Ladataan...
White Lily

On hassua palata tänne aina niin pitkän tauon jälkeen. Joka kerta voin kertoa samat syyt blogin hiljaisuudelle, elämän ruuhkavuodet. En tahdo revetä liian moneen paikkaan ja asiaan. Turhaa stressiä ja huonommuutta asiasta, joka alunperinkin oli vain harrastus ja mukava juttu. Olen hyväksynyt sen tosiasian, etteivät voimavarani riitä kaikkeen, mihin haluaisin. Jollakin toisella ehkä aika ja motivaatio riittää, mutta minulla ei. En tullut kertomaan, että aion lopettaa, sillä sitä en ole vielä päättänyt. Tai ehkä blogi muuttaa ja muuttuu? Aika näyttää.

Ensi kuussa on asuttu talossa kolme vuotta, siltä ei kyllä yhtään tunnu. Eikö me vasta kannettu muuttolaatikot sisään ja syöty pizzaa olohuoneen lattialla? Elämisen jäljistä kyllä voi päätelllä, että on sitä aikaa ihan oikeasti kulunut. Pientä pintaremonttia kuten seinien maalausta on tehty ja keittiöön on asennettu välitilaan laatat. Muuten on hyvä näin. Tuntuu, että aina sitä löytyy jotain kunnostettavaa, jos ei sisällä niin ulkona ainakin. Pensaita on siirrelty, on tehty uusi kukkapenkki, on kaivettu kalliota esiin ja paikattu nurmikkoa. Lisäksi talon ulkovalot on uusittu.

Opiskeluni ovat loppusuoralla ja joulukuussa saan todistuksen sisustussuunnittelijan tutkinnosta. Tähänastinen matka on ollut mahtava ja antoisa. Niin monta asiaa, joita en ilman koulua olisi päässyt kokemaan. Koulu on ollut juuri sitä, mitä ajattelin ja odotin ja enemmänkin! Se on tuntunut omalta jutulta alusta asti. Etätehtäviä on saanut pakertaa vapaa-ajalla, joskus hermostumiseen asti ja viimeisenä iltana. Mutta kaikki se on ollut myös palkitsevaa.

Tulevaisuus tuo tullessaan uusia asioita, se on varmaa.

Olohuoneessa on uusi matto (tai oikeastaan kaksi), pyöreä peili on teetetty lasiliikkeessä ja lepakkotuoli on palannut lainasta takaisin kotiin. Kynttelikön ostin Tallinnasta kesällä, samoin Joik- tuoksukynttilän. Olohuoneen ilme on siis hieman muuttunut viime näkemästä. Nyt on aika nauttia syksystä, kynttilöistä ja kotoilusta.

Tunnelmallista syksyn jatkoa <3

 

Share

Ladataan...
White Lily

 

Työviikko on osaltani jo ohi, sillä koulu kutsuu ja olen matkalla Helsinkiin. Puhelinta selatessa löytyi kuvia viime kesältä, voi kun kesä viimein alkaisi!  Kyllä nyt jo kaipaa lämpöä ja aurinkoa. Paljaat varpaat, kesämekko, mökkiranta ja hiljaisuudessa nautittu saunan jälkeinen kylmä juoma. Lomaankin on enää pari viikkoa. 

Toivotaan lämpöä & aurinkoa <3

Share
Ladataan...

Ladataan...
White Lily

Olen mukana Dekon, Suomen asuntomessujen ja Maraboun järjestämässä kilpailussa, jossa oli tehtävänä suunnitella "Premium"- lukunurkkaus. Mahtavaa, että suunnitelmani pääsi jatkoon kymmenen parhaan joukkoon! :) Nyt kannattaa käydä täällä äänestämässä omaa suosikkia, sillä kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kolme Deko- lehden vuosikertaa. Mahtavaa, jos äänestät suunnitelmaani =) Voittaja pääsee toteuttamaan suunnitelmansa vielä tämän kesän asuntomessuille.

Olen ollut arka ja vaatimaton itseäni kohtaan monessa asiassa. Niin tässäkin, en ole liioin mainostanut opiskeluani tai kertonut intohimostani sisustamista kohtaan, saati haaveistani. Vain lähimmät tietävät ja tuntevat minut. Vain lähimmät ovat olleet myös niitä, jotka ovat aidosti pystyneet iloitsemaan rohkeudestani tai onnistumisestani. Onnitelleet spontaanisti, olleet kiinnostuneita tai sanoneet "hieno juttu"! Tiedättekö, miten mahtavalta se on tuntunut. Super hyvältä. Se on luonut lisää uskoa unelmiini ja itseeni tällä saralla. Tässä kilpailussa jatkoon pääsy oli minulle niin mahtava juttu. Koen voittaneeni jotain jo tässä vaiheessa ja olen ylpeä siitä! <3

Äänestämään siis! Äänestysaikaa 5.6 asti.

 

Share

Pages