Sukellus surffikaupunkiin

IMG_3419.JPG

Takana ensimmäinen päivä Tarifalla! Tarifa on yksi maailman yksi suosituimmista surffauskaupungeista. Sijainti löytyy Etelä-Espanjasta, josta on matkaa 14 kilometriä Afrikkaan. Ylhäällä olevan kuvan oikeassa reunasta voikin erottaa Marokon rannikon. Huikeaa!

IMG_3414.JPG

IMG_3416.JPG

IMG_3417.JPG

IMG_3418.JPG

IMG_3420.JPG

IMG_3421.JPG

IMG_3422.JPG

IMG_3431.JPG

kuva.JPG

aada xx

Kommentit (2)
  1. Hei Aada! Oon lukenu sun blogia joskus aikoja sitten ja nytten löysin sen taas jostain niin pakko kirjoittaa! Nimittäin mäkin olin au pairina Bolognassa Pohjois-Italiassa jonkin aikaa mutta lopetin sen aika pian, koska perheen kanssa tuli hirveesti ongelmia ja lähin sitten itekseni reissailemaan tähän maahan. Pystyn vaan jotenkin niiin samaistuu noihin ajatuksiin ku tuntee ittensä niin luovuttajaksi! Mutta mulla päätös oli ainakin ihan ehdottoman oikea ja oon tavannu paljon mielenkiintosia ihmisiä matkalla ja oikeesti ollut paljon onnellisempi kuin mitä olisin ollut siinä perheessä! Toivottavasti sullakin lähtee sujumaan siellä Espanjassa, näyttää nimittäin ihanalta!! 🙂

    1. Heii, ihanaa että kirjoitit! Ihan huikeeta, että reissailet yksin. Ihailen niin paljon!

      Mullakin päätös lähteä oli oikea. Mä syytän huonoa tuuria, ei oltais voitu mitenkään tietää etukäteen, millasia perheet tulee olemaan. Ja musta tuntuu, että kukaan muu ei pidä meitä luovuttajina, tää on vaan jotain kieroa suomalaista täydellisyyden tavottelua. Uuteen nousuun, lähden ens viikolla au pairiksi Australiaan. Miljoonasti tsemppiä sullekin! Seurailen sun blogias, pakko päästä joskus Italiaan! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *