Meikkivoideihastus

Ladataan...

Olimme Lauran kanssa Aila Airo Kauneuspalvelut -hoitolassa pari viikkoa sitten ja saimme kasvohoidon jälkeen testata Art Decon meikkejä.

Yllätyin ja ihastuin välittömästi kun aloitin meikkipohjan tekemisen. Jaksoin ihmetellä ihoni hehkeyttä ( kasvohoidolla oli todellakin osuutta...

Share

Viidakkokynnet stamping decalseilla

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Tein kaverilleni värikkäät, viidakkoteemaiset kynnet viikonlopuksi. Halusin pitkästä aikaa kokeilla stamping decalseja, ja niitä on ehkä vähän helpompi tehdä muille kuin itselleen. Hieman pitää vielä hioa taktiikkaa noissa. Tuntuu, että aina jää ilmakuplia tai kuvio ei asetu kunnolla. Jos stamping decal-menetelmä ei ole tuttu, mun ohjeet siihen löytyy täältä. ...

Share

Lärvin pelastaja: toimituksen uusi lempimeikkivoide

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Ai miten meni viikonloppu? No sanotaan vaikka nyt näin, että silmänaluset ja muu lärvi eivät kestä päivänvaloa ilman paksua meikkikerrosta. Onneksi ohuempikin kerros riittää, jos tuote on suuremmoinen. Saammeko esitellä, toimituksen uusi lemppari: Clarinsin Everlasting Foundation+-meikkivoide.

Priimus peittää punotuksen...

Share

20 vinkkiä kestävään meikkiin

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olin tällä viikolla mukana Demi-lehden nettikeskustelussa, jossa kauneusbloggaajalta eli meikäläiseltä sai kysyä kauneuteen liittyvistä asioista. Yksi eniten askarruttavia jutuista oli kestävän meikin teko ja parhaat tuotteet. Keskustelun inspiroimana päätin kerätä 20 toimivaa vinkkiä koko päivän kestävään juhlameikkiin. Tsekkaa siis nämä ennen viikonlopun valmistujaisjuhlia!

...

Share

Miksi Bloggaan?

Ladataan...
Babs Baboon's Bubble

Sunnuntaita Hanit!

 

Kun multa kysytään, että miksi bloggaan? En oikeen osaa vastata. Ajatushan lähti varmaan itämään alunperin silloin kun sain tietää etten tule paranemaan. Halusin taltioida elämäni hetkiä johonkin jossain muodossa.

Pidin koko lapsuuteni päiväkirjaa. Lopetin kirjoittamisen joskus 16-vuotiaana. Kaikki päiväkirjat, kirjevihot ja kalenterit ovat edelleen tallessa. Itseasiassa luimme niitä mamman...

Share

Päivä Tampereella

Ladataan...
Anjuska Ripaus elämäämme

Tänään oli se päivä, jota olen kesältä odottanut. Sai vaunutella lämpimässä tuulessa, musan pauhatessa toisesta korvanapista, lähimmälle pysäkille, josta pihinä ihmisenä pääsee kulkemaan ilmaiseksi bussilla kohti kesäistä Tamperetta. Päivä alkoi ystävän kanssa Laukontorilla kahvilan tuoleilla istuen ja rupatellen niitä näitä. Aurinko paistoi ja joku mieskin soitti selloa keskellä toria. Siinä tunnelmassa oli sitä jotain todella viehättävää. 

...

Share

Uusi suosikki: NYX Eyebrow Gel -kulmakarvageeli ja 15% alekoodi lukijoille!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen moneen kertaan hehkuttanut NYX-kosmetiikkamerkkiä sen laadukkaista meikeistä ja edullisista hinnoista. Itse asiassa viimeksi sunnuntaina, hah. Miinuksena toki se, ettei NYXin meikkejä saa vielä Suomesta. Onneksi merkin nettikauppa järkkää aika ajoin ilmaisia toimituksia myös tänne meikäläisille. Viimeksi kun tällainen tarjous kohdalle sattui, tilasin mm. tämän...

Share

Koska punainen kynsilakka toimii aina

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Punaiset kynnet ovat klassikko syystäkin. Hyvä punainen lakka levittyy helposti ja toimii vähän joka tilanteessa. Aina, jos mulle ei tule inspiraatiota kynsienlaittoon, tartun joko nudeen tai punaiseen lakkaan. 

Niistä punaisista lakoista mun suosikki on OPIn Coca-Cola Red. Se on just eikä melkeen oikean värinen - ei liian kylmä tai lämmin. 

...

Share

Pages