Ladataan...
Susanna Plane

Oon ollut sitkeän flunssan kourissa jo vähän turhankin monta päivää, mutta olo alkaa onneksi nyt pikkuhiljaa helpottaa. Iski tauti aivan väärään saumaan, sillä hommaa ja menoa olisi ollut vaikka kuinka. Nyt yritän täyttä häkää "palata takaisin rytmiin". Varasin mä sängyn pohjalta käsin sentään itselleni lennot Pariisiin, jonne suuntaan joulukuun puolessa välissä muutamaksi päiväksi moikkaamaan ihanaa Millaa. En malta odottaaaa!

Tuntuu aika hurjalta, että tämä vuosi on pian ohitse. Aika on mennyt (taas vaihteeksi) ihan siivillä. Hurjasti on tapahtunut asioita ja paljon on saanut kokea. Ensi vuodeksi on paljon siistejä juttuja myös jo suunnitteilla, ja niitä mä olenkin päässyt jo kirjaamaan ylös mun uuteen, maailman suloisimpaan Nunuco Design Companyn kalenteriin. Oon pienestä pitäen tykännyt kauniista muistikirjoista ja päiväkirjoista ja nyt "vähän vanhemmalla iällä" eritoten kalentereista. Mikään perus musta suomalaisen kirjakaupan versio ei käy. Toisaalta se on vähän hassua, sillä enhän mä koskaan palaa selaamaan vanhoja kalentereita, yleensä kun ne on muutenkin täynnä kouluun ja töihin liittyviä merkintöjä. :---D 

Se vaan on jotenkin terapeuttista (ja ruokkii mun perfektionismia), kun saa kirjoittaa kaikki muistettavat asiat kivasti ylös ja koristella tärkeät merkkipäivät kalenterin sivuilta. En ole esimerkiksi koskaan oppinut käyttämään puhelimen kalenteria. Se tuntuu ihan absurdilta, ettei olisi konkreettista kalenteria käytössä. Tässä NDC:n kalenterissa tuli aukeaman verran myös tarroja mukana ja siinä on söpöjä kuvituksia, eli se on siis aikalailla täydellinen. 

Ensi vuodelta mä toivon paljon reissuja, sekä lyhyitä että toivottavasti jotain vähän pidempääkin. Toivon paljon kivoja työjuttuja ja vähintään yhtä mieleenpainuvia juhlintoja kuin tänäkin vuonna. Toivon, että saan myös vähän uutta potkua blogin (tai vaihtoehtoisesti instagramin) päivittämiseen. Ensi vuoden alusta toivon myös saavani koulun pakettiin, sillä aika lähellä aletaan olla jo. Näiden lisäksi toivon myös, että mulla olisi aikaa jollekin uudelle harrastukselle, tai vaihtoehtoisesti jonkun vanhan harrastuksen uudelleen aloittamiselle.

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Aika harvoin sitä on niin fiiliksissä omasta työstään, että haluaa jauhaa siitä ihan täällä blogissakin asti, mutta nyt tuli sellainen olo, että haluan kertoa vähän täälläkin mun työkuvioista. Tää ei siis ole mikään maksettu mainos, vaan puhtaasti omaa fiilistelyä!

Aloitin tosiaan kuun alussa työt Oulun Voltilla myymäläpäällikön kakkosena, eli teen meidän myymälässä täyttä viikkoa. Sen lisäksi mä sain hiljattain vastuulleni myös meidän myymälän instagram-tilin, josta oon super innoissani, koska visuaalisuus ja some-markkinointi on lähellä omaa sydäntä. Avattiin meidän myymälä vajaa kaksi viikkoa sitten, ja samana päivänä Suomeen aukesi myös kahdeksan muuta Volt-myymälää. Kyseessä oli siis aika massiivinen lanseeraus, sillä Suomessahan tätä konseptia ei aiemmin ollut. Volt rantautui Suomeen Norjasta, ja on ennen sitä levittäytynyt laajalti myös Ruotsiin. Me tarjotaan miehille (ja siis ainoastaan miehille) farkkuja, pukuja ja tämän hetken kuumimpia trendejä, kuten tällä hetkellä sporttista street wearia. Myydään sen lisäksi myös kenkiä ja asusteita, eli periaatteessa kaikkea päästä varpaisiin. 

Vaikka itse nainen olenkin, oon jotenkin todella fiiliksissä miesten muodista. Mun mielestä Suomesta onkin tähän asti puuttunut oikeasti trendikäs miestenvaateliike, josta saa laadukkaita merkkivaatteita, mutta myös edullisempaa kamaa, jota ei ole ihan jokaisella vastaantulijalla päällä. Ja vaikka Volt-myymälöiden tuotteet onkin miehille, voi naisetkin tulla fiilistelemään esimerkiksi meidän myymälöiden ilmettä, koska rehellisesti sanottuna meidän liikkeet on aivan älyttömän siistejä. Ruskeaa ja mustaa puuta, kultaisia yksityiskohtia, kristallikruunuja, vanhoja kirjoja ja kauniita esillepanoja. Ja mä olen ainakin huoletta haalinut vaatekaappiini meiltä yläosia, sillä pienimmät koot sopii mun mielestä aivan passelisti myös naisille. :----D

 

Ps. Pahoittelen (taas vaihteeksi) mun postaustahtia, oon ollut surkea bloggaaja (ja somettaja noin muutenkin) viime aikoina, mutta oon keskittynyt täysillä työhommiin. En ole kuitenkaan lähdössä täältä minnekään, joten hang in there! Lupaan tehdä korjausliikkeen pian. :---)

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Susanna Plane

Täällä ollaan! Tuntuu, että juuri hetki sittenhän mä tätä blogia päivitin ja nyt siitä onkin jo kaksi viikkoa aikaa... Aika on mennyt ihan silmänräpäyksessä! Maanantaina aloitin mun uudet työt Oulun Volt-myymälässä, joka avataan ensi viikon torstaina. On painettu pitkiä päiviä ja tehty aivan hulluna hommia, mutta vitsi miten hyvää jälkeä on saatu. Mä en malta enää odottaa, että päästään avaamaan meidän ovet, koska nyt on jotain todella spessua tiedossa! Mä olinkin jo kaivannut Suomeen oikeasti tyylikästä miestenvaateliikettä ja nyt mä olen mukana sen lanseerauksessa. Niin siistiä! On muutenkin tosi palkitsevaa olla töissä yrityksessä johon uskoo täysin.

Parin viikon päästä mä lähden Osloon pariksi päiväksi mm. fiilistelemään ensi kevään mallistoja. Eli seuratkaapa snäppiä ja instagramia niin pääsette kurkkaamaan mikä siellä on meininki.

Hattu - Brixton / Takki - Sheinside / Neule - These Glory Days (Volt) / Housut - BikBok / Kengät - Adidas

 

Oon viime aikoina alkanut enemmän kiinnittämään huomiota siihen minkälaisia vaatteita ostan. Lähinnä värien, mutta myös materiaalien suhteen. Olen päättänyt satsata mustiin, valkoisiin ja harmaisiin vaatteisiin, joita on helppo yhdistellä ja tottakai mieluusti myös sellaisiin, jotka kestää pitkään. Tottakai haluan myös silloin tällöin piristää asujani väreillä, mutta värillisten tai vähän villimpi kuosisten vaatteiden hankinnassa olen alkanut käyttää vähän enemmän harkintakykyä, jottei ne päätyisi parin käyttökerran jälkeen kirpputorikassiin.

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Share
Ladataan...

Pages