Täydellisen meikkivoiteen metsästys vol mitä lie

Ladataan...

Täydellisen meikkivoiteen etsintä tuntuu olevan minulle jatkuva missio, enkä ehkä koskaan löytä sitä ihaninta. Hetkeksi joku tuote on aina täydellinen, mutta sitten ihon kunto muuttuu, vuodenaika ja sen tuomat vaatimukset tuovat tullessaan uusia toiveita ja etsintä jatkuu taas. Tavallaan tämä on kivaa, koska näin tulee testattua jatkuvasti uutuuksia ja oltua ajan hermoilla tässäkin aiheessa.

Sain testattavaksi Max Factor Lasting Performance Foundation -...

Share

Täydellisen paletin luomista

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Mainitsin joskus ajat sitten, että aion suunnitella itselleni sen täydellisen luomiväripaletin, koska joka tilanteeseen sopivaa palettia ei vielä ole tullut vastaan. Joko paleteissa on perussävyjen lisäksi värejä, joita ei ikinä tulisi käytettyä tai niistä puuttuu ne pakolliset mattaruskeat ja -mustat. No asia jäi sille tolalleen, enkä jaksanut laittaa tikkua ristiin sen custom-paletin...

Share

Victoria Secret meikkipussisetti

Ladataan...

Tätä settiä olen nyt pitänyt kolmella ulkomaan matkalla. Ostin tämän Helsinki-Vantaan kentältä. Kallis, ihan ylihinnoiteltu. Kuitenkin sen verran ihana, että piti ostaa. Tähän settiin kuuluu kolme pussia. Pienintä, koko mustaa, lateksista pussukkaa en löytänyt mistään. Kummallista, koska se on aina näiden isompien sisällä. Pitänee kysyä 16-v tyttäreltä, kunhan muistan..Liekö ollut tarvetta hänellä..Joka tapauksessa se puuttuu nyt näistä kuvista.

Näihin sopivat meikkini hyvin. Myös se...

Share

Aamutoimet hetkessä

Ladataan...
Pikkuvaimo Pikkuvaimo

Työaamuina on tehokkuus huipussaan.

Huomasin mahtavan Cougarin ja ihanan Virven kertoneen omista aamurutiineistaan. Sen verran erilaiset aamut oli näillä naisilla, että päätin tuoda oman aamun aloitukseni esille. Vapailla vetelehdin suunnilleen koko päivän...

Share

Ihmeellinen INIKA

Ladataan...

INIKA on yksi maailmanlaajuisesti tunnetuimmista mineraalimeikkisarjoista. Tuotteet ovat 100% vegaanisia ja luomusertifioituja.

Sain kokeiluun muutamia sarjan tuotteita. 

Baked Mineral Foundation on kiinteä mineraalimeikkipohja, joka antaa  kuultavan, mutta ei kiiltävän...

Share

Edullisia sivellinlöytöjä

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Mainitsinkin viime viikon sivellinpostauksessa, että yksi suosikkiviistosiveltimistäni on löytyny aikoinaan H&M:stä. Valikoima on sittemmin uudistunut, mutta löytyy putiikista silti oikein kelvollisia siveltimiä. Ja ihan minihintaan!

Kävin Demin tulevaa juttuani varten tutkailemassa H&M:n sivellinvalikoimaa ja nappasin mukaan muutaman hyvältä vaikuttavan ja mielenkiintoisen siveltimen. 

...

Share

Kasvojen muotoilutuote Maija Meikäläiselle

Ladataan...

Nythän on niin, että en ainakaan mitä jaksa enkä ehdi enkä halua varjostaa ja korostaa kasvojani joka päivä. Jokin aika sitten meikkitrendit menivät siihen suuntaan, että lähes jokainen meikkiasiakkaani kysyi mitä se sculpting edes on, ja pitäisikö sitä nyt sitten osata tehdä. Lehdet, netti, blogit, kaikki olivat täynnä juttuja aiheesta.

Vastaukseni kysymykseen on lähes poikkeuksetta ollut, että me meikkaajat kyllä olemme tehneet korostuksia ja...

Share

Meikkipäiden meikkipäivä

Ladataan...

 

Viime lauantaina vietettiin Riia Meikkipään liikkeessä FABissä Fabianinkadulla meikkaus- ja valokuvauspäivää. Olimme suunnitelleet päivää häämessuviikonlopulla ensisijaisesti morsiamille, mutta avasimme ajanvarauksen myös muille.

Päivä oli tosi ihana! Oli hauska tavata lukijoita, jutella elämästä, meikeistä,...

Share

Äidin meikkipussilla

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen aina ajatellut, että kiinnostus kosmetiikkaa ja kauneudenhoitoa kohtaan tulee suoraan äitini suvun puolelta. Tutustuin jo pienenä lapsena mummini valtavaan hajuvesivalikoimaan, ihastelin tätini työpaikaltaan Stockalta tuomia ihonhoitotuotteita ja testailin äitini arvokkaita meikkejä. 

Nyt kun äitini oli...

Share

Pages