Ladataan...
Hey girl

Harvoin tulee trendejä joihin ”hurahdan” täysin ( Ok, myönnän, pyöräilyhousut viime kesänä!), mutta jo hetken pinnalla ollut hiusasusteiden trendi on saanut mut täysillä mukaan. Tosin niin sekaisin en ole, että maksaisin satoja euroja strassikoristeisesta Gucci-hiuskammasta. Ihan kelpoja juttuja saa marketeistakin.

Erilaiset näyttävät soljet, pinnit ja klipsit ovat nyt se juttu. Mielestäni syystäkin. Niillä on helppo tehdä mistä tahansa harakan pesästä (kuten kuvista näet) tyylikäs, tai ainakin ihan kelpo. Arkinen musta poolopaitakin muuttuu kiinnostavaksi kun sen parina on kaunis hiussolki.

Itse tykkään ”kerrostaa” näitä hiuksiin asenteella more is more.

 

Ladataan...
Iho

Ladataan...
Hey girl

 

 

 

Olen saanut viimeaikoina kehuja ihon kunnostani, ja se on (tällä hetkellä) paremmassa kunnossa kuin koskaan. Huolimatta pakkasista ja stressistä. (Joskus  osa kiitoksesta kuuluu filtterille ja Dr. Hauschkan kuultovoiteelle.)

Olen tilanteesta todella kiitollinen koska mulla oli todella ikävä akne. Posket ja selkä olivat tulehtuneita finnejä tulvillaan, t-alue mustapäitä. Haaveilin vaan siitä että kehtaisin vielä joskus pitää hiuksia ponnarilla. Että posket olisivat normaalin näköiset. Sain reseptillä lääkevoiteet, joista toinen hoiti tulehdusta, toinen kuivatti finnejä. Tietenkin tilanne tuntui aluksi pahenevan, ennen kun parani. Vaikka tilanne lääkevoiteiden avulla pikkuhiljaa rauhoittui, ihoni oli silti usein pienien epäpuhtauksien vallassa. (Mikä tuntui tosin aknen jälkeen pikkujutulta.)
 
Nuorelle, tai kenellekään iho-ongelmien kanssa painiville on typerää ja tunteetonta sanoa että se on vaan iho, että kyllä se siitä. Ihon kunto voi vaikuttaa itsetuntoon ja sosiaalisuuteen todella paljon. Ja masentaa täysin. Joten ymmärrystä asian suhteen, se ei ole pinnallista.
 
En osaa tarkalleen sanoa missä vaiheessa muutos parempaan ihoon alkoi. Olen aina pitänyt melko hyvää huolta ihostani. 
 
Asioita joilla luulen olevan asiaan vaikutusta
 
- Aloitin luonnonkosmetiikan käytön.
- käytän kuorinnassa tuotteita joissa ei ole kovia rakeita, eli kuorivia naamioita tai kuorin itsevirkatuilla vanulapuilla (näissä on just hyvä rakenne)
- jätin kahvin kokonaan, Kimberly Snyderin blogissa todettiin että kahvinjuonti voi vaikuttaa ihon kuntoon. Ja mietin että mitä tässä voi hävitäkkään jos kokeilee.
- säntillinen ihonhoitorutiinien noudattaminen
- hyvät öljyt ruokavaliossa
- sokeria kannattaa rajoittaa, sen todella näkee ihon kunnossa ja sävyssä
- älä koskettele ihoa. Voi tuntua hölmöltä, mutta näin et siirrä pöpöjä sormista kasvoille päivän mittaan
- juo vettä. Se on vaan supertärkeää koko kropan hyvinvoinnille.
 
Jos sulla on hyviä vinkkejä, jaa ne kommenteissa. Tai jos haluat kysyä jotain, mä autan asiassa mielelläni.
 
.

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Luonnoksissani on odottamassa bucket list-tyyppinen juttu. Tätä kirjoittaessa on kuitenkin maanantai, ja olen viime viikolla ahminut Grace ja Frankien viimeisimmän tuotantokauden, joten musta tuntui että mun täytyy tehdä fuck it-list. 

Rakastan Grace ja Frankie-sarjaa, ja hahmojen mutkattomuutta. Sitä miten jossain vaiheessa alat oikeasti keskittyä olennaisiin asioihin. Uskallat sanoa ”fuck it” asioille joilla ei ole oikeasti mitään merkitystä isossa kuvassa. On ihanaa että kypsä nainen esitetään vahvana, elämänhaluisena persoonana joka uskaltaa ottaa sen mitä haluaa.

Mutta siihen listaan, välillä on ihan Ok heittää fuck it-listaan kaikki asiat jotka ärsyttävät tai joilla ei ole loppujen lopuksi mitään merkitystä vähän ajan päästä.

- kina ihmisen kanssa joka ei edes halua ymmärtää sua. Älä lähde siihen. Aika on arvokasta.

- päänsärky. Ärsyttävää. Seuraa usein siitä että olen pyörinyt liian monen fuck it-listan asian parissa.

- märät sukat. Se aika vuodesta että oikeasti mitkään kivat kengät eivät ole kelpoisat ulkoiluun. Mutta nämä kelit tarvitaan jotta saadaan kevät.

- se ikuinen ”mitä tänään syödään, mitä huomenna evääksi”. Joskus tuntuu että elämän eniten pohdittu asia on se mitä ruuaksi. Joskus on ihan on hakea silloin vaikka pizza, ja vetää jämät seuraavana päivänä evääksi.

- turha murehtiminen. Olen huomannut että murehdin usein asioita joita ei ole vielä edes tapahtunut, ei ehkä koskaan tapahdu edes...turhaa kärsimystä siis, jolle todellakin sanon että fuck it!

FI-listan hienous on myös se, että fiilis kohenee jo kun asiat listaa, ja huomaa myös sen että ei sinne listalle nyt kuitenkaan tullut viittäsataa ranskalaista viivaa. 

 

Ladataan...

Pages