Ladataan...
00500 Helsinki

Neiti X: Mennäänpä suoraan asiaan,; päätimme pienen pohdinnan jälkeen Neiti Y:n kanssa laittaa blogimme pillit pussiin. Kaikki hyvähän tunnetusti loppuu aikanaan, eikä huonokaan voi ikuisesti jatkua :D Lipuminen parisuhteen satamaan jarrutteli siinä määrin entisistä heilasteluista kertomisen mielekkyyttä, että on parempi vain tyytyä muistelemaan kommelluksiaan lämmöllä. 

Neiti Y: Tämä sinkkublogi ei lopu neiti Y:n kohdalla, kuten niin monet sinkkublogit loppuvat, parisuhteeseen. Ilman puolisoa täällä ollaan edelleen. Fiilikset miehiä ja parisuhteen etsintää kohtaan ovat aika lailla yhtä intohimoiset kuin eteisessä odottavaa biojätettä kohtaan tuntemani fiilikset. Myös Tinder on alkanut saada aikaan lähinnä inhoreaktioita. Siispä homma telakalle ja katseet kohti muita juttuja!

Kiitos kaikille lukijoillemme, jotka olette olleet matkassa mukana ja hyvää jatkoa tulevaan! :)
 

 

Ladataan...
00500 Helsinki

Neiti X: Olen sen kymmenen kertaa kirjoittanut luonnoksen, mutta jättänyt sen aina tallentamatta. Tuntuu, ettei ole enää mitään sanottavaa. Saimah kuitenkin kirjoitteli postauksessaan niin kauniisti parisuhteestaan, että päätin vihdoin tarttua toimeen ja myös itse rustata tekstin. Alkusysäyksenä toimi myös odottamaton yhteydenotto mieheltä menneisyydestä.

Ollaan nyt tämän oman miehekkeen kanssa siinä pisteessä, että etsitään omaa yhteistä kotiloa! Ehkä hiukan aikaista - joku sanoisi - mutta molempien mielestä ajatus tuntuu hyvältä. Hyvin rullaa siis :)

Käytiinhän me myös reissussa, ihan Tukholmassa asti, oli muuten eka parisuhdematka ja meni kivuttomasti. Mitä nyt neiti X menetti yleensä toimivan suuntavaistonsa täysin. Buffetissa tuli vedettyä perinteiset överit ja osteltua tili lähes miinukselle.

Aivan puskista tuli kuitenkin yhteydenotto tältä tyypiltä! Tarina meni kutakuinkin näin:

Keskustassa seikkaillessamme sain luurini wifiin, ja samantien puhelimeen kilahti viesti hierojalta. Suljin viestin, missä hieroja kyseli panoseuraa kuulumisiani ja jätin vastaamisen myöhemmälle.

Vaihdoimme paremmalla aikaa muutaman viestin hierojan kanssa. Hän kertoi eronneensa kuukausi sitten ja valitteli elämän runnovan. Ilmoitin olevani reissussa poikaystäväni kanssa, ja hän toivotti meille onnea ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen. Toivottelin hänelle samoin. Yhteydenotto oli kyllä imarteleva, mutta nykyisin vieressäni on jotain paljon pysyvämpää.

Neiti X muistelee lämmöllä.

 

Ladataan...
00500 Helsinki

Annetaanpa viikonlopun kunniaksi muutama vinkkivitonen Tinderin käyttäjille. Tässä koottuna kolme monen matchin arvoista vinkkiä siihen, mitä Tinder-profiiliin ei ehkä kannata laittaa:

1. ÄIDIN MIELESTÄ MUKAVA

(Jos ilmiö ei ole tuttu, niin kirjoitetaan profiiliin, että äidin mielestä kiva/mukava/ihana/kunnon poika.)

Tää juttu oli hauska ehkä sillon, kun olit eka - tai ei oikeestaan sillonkaan. Nyt näitä äidin mussukoita on Tinder täynnä. Keksikää pliis jotain muuta murut. Vaikka oikeesti teidän äidit tykkää teistä, mä tiiän.

2. KAVERIT JA KUNTOSALI

(Jos tääkään ei ole tuttu, niin kirjoitetaan profiiliin, että tykkään käydä salilla ja nähdä kavereita.)

Molemmat hyviä juttuja, mutta hei mitä tää kertoo sun persoonasta. Harvassa on ne ihmiset, jotka ei tykkää nähdä omia kavereitaan. Tai jos ei tykkää, niin kavereissa on sitten varmaan jotain vikaa. Salilla käydään, jotta lihaskunto pysyy hyvänä, ei sitä tarvitse ilmoittaa profiilissa. Jos oot hyvässä kunnossa, se näkyy sun kuvista (vaikket olis niissä ilman paitaa tai pahimmassa tapauksessa myös ilman housuja).

3. AURINKOLASIT

(Aurinkolasit joka kuvassa - that's all)

Onhan se tavallaan noloa olla Tinderissä. Joku voi vaikka kadulla tunnistaa tai sukulaiset löytää sut sieltä. Mutta Tinderissä valinta oikealle vai vasemmalle tehdään kuitenkin ulkonäön perusteella, ja silmät on jokseenkin tärkeä osa sun ulkonäköä. Laita rakas ees yks kuva, jossa sun silmät näkyy, niin sit ne tytöt tietää, miltä sä näytät.

Mikä ärsyttää Tinder-profiileissa? Avaudu kommenttiboksissa!

Neiti Y toivottaa antoisaa kesäviikonloppua!

Pages