Kuukauden tuote: Clarins Double Fix´Mascara

Ladataan...

Meikkipäiden toukokuun kuukauden tuote on CLARINS DOUBLE FIX´ MASCARA.  

Tässä täydellinen tuote kaikille kesämorsiamille, juhlavieraille jotka aikovat tirauttaa muutaman onnenkyyneleen, niille jotka haluavat sportata ripsiväri silmissä tai...

Share

Makeup stash - pohjustajat

Ladataan...
kiiraV The domino effect

Makeup stash postaussarjan ensimmäinen osa sai hyvän vastaanoton, ja nyt olisi seuraava kategoria käytävänä läpi. Tajusin vasta äskettäin, että olisi ehkä ollut fiksua mennä järkeenkäyvässä järjestyksessä eli aloittaa pohjustajista, sitten meikkivoiteet jne, mutta ei voi mitään. 

Pohjustajat tuntuu olevan monelle sellainen kohta, joka skipataan eikä pidetä tärkeänä. Itse olen käyttänyt lähes aina pohjustajia ja ne on mulle tärkeä osa meikkausta. Jos on huono pohja niin ei paljoa...

Share

Meikkipussin luottotuotteita

Ladataan...
kiasophie Sparks fly

Lähetään käyntiin hömpällä, eli onks tytöt kuulolla? 

 

Kaikilla meillä on joku arkimeikki, oli se sitten pelkkä puuteri ja sipaus ripsaria tai viimisen päälle superpakkeli. Mulla se on jotain siltä väliltä. Tykkään meikkaamisesta ja panostaisin mielelläni enemmänkin meikkeihin jos olis sitä kuuluisaa massia. Opiskelijana tyydytään opiskelijan ratkaisuihin, ellei sitten käy niin kuin mulle Nyxin hyllyllä. Eli kax risti yx ja laukus o...

Share

Progress, eh?

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Vihoviimeiseen lopputenttiin lukiessa tulee välillä niitä ihan hirveitä epätoivon hetkiä. Lopputenttienhän pitäisi olla ihan läpihuutojuttuja ja oikeastaan vain kevyttä kertausta, mutta mieli polkee välillä ihan pohjamudissa: "En muista mitään! Olenko joskus muka opetellut nämä asiat?" "En voi valmistua, jos en näinkään yksinkertaisia juttuja jo tiedä!"

Sitten psyykkaan itseni uudelleen sillä kikalla, joilla eräs opettajan joskus psyykkasi minua ja...

Share

Urban Decay Vice Ltd XX Reloaded

Ladataan...

Urban Decayltä ilmestyi viime viikolla 20-vuotispäivän kunniaksi taas uusi ihana luomiväripaletti nimeltään UD XX Vice LTD Reaoaded. Paletti on jälleen yksi 20 luomivärin väriunelma, joka sisältää niin uusia kuin vanhoja sävyjä sekä mm. seitsemän Urban Decayn bestseller monosävyä. Itse paletti on verhoiltu mustalla ja mattaista mustaa kantta koristaa upeat violetinsävyiset jalokivimäiset UD-kirjaimet. 

  

...

Share

hampaat

Ladataan...

Hei,

 

Matkustan Perjantai aamulla jumboon ja käyn vaalentamassa hampaani New Hairstoressa hyödyntäen aamuvirkku hinnat. Valkaisu ei ole laser, mutta toivon sen katkaisevan kotivalkaisukierteen.
 

Kevätkalenteri täyttyi myös kätevästi, melontaretkellä, ilmaisilla boulderointitunneilla, ilmaisella suppailulla, lainelautailukurssilla, skeittauksella, pyöräilllä, joogalla sekä thai chi kurssilla.

 

-Sanna

Share

Viikon videovinkki: ruusukultainen iltameikki

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Viikon videovinkkinä jaan That Pommie Girl:n upean glam-juhlameikkivideon. Ruusukultainen häivähdys silmämeikissä ja tummat ruskeat mattahuulet sopivat niin täydellisesti yhteen, että tämä meikki menee kokeiluun heti seuraavissa bileissä ;)

...

Share

H&M High Impact Eye Colour

Ladataan...
Tarza Stuff About

Pari päivää sitten kävin shoppailemassa ja tarkoituksena oli ostaa vaatteita. Vaatteiden sijaan huomasin H&M:ssä ihastelevani meikkejä, varsinkin luomivärejä. Tykkään kaikesta kiiltävästä ja glitteristä vaatteissa ja meikeissä, joten ostin kolme luomiväriä.

...

Share

Lempi-liner

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Monille rajausten tekeminen on meikissä se kaikista suurin kompastuskivi, eikä sitä täydellistä "siipeä" meinaa saada millään aikaiseksi. Uskon, että rajauksen tekoa helpottaa todella paljon hyvät välineet eli ennen kun heität toivon täydellisille kissansilmille, kokeile toisenlaisia vermeitä. Halusinkin tässä postauksessa esitellä teille yhdet todella hyvät sellaiset.

...

Share

Customizable Eyeshadow Palettes: Inglot & Makeup Geek

Ladataan...

Luomiväripaleteissa on yleensä yksi tai kaksi sävyä, joiden käyttö jää vähäiseksi. Juuri tästä syystä rupesin etsimään tietoa paleteista, joihin voi itse valita haluamansa sävyt. Ajattelin koota teille vertailevan postauksen, jossa kerron itse kokoamistani luomiväripaleteistani: toinen on Inglotilta, toinen Makeup-Geek:iltä. Aloitetaan Inglotista!

...

Share

Pages