Vuoden raikkaimmat kauneustrendit ja parhaat kosmetiikkatuotteet

Ladataan...

Trendi ja Lily laittavat loppuvuodesta jälleen kerran parhaat purkit jonoon! Best Beauty Buy -raati on erittäin kovaniminen ja tällä hetkellä on käynnissä haku, jossa etsitään raadin viimeistä jäsentä - mustaa hevosta. Hei, mulla on käsi ylhäällä ja se heluu vimmatusti! Tässä vaatimusten mukainen hakemukseni:

Vuoden 2014 parhaat kosmetiikkatuotteet - TOP 3

1....

Share

Arvostelu: Benecosin BB-voide

Ladataan...
Eveliin Testinurkkaus

Ostin jo muutama kuukausi sitten Benecosin "Natural BB Cream 8 in 1"-nimellä kulkevan bb-voiteen, mutta olin ensimmäisen käyttökerran jälkeen unohtanut koko putelin olemassaolon, joten olen nyt kokeillut sitä uudelleen. Mulla on ollut paljon Benecosin tuotteita jo etukäteen, koska tykkään siitä että tuotteet ovat halpaa luonnonkosmetiikkaa (lähes kaikki tuotteet ovat alle 10 €, tämä bb-voide ja meikkivoide tosin hieman yli kympin) ja lisäksi niissä on hyvä hinta-laatu-suhde. Benecos on siis...

Share

H&M:n meikkitarvikkeita

Ladataan...
seidisadie Seidisadie

Lauantaimoikat! ;)

Päätin käväistä kotimatkalla Sellossa Sembaloissa ja noh sieltähän tarttui sitten muutamia meikkijuttuja mukaan. :D Okei nämä H&M:n meikkiostokset eivät olleet alennuksessa, mutta onneksi ovat muuten niin edullisia, että ei sinänsä haitannut yhtään. Olen jo pitkään miettinyt, että tarvitsisin uusia siveltimiä esim. juuri BB-voiteen levitykseen ja luomivärien "taiteilemiseen". Ja täytyy myöntää, että nämä...

Share

Onneksi on meikkiä

Ladataan...

En ymmärrä naisia jotka ei meikkaa. Mulla on yks tuttu joka aina tulee bileisiin korkkarit jalassa ja joku juhlamekko päällä mut naama kiiltää ja haluan aina vaan hyökätä sen kulmakarvojen kimppuun pinsetillä.  

Noh. Elä ja anna toisten elää. Mut on vaan aivopesty tähän koska saan heti hudaa mun äidiltä jos se saa mut kiinni menemästä ulos ilman meikkiä. Toisaalta ei ihme jos katsoo tätä turpeata naamaa:

...

Share

Valley of diamonds

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

DSC03518.JPG

DSC03521.JPG

Sleekin Arabian nights smoke & shadow paletin sävyt Gold souk, Stallion, Valley of Diamonds ja Aladdin's lamp. Todettiin työkaverin kanssa tossa yks päivä, että kulta sopii kaiken kanssa. Niin se vaan on. Vielä on kokeilematta paletista vihreän sävyt kullan kera.

...
Share

Pohjustus

Ladataan...
jomasu Meikkinurkkaus

 

Nyt kun on päästy alkuun niin aloitetaan alusta eli pohjustus tuotteista. :)  Omasta mielestäni kaiken perusta on hyvä pohjustus meikin alla, jotta saadaan pitkä ja kestävä lopputulos. Varsinkin kun itselläni on rasvoittuva/sekaiho, yritän saada aina meikin pysymään paikoillaan mahdollisimman pitkään, jottei tarvitsisi korjailla meikkiä pitkin päivää. Vaikka omalla kohdallani tämä onkin mahdotonta, jossain vaiheessa on aina pakko alkaa korjaamaan meikkiä kun ihon...

Share

Villi kortti violetti

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

P9140487.JPG

Jos jotakin väriä meikeissä olen vierastanut, se on violetti. Violetti ja luumunpunainen, ja sen sellaiset värit.  Nyt kuitenkin vanhan Acnen ruutupaitani innoittamana rohkenin kokeilemaan IsaDoralta testiin saamiani syysmeikkisävyjä, joista löytyi myös violetti luomiväripaletti (95 Pink Pashmina), johon paidan värimaailma natsas just ja jetsulleen. Annoin siis violetille...

Share

lavender dreams

Ladataan...
Hanna K Sunday Blondie

lavender.jpg

Väri, johon olen tällä hetkellä hulluna: laventeli. Haluaisin hukuttaa itseni täydellisesti tuohon lapsuuteni My Little Pony -poneista tuttuun väriin, oli kyse sitten vaatteista, meikeistä tai koruista. (Mikäli haaveeni toteutuisi, saattaisin tosin muistuttaa elävästi Linnanmäen hattarapistettä - not that cool.)

Mariela Sarkima suti toiveestani huulilleni NYXin laventelin...

Share

Illan asu ja meikki

Ladataan...
miz Michelle's cocktail

Lauantaina lähdimme Keravalle juhlimaan mieheni serkun valmistujaisia sekä samalla hänen syntymäpäiväänsä. Ilta oli muuten ihan mukava, mutta mieheni halusi lähteä jo kahden jälkeen, vaikka minä olisin voinut vielä jäädä vähäksi aikaa. No ainakin emme olleet niin kauhean myöhään kotona. 

SAM_0544.JPG

Meikki-inspiraatio preen.me-sivulta

...

Share

Osallistu ja voita pakkelii!

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Morjensta!

Tää postaus on tehty yhteistyössä Elina K:n kanssa, koska nyt on Meikkistudio Elina K:n synttäriviikko!

Me muijathan tunnetaan Elina niiden monien musavideoprojektien kautta muunmuassa, joissa Elina on ollut maskeeraajana ja me sitten tuotannon puolella hääräämässä. On muuten ollut aina astetta hauskempaa kuvauksissa, kun Elina on ollut messissä!

elina5.jpg

...

Share

Pages