Ennen kuin potkaisen ämpäriä

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Toimitus haastoi julkistamaan ämpärilistansa ja Rosanna toivoi käsinkirjoitettua kirjettä. Olkaapas hyvät:

image.jpg

Kirjeeksi tuo on varsin lakoninen, hmm, mutta ainakin aidosti kiireessä raapustettu lapsukaisen roikkuessa hihasta (joten anteeksi vain hurjat harakanvarpaat!). Ja aika matkapainoitteinen listakin, heh – mutta minkäs teet, kun matkustaminen on mielestäni parasta, mitä voi housut jalassa tehdä…!

Mitä te tahdotte saada tehdyksi, ennen kuin noutaja kutsuu?

***

My bucket list: Travel around the world. Live in New York, Paris and somewhere in Africa. Learn French/Spanish/Arabic/Swahili properly. Volunteer in Africa, India or South-east Asia. Learn to cook so it becomes a pleasure, not a chore. Improve my swimming so I can start doing it as a regular exercise and dare go snorkelling without DH’s support. Return to Rio. Return to the uni to do a Master’s degree. Sit on the head of our own jetty watching the sunrise and the glassy-quiet surface of the lake. Trek in Lapland with DH and Eddie. – What’s in yours?

suhteet oma-elama hyva-olo ajattelin-tanaan
Kommentit (3)
  1. Nämä listat ovat kyllä niin mielenkiintoisia, ja ekstrapisteet vielä tuosta käsinkirjoitetusta muodosta! 🙂 Mullakin oli joskus tosi pitkään haaveena tuo Afrikkaan vapaaehtoiseksi lähteminen ja swahilin opettelu, mutta luulen olevani aivan liian herkkä moiseen hommaan. Kuka sitä kuitenkaan ikinä tietää, mitä sitä joskus lapset kasvatettuaan ja itsekin kasvettuaan repäisee. 🙂

    1. Niinpä! En mäkään ihan ensi vuonna ajatellut Afrikkaan lähteä. 😉 Ja se on ihan mahtava maanosa, sen perusteella siis mitä olen itse nähnyt. Jengillä ei välttämättä ole paljoa materiaa, mutta jestas että on elämäniloa ja -janoa! Klisee mutta totta. 

  2. Anna / Rocky Road
    30.10.2014, 09:55

    Mielenkiintoinen ja loistavan kuuloinen bucket list! Saisinpa tehtyä omanikin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *