Ladataan...
Hey girl

Mulla oli ilo päästä mukaan Dr. Hauschkan syys/talvimeikkilinjan lanseeraustapahtumaan alkusyksystä.

Tapahtuma oli ihanassa Ihohoitola Lupauksessa (josta voisin tehdä ihan oman postauksen jossain vaiheessa). Odotin innolla minkälaisia sävyjä Deep Infinity look pitäisi sisällään.

Paikalla oli kaksi meikkaajaa Juliette ja Riia, jotka tekivät pikameikkejä tuotteilla. Minulle Riia teki smokey eyes-tyylisen silmämeikin, sekä testailimme nopeasti muidenkin tuotteiden koostumukset läpi.

Deep Infinityn lookin sävyt olivat yllätyksellisiä! Luomiväripaletissa on pehmeää persikkaa, vihreää, sekä tummaa sävyä. Ihanaa että syksyllä on tarjolla muutakin kun ruskeaa, punaista ja luumua. Omien silmien sävyyn nämä värit sopivat täydellisesti. Lisäksi uskoisin värien sopivan monelle muullekin, sekä paletin toimivan sekä talvella että kesällä.

Todellinen yllättäjä oli kuitenkin ripsari, joka on turkoosi! Tällä saa helpolla vaihtelua silmämeikkiin, ja sitä voi käyttää esim. mustan ripsivärin kanssa ripsien kärjessä tai sellaisenaan pelkästään.

Lisäksi lookiin kuuluu hehkuvoide sekä mattahuulipuna. Kumpikin erittäin käyttökelpoisia, arjessa ja juhlassa. 

Deep infinity lookissa parasta mielestäni on juuri se että värit ovat erilaisia, mutta eivät liian övereitä jotta niitä ei tulisi käytettyä oikeasti.

Testasin myös ihoa tasoittavaa päivävoidetta jonka luultavasti hankin meikkivoiteeni loputtua. Supertuote arkeen, ja hetkiin jolloin ei ole aikaa meikata, mutta kaipaa pientä huolittelua.

Dr. Hauschka on aina ollut mielestäni laadukas luonnonkosmetiikkasarja, ensimmäisiä joita olen testannut. Silti meikkipuoli on ollut ehkä hieman tylsä. Siihen nämä uudet meikkilookit, viime ja tämän syksyn uudet tuotteet ovat tuoneet muutoksen.

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Pimenevissä syysilloissa on musta ihan Ok välillä tapittaa TV:tä. Tai no suoratoistopalveluja. 

Olen itse melko kepeän viihteen ystävä. Haluan että mulle jää hyvä fiilis, en tieten tahtoen valitse ahdistavia tai väkivaltaisia sarjoja tai leffoja. Mä en päässyt Game of Thrones hypeen yhtään. 

En myöskään pahakseni jos löydän sarjasta tai leffasta inspiraatiota tai oivalluksia. 

Tällä hetkellä omiin kärkikahinoihini kuuluu...

Sarjat:

Younger (Cmore)

Tässä sarjassa on rakastettavat, rooleihinsa sopivat näyttelijät. Hauska juoni, riittävästi tapahtumia, ja ihan hyviä pointteja tästä meidän yhteiskunnasta ja naisten kohtaamasta ikäsyrjinnästä. Sarjassa on tunteita laidasta laitaan, mutta kepeys säilyy läpi viiden tuotantokauden ja onneksi kuudes on luvassa 2019.

A Discovery of  Witches (HBO)

Ensimmäinen jakso tästä vampyyrien ja noitien maailmaan sijoittuvasta sarjasta koukutti heti. Vampyyripäiväkirjoista ja Originalseista sivistyneempi versio joka sijoittuu englantilaiseen yliopistomaailmaan.  All souls kirjasarja johon tämä perustuu, ei ole minulle tuttu, mutta ehkä kirjatkin voisi lukea jossain vaiheessa jos sarja säilyttää tasonsa loppuun asti. Mielenkiintoista seurata säilyykö sarjan jännitys.

Billions (HBO)

Sijoitusmaailmaan sijoittuva sarja kuulosti aluksi niin tylsältä...ja olin totaalisen väärässä. Tässä sarjassa on kaikki. Koukuttava, arvaamaton juoni, erinomaiset näyttelijät, mielenkiintoiset hahmot ja sarjan musiikit on valittu tyylillä. Odotan seuraavaa kautta! 

Dokkarit:

Lady Gaga-Five foot two

Luo rehellisen ja koskettavan näkökulman naiseen joka on monelle jäänyt mieleen Poker face biisistä ja lihaleikkelepuvuista. Lady Gaga on ainutlaatuinen artisti, ja alkuajoista on tultu aika pitkälle. 

