Kaikki on parempaa Ultima Thulesta

Toin pääsiäisen Suomi-lomalta mukanani viimeinkin pari Iittalan Ultima Thule -lasia. Täällä Lontoossa oli vielä maanantaina 24 astetta lämmintä (huh hellettä!), olipa mukava laittaa kotiin palattuani levysoitin päälle, avata ikkuna ja ottaa uudet lasit käyttöön.

Tulipa heti jotenkin juhlallinen olo! Olen nyt koko viikon käyttänyt näitä juomalaseina, oli kyseessä sitten kivennäisvesi, mehu tai viini. Pienestä asiasta tulevaa arjen luksusta, jota en edes tajunnut kaipaavani.

Muissa herkku-uutisissa, parista Lontoon keskustan Muji-liikkeestä saa taas ihania suomalaisia jäätelöitä! Sain oman raparperi-sorbetin vielä näin hienosti paketoituna. Eiköhän se kesä ole nyt virallisesti täällä.

koti sisustus ostokset ruoka-ja-juoma
Kommentit (2)
  1. Mulla ei ole Ultima Thulea vaan Aslakia. Sain aika monta Aslakia viime vuonna, sekä lahjaksi että itse hankittua. Koin silloin suurta iloa aina kun join isosta Aslakista vaikka vain vettä. Ne lasit on niin kauniita. Suuri ilo on laimentunut tässä vuoden varrella, mutta edelleen, joka kerta kun otan Aslakin käteeni, tunnen sellaista myhäilevää tyytyväisyyttä siitä kauneudesta.

    1. Oih, Aslakitkin ovat kyllä tosi nättejä – hyvä valinta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *