Video: häämeikin testailua

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Häät lähestyvät ja vaikka juhlameikkini on aika rutiinihommaa nykyisin, haluan silti testata muutamaa uutta tuotetta mahdollisessa häämeikissäni muutaman kerran vielä ennen syyskuuta. Päätin kuvata videon ensimmäisestä testimeikistäni (lisää kuvia eilisessä postauksessani), jonka pohjaan olin ainakin tosi tyytyväinen. Huulimeikistä teen luultavasti vaaleamman ja silmämeikkiin haluan ehkä myös vähän...

Beauteque Monthly

Ladataan...
kirsihannele Yhtä sirkusta!

Olen niin tympiintynyt Bette Boxiin ja erittäin pettynyt sen sisältöön. Ehkä se pettymys on se pahin. Alussa, pari vuotta sitten, olin niin innoissani aina saadessani boxin, mutta vähitellen innostus on vain hiipunut ja hiipunut ja paketin sisältökin tuntuu olevan kerta toisensa jälkeen vain huonompi.Olenkin päättänyt, että en enää tilaa sitä, en ollenkaan. Se on loppu nyt. Kokeilen ja etsin paketin, joka on hintansa väärti.

Kesällä tein tilauksen Jenkkeihin ja laitoin tilaukseen...

Työmeikki

Ladataan...
janinar Janina R.

Töihin meikkaan normaalia vahvemman meikin, joka kestää koko päivän. Lentokoneilma kuivattaa ja vaatii meikin pysyvyydeltä paljon. Vaihtelen meikkituotteita päivittäin ja suosin sekä edullista että hintavampaa kosmetiikkaa. Mielestäni hinta ei missään nimessä määritä meikin laatua, vaan pitää löytää ne itselle sopivat tuotteet kokeilemalla.

POHJA

Aloitan meikkauksen...

Pages