Whitney- Can I be me?

Whitneyn musiikki on tuttua, mutta Whitneyn tarina ei ollut entuudestaan tuttu. Surullinen loppu sen sijaan on tuttu meille kaikille, mutta kuinka tähän päädyttiin? Dokkari valottaa Whitneyn traagista elämää ja auttaa ymmärtämään miksi ura ja elämä päättyivät liian varhain. Bonuksena innostuin kuuntelemaan Whitneyn musiikkia.

Under an arctic sky

Kuusi surffaria metsästävät Islannin rannikoilla elämänsä kovimpia aaltoja. Hurjapäistä touhua jota on mielenkiintoista seurata. Mikä saa ihmisen riskeeraamaan kaiken jäätävässä aallokossa?

Leffat:

The Breakfast Club

Yksi kasarileffojen helmistä, joka kertoo 5 nuoren jälki-istunnossa viettämästä päivästä. Hyvä muistutus siitä että vanhemmat sukupolvet eivät koskaan ymmärrä nuoria täysin, ja silti meistä kaikista kasvaa ihan ok porukkaa. Bonuksena leffasta mieletön asuinspis kiitos Molly Ringwaldin.

9 to 5

Toinen kasarileffa, Jane Fondan, Dolly Partonin ja Lily Tomlinin tähdittämä toimistoon ja työelämään sijoittuva leffa on erittäin mielenkiintoinen. Ja jollain tapaa yllätävän edelläkävijä. Tässä on girl poweria ja asennetta, ja ongelmia joista ei puhuta monissa leffoissa yhtä suoraan vielä tänäkään päivänä.

 

Ylipäätään tässä syksyllä on tullut fiilistelyä 80- ja 90-luvun leffoja, mielettömiä klassikoita joita on viihdyttävä katsoa.

Onko sulla tällä hetkellä sarjasuosikkeja? Tai leffoja jotka ovat tehneet positiivisen vaikutuksen?

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Ystävyys. Se on suuri voimavara. Auringonpaiste sateisena päivänä. Olkapää myrskyissä. Parhaalle ystävälle voi kertoa mitä tahansa. On asioita jotka on vaan sata kertaa parempia kun koet ne parhaiden kavereiden kanssa. Ne hetket kun tiedät jo mitä toinen ajattelee, tai voitte kommunikoida pelkillä ilmeillä.

Joskus ystävyys on vaikeaa. Siitä tulee energiasyöppö. Joskus tapahtuu asioita, joita koet ettei ystävän kuulu sulle tehdä. Puhumattakaan kaverista joka ottaa suhun yhteyttä aina vaan silloin kun tarvitsee jotain.

Itse koen tällä hetkellä huonoa omaatuntoa siitä etten ehdi muutamia ihania ystäviäni näkemään tarpeeksi usein. Yhteydenpito jää hätäisiksi viesteiksi, eikä mulla ole hajuakaaan siitä mitä toisen arjessa oikeasti tapahtuu. Eikä kyse ole todellakaan siitä etteikö seura kiinnosta, tai nämä ihmiset olisi ihan loistavaa seuraa, tuntuu vaan siltä että arjessa ei tunnit riitä.

Olen silti sitä mieltä, että jotta ystävyys kukoistaisi, sen eteen kannattaa nähdä vaivaa, samoin kun parisuhteenkin.

- kun sovitte jotain, pyri pitämään suunnitelmista kiinni, oharit on so last season, ja jos tapaaminen peruuntuu kun jotain muuta tulee kalenteriin, toinen ei välttämättä koe itseään kovinkaan tärkeäksi. Se on myös toiselle arvokasta aikaa jonka hän on valinnut viettää ystävänsä seurassa.

- ystävyys on vastavuoroista, yhteydenpidon ja tapaamisten suunnittelun tulee olla molemminpuolista. On puuduttavaa olla aina se joka kysyy, pyytää ja järjestää, vaikka kaikenlainen suunnittelu on hauskaa, on se tuplasti hauskempaa yhdessä.

- tue ystävääsi, iloissa ja suruissa, kannusta, mutta uskalla myös sanoa jos koet että jokin asia ole kunnossa. Jos ystävä pyytää mielipidettä, kerro se rehellisesti. Siksi hän sitä sinulta pyytää.

- ole rehellinen ja avoin.

- anna aikaa, pienet yllärit ja illanvietot on mahtavia, mutta oikeasti tärkeintä on kuunnella toista ja osoittaa läsnäololla että hän on tärkeä

Vaikka ette ehtisi näkemään, muista välillä muistuttaa olemassa olostasi ja kysyä mitä kuuluu. Me kaikki kaipaamme tunnetta että toinen välittää.

 

 

 

 

Ladataan...

Pages