Kulmakunnan kukkaset

Vielä ennen nukkumaanmenoa kaivoin muutamia kuvia kotikulmiltani. Näitä katuja pitkin mä astelen!

Seuraavat kuvat ovat naapurikylästä Rosscarberystä, jossa kuopus käy playschoolissa.

IMG_1387.JPG

IMG_1385.JPG

IMG_1384.JPG

IMG_1382.JPG

IMG_1380.JPG

Sitten päästään asian ytimeen, saanen esitellä kaunis Clonakiltyn keskusta!

IMG_1960.JPG

IMG_1959.JPG

IMG_1968.JPG

IMG_1333.JPG

IMG_1236.JPG

IMG_1335.JPG

Kaksi pientä mun lempparia yksityiskohtaa:

1.Mun unelmien karkkikauppa. Siis niin maailman suloisin pieni putiikki, jossa tuoksuu vaahtokarkki ja irttikset on tuollaisissa kipoissa esillä. Oikeasti tykkään tästä niin paljon, koska lapsena Peppi Pitkätossussa oli samanlainen. 

IMG_1330.JPG

2. Kaikkien aikojen paras pubi sekä au pairien kohtaamispaikka De Barras. Tuolla me roikutaan aina keskiviikkoisin ja viikonloppuisin. Ulkoa pienen näköinen, mutta sisältä iso, sokkeloinen ja kahdessa kerroksessa. Sisustus on tummaa, tuoksuvaa puuta ja seinät ovat täynnä kaikkea mahdollista tavaraa, tauluja, taidetta ja kasveja. Siellä on baarijakkaroita ja sohvia sekaisin ja sikinsokin. Tunnelman kruunaa livemusiikki, jota soittaa aivan mielettömän lahjakkaat muusikot. Mutta en paljasta enempää, koska mä haluan että te kaikki tulette tänne katsomaan!

IMG_1967.JPG

Onkohan onnistunut varmasti tekemään selväksi, että tämä maa on uskomaton. Enkä mä ehtinyt näkemään vasta kuin pari hassua kylää! Onneksi suunnitellaan kovaa vauhtia reissuja ainakin Dubliniin ja Galwayhin, aiotaan me myös suunnata Lontooseen. 

Tänään mulla tuli ensimmäinen kuukausi täyteen. Tuntuu sekunnilta, silmänräpäykseltä. Samaan aikaan kaikki muu tuntuu niin kaukaiselta, toiselta elämältä. 

Ennen kaikkea tuntuu hyvältä. Niin hyvältä.

aada xx

Kommentit (2)
  1. Niin erilaista, niin upeeta! Vitsi mua naurattaa eniten se, et toi paikka jotenkin huutaa sun nimeä. Oikee idylli! Taas yks paikka mun must see -listaan

    1. Usko pois you will see!! En lähde ennen kuin tulet ja tulet

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *