Uudet kujeet

IMG_3606.JPG

IMG_3608.JPG

Eilinen rantaunelmapäivä sai melkoisen käänteen, kun sähköpostiin pamahti viesti:

”This is to advise that you have been granted a Working Holiday Visa”

”Sinulle on myönnetty Working Holidays-viisumi”.

Mä lähden ensi viikon tiistaina Brisbaneen, Australiaan.

Menolippu on ostettu (Minä ja Elina ei kumpikaan pystytty sitä varaamaan mitenkään, millään keinoin. Lopulta onnistuttiin varaamaan lippu espanjankieliseltä sivuilta, josta kuitenkin tuli järkyttävät verot päälle. Se oli peruutettava meilaamalla espanjaksi. Eikä me osata espanjaa. Kaiken sen jälkeen lähetin ystävälleni Annille viestin Suomeen ja niin lippu tuli ostettua pienen paineen alla.) ja tulostettu (kun kuljetaan ympäri helteistä kaupunkia kassissa kone, passi, kännykkä ja mahdolliset tarvittavat johdot ja piuhat. Olisiko ollu yhdeksäs paikka, kulmien epämääräinen hostelli, josta sanottiin jälleen ei ole, ei sovi. Neuvottelujen jälkeen (”MINÄ OLEN LÄHDÖSSÄ ENSI VIIKOLLA AUSTRALIAAN JA TARVITSEN TULOSTINA NYTHETITAIMAAILMARÄJÄHTÄÄ”) paperit olivat siistissä pinossa kassissani.).

Mä lähden kokeilemaan au paireilua aussilaiseen tyyliin. Mikä se sellainen on? No ei aavistustakaan, juuri googletin löytyykö sieltä kenguruita tai viidakkoa. Joka tapauksessa minua odottaa 4- ja 6-vuotiaat pojat sekä heidän vanhempansa. Kivalta vaikuttaa, perheen äiti meilasi että heillä lasketaan päiviä ja kuvani on liimattu jääkaapin oveen.

IMG_3610.JPG

IMG_3612.JPG

Australian oletettu suunta…Nyt vain nauttimaan viimeisistä lomapäivistäni ja valmistautumaan 30 tunnin lentorupeamaan, adios!

aada xx

ps ellun au pair-lapset ovat maailman söpöimpiä mougleja! Vaikkakin mahdottomia kuvattavia, heh

tar1.JPG

Kommentit (2)
  1. Heh! Käytännössä asiat järjestyivät tosi nopeasti, onneksi. Uusi suunta, ei aavistustakaan!

  2. Oho! Kuinka tää uusi suunta varmistu näin nopeeta? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *