Ladataan...
Susanna Plane

Vihdoin mä ne löysin, nimittäin täydelliset mustat sandaalit. Tuntuu, että aina kun on joku selkeä visio jostakin vaatekappaleesta tai kengästä, ei sitä löydy sitten yhtään mistään. Siltä tuntui tälläkin kertaa. Kolusin kaikki nettikaupat ja löysin tasan yhden parin, joka vastasi mun visiota, mutta hinta jäi vähän mietityttämään. Meinasin jo luopua toivosta ja tilata sen hintavan parin, kunnes bongasin kaverillani nämä Skopunktenin sandaalit, ja se oli menoa sitten. Huokea hinta, tarpeeksi hyvä laatu ja juuri sopiva kokokin. Kutsuisin tätä jo ihmeeksi.

Se alkaisi pikkuhiljaa olla juhannus käsillä! Nyt pitäisi vaan pakata ja päättää mitä toisi juhannuspöytään. Ihana päästä taas mökille! Vähän näyttäisi myös siltä, että kerrankin saataisiin, ehkä ei se kaikista aurinkoisin, mutta suht lämmin juhannus. Pidetään sormet ristissä!

Hattu - Brixton / Takki - Carlings / Paita - Lindex / Housut - Carlings / Kengät - Skopunkten

Kuvat: Jenni / New Life

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Mä en enää nykyisin shoppaile juuri ollenkaan vaateliikkeissä, sillä olen viime vuosien aikana hurahtanut täysin nettishoppailuun. Se on niin helppoa ja valikoimat niin paljon laajemmat. Yksi iso syy on ollut myös se, että Suomen kenkäkauppojen kokovalikoimat on usein melko huonot näin minijalkaiselle, kun taas nettikaupoista löytää lähes aina sen itselle sopivan koon.

Voin myöntää, että shoppailen aika usein ja kulutan siihen välillä ehkä liikaakin rahaa. Pientä helpotusta sain kuitenkin, kun kuulin Bonuswayn toiminnasta ja päätin lähteä heti mukaan. Ja tää nyt ei ole mitään huuhaata, sillä Bonuswayn toiminnan voisin ainakin itse rinnastaa esimerkiksi s-etukortin käyttöön. Jos (tai siis kun) shoppailet, miksi et ottaisi siitä bonuksia ja näin ollen saisi rahaa tekemistäsi ostoksista takaisin?

Eli, kun liityt Bonuswayn asiakkaaksi, saat jokaisesta Bonuswayn sivujen kautta tehdystä ostoksesta rahaa takaisin. Liittyminen on täysin ilmaista ja voit tehdä sen helposti tästä linkistä. Simple as that! Se mihin koko toiminta pohjautuu, on Bonuswayn ja verkkokauppojen välinen sopimus, jossa Bonusway saa komissiota siitä, että sinä shoppailet partneri-verkkokaupassa Bonuswayn sivujen kautta. Saatu komissio jaetaan sinun kanssasi, eli saat siis tietyn prosenttiosuuden ostostesi summasta takaisin. Kerättyäsi 15 euroa bonusta, saat sen itsellesi.

Sitten se tärkein! Bonuswayssa on mukana yli 800 verkkokauppaa, kuten esimerkiksi Zalando, Nelly, Asos, Fitnesstukku, CDON.com sekä Hotels.com. Liittyessäsi tämän linkin kautta saat myös 10€ lisäbonuksen, jonka saat lunastettua, kun teet ensimmäisen ostoksesi.

Eli, vielä yhteenvetona, miten homma toimii?

-Liityt Bonuswayn asiakkaaksi tästä linkistä

-Muistat siirtyä haluaamsi verkkokauppaan Bonuswayn sivujen kautta, jotta ostoksesi rekisteröityy ja saat bonuksesi

-Keräät bonuksia ja saat rahaa takaisin tekemistäsi ostoksista

 

*Tehty yhteistyössä Bonuswayn kanssa

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Oon elänyt viimeisen vuoden parin matkalaukullisen varassa, joten nyt kun palasin vihdoin takaisin "normaaleihin olosuhteisiin", oli aika siistiä päästä koluamaan omia vaatevarastoja. Ihan kun olisi käynyt oikein kunnolla shoppailemassa, kun pääsi käsiksi vaatteisiin, mitä ei ollut päässyt käyttämään aikoihin. Alla näkyvien kuvien takki ja hame oli juuri niitä juttuja, joita oli tullut jo vähän ikävä. 

Kuvattiin uuden luottokuvaajani Jennin kanssa viime viikolla, ja valittiinkin sitten sopivasti sään puolesta se viikon kamalin päivä, mutta saatiin kuin saatiinkin kuvat otettua, kiitos Sokoksen parkkihallin. :D Jennin kanssa oltiin tiedetty toisemme yhteisen ystävän kautta jo pitkään, muttei jostain syystä oltu koskaan vietetty keskenämme aikaa. Nyt vihdoin saatiin tehtyä asialle jotain ja hyvä, että saatiinkin, sillä yhteinen sävel löytyi heti. 

Hattu - H&M / Takki - 2nd hand / Hame - 2nd hand / Kengät - Dr.Martens

Kuvat: Jenni / New Life

 

Tänään olen yrittänyt parhaani mukaan selviytyä viikonlopun mökkireissusta, jonka seurauksena on kroppa vähän mustelmilla ja ääni käheänä. Paljon olisi juttuja hoidettavana, mutta taidan silti omistaa tämän päivän vaan lepäämiselle ja Game of Thronesille. 

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Pages