Mun arkimeikkini

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Mun tulee meikattua melkein joka päivä. Arkena tosi hillitysti, mutta juhlaan sitten enemmän. Meikkaan oikeastaan sen takia, että itselle tulee parempi fiilis. Tuntuu niin räjähtäneeltä ja nuutuneelta, jos en ole yhtään siistiytynyt. Turhamaista ehkä, mutta olkoon! Arkimeikki onnistuu alle kymmenessä minuutissa ja näyttää tältä:

...

Share

TOP 4 matkatuotetta, joiden avulla säästät silkkaa tilaa!

Ladataan...

Olen minimalistinen pakkaaja, selviäisin viikon repulla. Tässä auttaa muutama erittäin olennainen tuote, joilla voi lyödä kymmenen kärpästä yhdellä iskulla:

1. JOJOBA-ÖLJY

Tällä hoituu: Kasvojen pesu, Kropan rasvaus, Auringonpolttamien hoito, Hiusten tehohoito, Huulten rasvaus

Jojoba-öljy on öljyistä kosteuttavimmasta ja imeytyvimmästä päästä. Se hoitaa auringon lämmittämää ja kosteutta janoavaa ihoa erittäin tehokkaasti saaden rusketuksenkin tasaisemmaksi. Shortsien...

Share

Let me take you

Ladataan...
sina sinajenita

 

OLAA, so lett me hold you!

SO LET ME HOLD YOU
GIRL CARESS MY BODY
YOU GOT ME GOING CRAZY - YOU
-TURN ME ON
-TURN ME ON
LET ME JAM YOU
GIRL WINE ALL AROUND ME
YOU GOT ME GOING CRAZY - YOU
-TURN ME ON
-TURN ME ON

...
Share

Synttärilook!

Ladataan...

Heips!

Oltiin viimeviikon loppuna juhlimassa synttäreitäni, ja oikeastaan nyt tuli sellainen olo, että olen vanha. 24. Voisin veikata, että vuoden päästä tulee oikea kriisi, kun täytän 25 ja olen valmistumassa ja elämä muuttuu. BOOM. Joskus 18-vuotiaana luulin, että kun olen 25-vuotias, elämäni on kasassa, minulla on mies, asunto, koira ja olen aikuinen. Hmm... Elämäni on kyllä ihan hyvässä kuosissa, mutta aikuinen? Eh.. 

Ollaan nyt kuitenkin hetki onnellisesti 24-vuotias,...

Share

BEAUTY BESTS

Ladataan...
marjakatariina marjakatariina

Tämän hetkiset erittäin toimiviksi todetut kosmetiikkatuotteet tulevat tässä! Kaikki taitavat olla tällä hetkellä itsellä jokapäiväisessä käytössä, satunnaisia poikkeuksia lukuunottamatta.

1. Tämä mielenkiintoisen näköinen löytö tarttui Lontoon &Other Storiesta mukaan. Aina toisinaan tuskastelen geelimäisen eyelinerin kanssa, vaikka lopputuloksesta aina hurjan paljon pidänkin...

Share

LOB-Polkkatukka rokkaa.

Ladataan...

 

Uusi vuosi ja uudet hius tuulet. Usko tai älä, mutta polkkatukka rokkaa tänä keväänä enemmän kuin tarpeeksi. Uudella nimellään LOB-hiukset. Nimi kuvastaa ylipitkää polkkatukkaa. LOB-hiukset sain toteuttaa hyvälle ystävälleni Lauralle, jolla on myös kiinnostava ja aina ajankohtainen blogi Lilyssä nimeltään Tyylitietotoimisto.

...
Share

Kampaus & meikki

Ladataan...
Mariann The Day

Kuten kaikessa muussakin, myös kampauksen ja meikin suhteen tavoittelen klassisuutta ja tietynlaista hempeyttä. Mulla on keskiruskeat, puolipitkät ja paksut hiukset sekä sopusuhtaiset kasvonpiirteet. Silmät ovat suuret ja vihreät. Kauheasti ei siis tule rajoitteita vastaan muussa kuin nutturan suuruudessa. Vaikka hiukset olisi paksut, kauhean lyhyistä hiuksista ei vaan saa näyttävää nutturaa. Pidennyksiä en aio laittaa, sillä pituus riittää haluamaani kampaukseen. Tai ainakin oletan niin...

Share

Maxfactor Masterpiece Review

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Luovuttuani ripsienpidennyksistä ja hoitamalla omat ripseni pitkiksi ja tuuheiksi Revitalashin avulla, oon kohdannut ripsivärien ahaa-elämyksen. Ripsiväri on ihan mahtava keksintö! Nyt kun mulla on jotain näytettävääkin omissa ripsissä on ihana testailla erilaisia ripsivärejä ja huomata niiden potentiaali.

Pitkään käytössä on ollutkin blogin kautta saama IsaDoran Flashing Volume, mutta se alkaa vetelemään viimeisiään, joten toinen oli hankittava.

Eräs brändi tekee erityisesti...

Share

Aika pelle olo!

Ladataan...

Ai mitä tein tänään koulussa? 

Kävelin ämpärikengillä, sain pienen käden silityksen olkapäälleni, loikin ponnahdusludalta telinevoimistelupatjalle, kehuin ja kannustin, "trapetsitaiteilin" penkillä...

Jonglöörasin hernepusseilla, jäin banaaniksi, soitin sirkusmusiikkia...

Share

Pages