetta siitä, kuinka paljon porukka oli juhlista nauttinut. 

Kaikki oli pukeutuneet teemaan sopivasti ja fiilis oli todella rento, sillä kaikki tunsi aika pitkälti jo toisensa. 20-luvun musiikki raikasi, oli black jackia, tanssia, naurua, hyviä keskusteluja, kuvaussessioita ja liikaa kuplivaa.

Sain myös aivan ihania lahjoja, my friends know me well. ;---) Marimekkoa, body butteria, teetä, kokkauskurssia, kirjalahjakorttia, kauneushoitoa, herkkuja ja taidetta. Best. 

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Pages