Ladataan...
White Lily

 

Työviikko on osaltani jo ohi, sillä koulu kutsuu ja olen matkalla Helsinkiin. Puhelinta selatessa löytyi kuvia viime kesältä, voi kun kesä viimein alkaisi!  Kyllä nyt jo kaipaa lämpöä ja aurinkoa. Paljaat varpaat, kesämekko, mökkiranta ja hiljaisuudessa nautittu saunan jälkeinen kylmä juoma. Lomaankin on enää pari viikkoa. 

Toivotaan lämpöä & aurinkoa <3

Share
Ladataan...

Ladataan...
White Lily

Olen mukana Dekon, Suomen asuntomessujen ja Maraboun järjestämässä kilpailussa, jossa oli tehtävänä suunnitella "Premium"- lukunurkkaus. Mahtavaa, että suunnitelmani pääsi jatkoon kymmenen parhaan joukkoon! :) Nyt kannattaa käydä täällä äänestämässä omaa suosikkia, sillä kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kolme Deko- lehden vuosikertaa. Mahtavaa, jos äänestät suunnitelmaani =) Voittaja pääsee toteuttamaan suunnitelmansa vielä tämän kesän asuntomessuille.

Olen ollut arka ja vaatimaton itseäni kohtaan monessa asiassa. Niin tässäkin, en ole liioin mainostanut opiskeluani tai kertonut intohimostani sisustamista kohtaan, saati haaveistani. Vain lähimmät tietävät ja tuntevat minut. Vain lähimmät ovat olleet myös niitä, jotka ovat aidosti pystyneet iloitsemaan rohkeudestani tai onnistumisestani. Onnitelleet spontaanisti, olleet kiinnostuneita tai sanoneet "hieno juttu"! Tiedättekö, miten mahtavalta se on tuntunut. Super hyvältä. Se on luonut lisää uskoa unelmiini ja itseeni tällä saralla. Tässä kilpailussa jatkoon pääsy oli minulle niin mahtava juttu. Koen voittaneeni jotain jo tässä vaiheessa ja olen ylpeä siitä! <3

Äänestämään siis! Äänestysaikaa 5.6 asti.

 

Share

Ladataan...
White Lily

Moi ja hyvää huhtikuun viimeistä eli toisinsanoen Vappua! Ajattelin jakaa teille omia lempinäkymiä kodistamme. Varmasti jokaisella on sellaisia näkymiä kodissaan, joita katsoessa tulee hyvä mieli. Sellaisia, joita saattaa pysähtyä katsomaan ja nauttii näkemästään. Tässä kolme kohtaa, joita katsoessa usein ajattelen, että "on meillä kyllä ihana koti". Tottakai koko koti on minusta ihana, mutta ymmärtänette, mitä tarkoitan!

Ensimmäisenä ruokailutila. Pidän pöytäratkaisustamme ja tuoleistamme. Ruokapöydän ääressä istutaan koko perhe päivittäin. Tykkään siitä, että kokoonnutaan pöydän ääreen ja jutellaan päivän tapahtumista. Tämän pöydän ääressä on vietetty ihania hetkiä tärkeiden ihmisten kanssa. Pitkäaikainen haaveeni on ollut saada ruokapöydän ylle Artekin Golden Bell- valaisimet messinkisenä, katsotaan toteutuuko haave tänä vuonna.

Näkymä olohuoneesta makuuhuoneeseen. Rakastan valkoisia lakanoita ja makuuhuoneen isoa ikkunaa. Tässäkin kuvassa on muuten jotain itsetehtyä, nimittäin yöpöytä. BoConceptin sänky on palvellut monta vuotta enkä edelleenkään ole kyllästynyt siihen. Juliste on uusi ja se on Blawhi Graphicsin. Olen miettinyt tuplapeiton hankkimista, mutta olen kovin paleleva ja todennäköisesti omisin koko peiton itselleni joka yö... Kutsuvan ja tunnelmallisen makuuhuoneesta tekee pehmeät pellavalakanat, viherkasvi, kukat ja kynttilät.

Kolmas näkymä on olohuoneesta, jossa järjestys on muuttunut ja Lundian kirjahylly on siirtynyt ikkunan eteen. Iltaisin sytytän kynttilän hyllylle, katselen hämärtyvää iltaa ja metsämaisemaa divaanilla. Adean valkoiset sohvat ovat olleet sijoitus. Vaikka näitä sohvia näkyy paljon ja juurikin näillä jaloilla, en usko, että päätyisimme nytkään mihinkään muuhun ratkaisuun. Sohvien matala selkänoja ei peitä liikaa näkymää ulos ja on kiva, että sohvan palat saa halutessaan myös yhteen.

Mitä lempparinäkymiä teillä on omissa kodeissa?

Hyvää vappua muuten! <3

Täällä Kuopiossa on vielä lunta maassa ja tällä hetkellä sataa vettä. Hyvillä mielin voi siis parannella flunssaa peiton alla koko päivän.

 

 

Share
Ladataan...

Pages