End of an Era

Neiti X: Mennäänpä suoraan asiaan,; päätimme pienen pohdinnan jälkeen Neiti Y:n kanssa laittaa blogimme pillit pussiin. Kaikki hyvähän tunnetusti loppuu aikanaan, eikä huonokaan voi ikuisesti jatkua 😀 Lipuminen parisuhteen satamaan jarrutteli siinä määrin entisistä heilasteluista kertomisen mielekkyyttä, että on parempi vain tyytyä muistelemaan kommelluksiaan lämmöllä. 

Neiti Y: Tämä sinkkublogi ei lopu neiti Y:n kohdalla, kuten niin monet sinkkublogit loppuvat, parisuhteeseen. Ilman puolisoa täällä ollaan edelleen. Fiilikset miehiä ja parisuhteen etsintää kohtaan ovat aika lailla yhtä intohimoiset kuin eteisessä odottavaa biojätettä kohtaan tuntemani fiilikset. Myös Tinder on alkanut saada aikaan lähinnä inhoreaktioita. Siispä homma telakalle ja katseet kohti muita juttuja!

Kiitos kaikille lukijoillemme, jotka olette olleet matkassa mukana ja hyvää jatkoa tulevaan! 🙂
 

cheers

 

suhteet oma-elama oma-elama
Kommentit (12)
 1. Ohoh! Ymmärrän kyllä inhoreaktion tinderiä kohtaan, siitä tarvitsee välillä lomaa! Ja ehkä niistä tindermiehistäkin :DD Menestystä kaikilla saroilla teille ja kiitos hauskoista tarinoista! Ja jos joku jää kaipaamaan tinder-tarinoita, niin omat seikkaluni sillä saralla jatkuvat [ikävä kyllä] edelleen 🙂

   

  1. Onneksi muut vielä jatkavat loistavassa genressä! Kiitos ja kumarrus!

   -Y

 2. Mukava oli lukea blogianne, kaikkea hyvää jatkossa 🙂

  1. Kiitos! Varmaan molemmat vietetään edelleen aikaa Lilyssä, että kokonaan ei meistä eroon pääse 🙂

   -Y

   1. Paree oliskin! <3 Jäämme odottamaan Y:n vaiheita ja kiitämme tähänastisesta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *