Kuuman päivän kesämeikki

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

 

Instagramin puolella toivottiin vinkkejä kuuman päivän kesämeikin tekoon. En ole mikään meikkiexpertti, mutta seuraavat vinkit olen arjessa toimiviksi todennut. 

Toivottavasti saadaan muuten nauttia näistä kuumista keleistä vielä monta kertaa tänä kesänä!
 
Tykkään itse keventää meikkiä...

Kesäjuttuja!

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

Kesä on toden teolla täällä ja sen kunniaksi ajattelin esitellä vähän omia lemppareitani tällä hetkellä. En ole koskaan tainnut tehdä tällaista postausta, muuta kuin kosmetiikan puolella, joten täältä pesee. Toivottavasti inspiroidutte ja löydätte näistä omia kesäjuttuja!

 

Kassi & pyöreä rantapyyhe: Hemtex...

Korostuspuuteri aikuiselle(kin) iholle

Ladataan...
Alohair Alohair

Essence mielletään helposti nuorten meikkisarjaksi edullisen hintansa takia mutta joukosta löytyy upeita tuotteita myös aikuisille naisille.

Yksi tällänen on BRIGHTEN UP! Banana powder, eli vaaleankeltainen mattapuuteri. Tällä teet bakingit tai korostat kauniisti kasvojen korkeimmat kohdat. Tällä taikoo hetkessä freesimmän ilmeen, ihoa kuivattamatta. En ole aiemmin ollut kakkupuutereiden ystävä vaan olen ainoastaan irtopuuteria käyttänyt koska omistan todella kuivan ihon. On muuten...

Oman elämäsi julkkis

Ladataan...
blogi247 24/7

Onko se tosiaan jo tätä päivää, että jokainen nuori tavoittelee löytävänsä naamansa ja elämänsä sisällön seiskasta. Minusta jos joku haluaa näkyvyyttä elämäänsä ja tulla huomatuksi isomminkin, kuin omassa lähipiirissään, kannattaa miettiä vaikka yrityksen perustamista missä sinut huomataan jo oman kylän/kaupungin voimin! 

Julkisuudessa on toki hyviäkin...

Kesäkuun Bette box

Ladataan...

Kesäkuun Bette boxissa oli jotenkin  yllättävän paljon tuotteita! Osa niistä oli toki minikokoisia, mutta on silti hauska testata näin montaa tuotetta.

 

Kocostar tropical eye patch coconut silmänympärysnaamio

Tämä oli aika kiva tuote! Yhden käyttökerran perusteella ei taaskaan voi sanoa vielä kauhean vahvaa arviota, mutta...

Pages