Inspiraatiota perjantaiksi

Ladataan...
Idaemilii Köyhä shoppailija

Tässä teille vähän perjantai inspiraatiota! Itse rakastan We heart it appia ja löydän sieltä paljon inspiraatiota (kun muistan käydä siellä). Saan sieltä paljon koti-, vaate- ja valokuva inspiraatiota! 
Olen aina ollut huono käyttämään Pinterestiä, vaikka sieltä nykyään katson eri DIY ideoita. 

...

Share

Color Me Curious – Colored Mascara is Making a Comeback!

Ladataan...

Follow my blog with Bloglovin

I never stopped using blue mascara until I switched to lash extensions (mainly convenience mixed with a hint of vanity). Granted, mascara I used was pretty damn black, but when the light hit you just right, you were able to recognize a fine shade of blue which just made the colour of my eyes pop and I loved it.

Thanks to Urban...

Share

First impressions -video! Koko meikki uusilla tuotteilla

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Keräilin pitkään itselleni uusia tuotteita laatikkoon ja nyt vihdoin sain purkaa sen! Kuvasin siis videon itselleni täysin uusilla tuotteilla. Tässä ns. first impressions -videossa mukana mm. Tarten uutuusmeikkivoide, RCMA:n irtopuuteri ja Jeffree Star Velour Liquid Lipstick. Ja ehkäpä huonoin ripsiväri pitkään aikaan :D Tsekkaa koko tuotelistaus Youtubesta videon alta ja...

Share

Arkimeikkini (luonnonkosmetiikalla)

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

 

Tykkään luonnollisesta meikistä arkena. Käytän paljon maanläheisiä ja hempeitä sävyjä. Kuulas, lähes meikittömän näköinen iho on mielestäni arkimeikin ykkösjuttu.

 

Näillä luonnonkosmetiikan tuotteilla teen meikkini melkeinpä päivittäin

(pyrin pitämään pari meikitöntä...

Share

Kaksi yhteishintaan

Ladataan...

Tulihan teillekin tämä Sokoksen helmikuun kirjanen?

Siellä oli joitakin tosi hyviä tarjouksia; kaksi yhden hinnalla. Niitä kävin muutaman ostamassa viime viikolla. Harvoin nimittäin saa mitään -50%-alennuksella (paitsi vanhaa tai myynnistä poistuvaa, mutta yleensä nekään ei ihan noin isolla alennuksella ole)

...

Share

Sisleyn ja Boulevad Beautyn meikkipäivässä mukana Riia Meikkipää

Ladataan...

Heippa kaikki pääkaupunkiseudulla asuvat tai ensi viikon perjantaina Helsingissä hengailevat! Ihanista ihanin kauneushoitola Boulevard Beauty järjestää Sisley meikkipäivän 2.3.2018 klo 15-18. Mukana minä, Riia Meikkipää, sutimassa kasvoja entistä kauniimmiksi!

Tulkaa tutustumaan minuun, hoitolaan, mahtavaan sarjaan ja nauttimaan perjantai-iltapäivästä rennoissa tunnelmissa.

...

Share

Morsiusseurueen pastellinpehmeä aamu

Ladataan...

Tässä eräänä lauantai-aamuna tiemme vei minut ja Aurorankadun liikkeessämme hääräilevän Hanna Angelvuon (ent. Vähäpassi) hotelli Presidentin pastellinpehmeisiin tunnelmiin. Vastassa oli kuplivan iloinen morsiusseurue, joka meidän oli tarkoitus ehostaa juhlakuosiin.

Hanna väsäili kolmen kaason kampaukset niskanutturoille ja...

Share

Kupariset sävyt meikissä

Ladataan...
IdaKatriina Beauty by Ida M

Olen ehdottomasti kevät/kesäihmisiä. Saanko vähän hehkuttaa tuota aurinkoa, mikä on ilmestynyt ilahduttamaan läsnäolollaan pidemmäksi aikaa päivästä? Ihanaa! Kirjoitan tätä postausta tiistaina. On vapaapäivä, kävin aamupäivästä lääkärissä ja asioilla ja ihan vaan fiilistelin tuota pakkassäätä ja ihanaa auringonpaistetta, ennen kun lukittauduin neljän seinän sisälle testailemaan kosmetiikkaa ja juomaan lattea. Näihin päiviin voisi vaikka tottua. Pyrin aina pyhittämään vapaapäivät rennolle...

Share

Viime aikoina ostettuja

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Jotenkin hassusti en ole pitkään aikaan nettishoppaillut mitään kosmetiikkaa. Ehkäpä syksyn raskaus ei jättänyt tilaa rennolle nettishoppailulle, mutta nyt kun oma mieli on vähän rauhoittunut ja tuntuu, että on aikaa tehdä muutakin kuin töitä, olen löytänyt itseni tilailemassa aivan innoissani erilaisia juttuja. Halusinkin esitellä teille pari viime aikojen kosmetiikkaostokseni, koska olen vain NIIIN innoissani!

...

Share

Meikkipöytä pt. 2

Ladataan...
kiiraV Kiira K.

Postasin edellisen kerran meikkipöydästäni kaksi vuotta sitten ja siitä on hieman upgreidattu. Tällä hetkellä koen aika viihdyttävä sen, että vanhaa laatikostoa olen kutsunut nimellä meikkipöytä. Muutettiin uuteen asuntoon marraskuussa ja yhtenä vaatimuksena mulla oli, että...

Share

Pages