DIY mattahuulipuna

Ladataan...
annisavolainen Inspiration

Yksinkertainen kikka, jolla saat muutettua kaikki huulipunasi mattaversioiksi huulilla.

Tarvitset vain mieleisesi huulipunan ja irtopuuteria (väritöntä).

Laita huulipunaa normaalisti ja tuputtele siveltimellä irtopuuteria päälle....

Share

Baby Lips Pop Art -huulirasvat

Ladataan...

Lomani on puolivälissä ja bloggaamistahti on siitä syystä vähän hiljaisempaa, mutta pieni huulirasvavinkki sopii kesälomapäivien postausaiheeksi. Itse en pahemmin meikkaile huuliani huolettomina kesäpäivinä vaan sipaisen niille jotain kevyttä tuotetta ja Maybellinen Baby Lips Pop Art -kokoelmasta löytyy siihen tarkoitukseen muutama sellainen väri loistavasti! 

Baby Lipsin Pop Art -...

Share

3 x lempilakka

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Lakka on ehkä hiustuotteista se, jolta vaadin kaikista eniten. Pidon pitää olla vahva, mutta tukka ei saa jäädä korppuisen tuntuiseksi. Ja tietysti lakan pitää jaksaa pitää kihara koossa myös meikäläisen tikkusuorassa tukassa.

Päätinkin kerätä yhteen tämän hetken lempilakkani teille ostosvinkeiksi! Tosi paljastettakoon, että juuri ennen kuin kirjoitin tämän postauksen, sain aika kovan haastajan joukkoon. Mutta jos se osoittautuu niin mahtavaksi, kuin...

Share

Elämäni suurin meikkitilaus

Ladataan...
josha P.S. Never stop smiling

 

Monelle saattaa olla ihan tavallista ostaa useampia meikkituotteita kerralla. Itse oon tottunut olemaan meikkien suhteen mahdollisimman säästeliäs, ja ostankin uudet meikit yleensä vasta ihan todelliseen tarpeeseen. Joskus tietysti tulee vastaan joitain hyviä tarjouksia, jolloin on pakko...

Share

Paras keksintö ikinä

Ladataan...

Punainen huulipuna on ehkä paras keksintö ikinä. Se

- pelastaa kiireiset aamut

- raikastaa ihon

- sopii ihanasti arkimeikiksi

- tekee juhlalookista täydellisen

 

Juuri nyt tykkään eniten Laura Mercierin Créme Smooth Lip Color huulipunasta. Koska sävy on kulunut punan pohjasta pois, en ole aivan 100% varma mikä...

Share

Ebay ostoksia

Ladataan...
kiiraV The domino effect

Oon aiemminkin kirjoitellut Ebaysta tilaamisesta ja vinkeistä siihen, ja nyt kesä- ja heinäkuun aikana tein pari hyvää löytöä mistä oli pakko tulla vinkkaamaan. 

Ardellin ripsistä...

Share

Arkimeikki.

Ladataan...
a. Lusikoita kiitos.

No niin, tässä se on: ensimmäinen meikkivideo. Postaukseen lisäämäni kuvat ovat kaikki ilman mitään kuvankäsittelyä, filtteriä, tai mitään. Alkutilannekuvasta näkee ah niin ihanan suunympärysihottuman, ihon epäpuhtaudet, lääkkeiden aiheuttamat muutokset, sekä väsymyksen, olkaa hyvät. 

Kuvasin videon yhdellä otolla, jotenka käyttämäni tuotteet on luoteltuna videon alapuolelle....

Share

Kuukauden hiusmuusa: Lottie Tomlinson

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Lottie Tomlinson on Instagram-julkkis lähes kolmella miljoonalla seuraajallaan. Hänet tunnetaan parhaiten yhden One Direction -jäsenen siskona, joka kulkee mukana bändin kiertueilla meikkaajana ja kampaajana.

Lottien tili (@lottietomlinson) on pullollaan inspiraatiota ja...

Share

Pages