#mainiomarraskuu #19 – 22

#19 Päivän yllätys

image.jpg

Viime keskiviikkona Eddie soi mutsilleen yhdenlaisen ylläripyllärin levittämällä korillisen puuhaketta ympäri keittiötä, mutta se ei ehkä ollut haasteen tarkoittama ilahduttava yllätys. Mutta tämä oli, ja on yhä joka päivä: minulle ei raskaanaollessani koskaan tullut mieleenkään, että voisin saada kiharatukkaisen lapsen. Pojallani on oikeasti korkkiruuvikiharat! Ihan huikeaa.

 

#20 Lempipaikkani kotona

image.jpg

Torstaina sanoin, että mikä paikka vain, missä on iso lasi viiniä. Vähän haasteellinen päivä: lapsi heräsi yhtä väärällä jalalla kuin äitinsä ja oltiin riidoissa heti aamusta. Seuraavana päivänä vasta tajusin, että se raukka oli tulossa kipeäksi (huono äiti -pisteitä sen kun ropisi) – mutta torstaina tosiaan lempipaikka oli lapskullan nukahdettua olohuoneen sohva, viltti, tyyny, pädi ja pari lukematonta hömppälehteä. Huh!

 

#21 Lämpö

Screen Shot 2014-11-24 at 00.03.21.png

Pakko pistää kaksi. Päivän lämpimimmän kuvanhan olisi tosiaan saanut illan kuumeisesta pikku potilaasta, mutta ei se räpsy oikein olisi marraskuuta mainiommaksi tehnyt. Aiemmin perjantaina poju oli vielä ihan reipas, kun kävimme moikkaamassa isiä Cityssä ja lampsimme sieltä Tower Bridgen yli turistiselfieitä ottaen. Mitä isot edellä… Äitiä lämmittää uusi, Suomen-reissulta lentokenttäkiireessä mukaan tarttunut Luhdan tupsupipo (ehkä aikuiselämäni ensimmäinen!), nuorempaa mallia taas Siperian Ellan lahjoittama suloinen Noshin kettupipo, serkun vanha H&M:n toppatakki ja Ruskovillan kauluri.

 

#22 Ystävyys

image.jpg

Tähän olisi oikeasti kuulunut söpö yhteiskuva ystävistäni, joista yksi pariskunta odottaa esikoistaan syntyväksi tammikuussa ja toinen kaksosia joulukuussa ja joita kävin piiiitkästä aikaa moikkaamassa baarissa toisen mutsikokelaan syntymäpäivillä – mutta kas kun kahden vuoden bloggaamisen jälkeen olen edelleen niin toistaitoinen bloggari, että unohdin ottaa ne kuvat. Mutta aiemmin päivällä olimme todistamassa kenties yhtä start of a beautiful friendship: Suomen ja Norjan kirkon yhteisillä joulumarkkinoilla pyörähti joulupukin lisäksi myös Muumipeikko. Eddie yritti ensin potkaista Muumia, mutta soi sitten melkein hymyn. (Ja jengi jonotti liki korttelin ympäri päästäkseen Suomen kirkolle ostamaan Fazerin suklaata. Huhhuh. Onneksi mä kävin edellisenä viikonloppuna Suomessa ja sain joulusuklaani sieltä. Ei jaksanut jäädä jonottamaan.)

***

November photo challenge days 19 – 22: A surprise – a recurring one – was how curly my son’s hair was. My favourite spot at home: anywhere with a glass of wine (well, after such a challenging day, anyway: Eddie was getting a cold and we had fought the whole day.) Warmth: cosy hats on, when sightseeing on Tower Bridge. Friendship: Eduardo’s first encounter with a real, live Moomintroll. The dear boy tried to kick him first.

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe sisustus
Kommentit (1)
  1. Toi Eddien tukka on kyllä ihan mahti! 🙂 Meiän neidillähän oli kanssa ihan säkkärä tukka, mutta mitä pidemmäksi se on tässä kasvanut, niin sen vähemmän hiukset kihartuu. 🙂

    Oonki sanonu, että kun Tiidulla oli syntyessään paksu tumma tukka joka sai jo laitoksella hämmästelyä, ni mitä jos meiän kevätvauva on ihan kalju. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *