Start!

(Below in English!)

Moikka ja tervetuloa Aino’s way -blogin pariin! Mulla on jo pitkään kypsynyt ajatus (uuden) blogin perustamisesta. Tähän on vaikuttanut moni asia, ja puntaroin päätöstä yhtä lailla pitkään. Lopulta päätin kuitenkin antaa mennä! Kuten eräs kaverini tapaa usein sanoa, we only have one life, ja se pitäisi kyllä käyttää kaikkeen mieluisaan, ja itsensä kehittämiseen!

Kuten sanottu, mulla on aiemminkin ollut blogeja, mutta ne on ollut enemmän “päiväkirjamaisia”, esimerkiksi ulkomaanvaihtojen ajan. Tykkään ite lukea tämmöisiä blogeja, ja sellaista on myös kiva kirjoittaa, joskin koen sen ehkä vähän työläänä… Ja koen tämmöisissä blogeissa myös rajauksen hieman ongelmalliseksi – mistä viitsii kirjoittaa ja kenelle. Tästä syystä vaihdoinkin niin edellisen blogini kuin sitä edeltävätkin julkisista salaisiksi, mutta sekin kyllä vähän harmitti… Sosiaalinen media on kuitenkin antanut mulle ittelleni niin paljon, että tavallaan haluaisin itsekin voida antaa jotain takaisin, ja jakaa muillekin hyväksi kokemiani vinkkejä (ja muita ajatuksia), muillekin kuin muutamille salaisen blogini lukijoille. Joten lopputulema: uusi blogi, fresh new start, meininki avoin, muttei liian henkilökohtainen. Uskon että blogi tulee keskittymään hyvin paljon juuri niihin vinkkeihin, sekä ylipäätänsä mun tapaan katsella maailmaa ja elää elämää. Eikö Aino’s way ookin aika kuvaava nimi kaikkeen tähän, eller hur? 🙂

Koska tässä blogissa tulee olemaan paljon vinkkejä, niin aloitetaan heti niistä! Ja ehkä näiden vinkkien avulla tutustutte vähän paremmin muhunkin, sillä kai kiinnostuksen kohteet jotain kertovat, tai ainakin niin mä uskon! Aloitetaan kurkistamalla minkälaisista blogeista meikäläinen tykkää, eli här kommer mun lemppariblogit!
 

1. Mariannan

Tutustuin tähän blogiin muutamia vuosia sitten, ja musta tuli heti fani. Mariannan tekstejä lukiessa tuntuu usein melkeinpä pelottavan samaistuttavalta, tuntuu että meillä on tosi samanlaisia ajatuksia elämästä! Mariannan blogi on antanut mulle niin paljon, ja varmasti osaltaan vaikuttanut siihen, että itsekin haluaa taas blogata, vaikka uskonkin, että mun blogista tulee hyvin erilainen kuin Mariannan ihana ihana blogi! Jos yhtä blogia saisi vaan loppuelämän lukea, niin se olisi kyllä Mariannan!

Nyt kun luin Mariannan blogia, niin tämäkin on niin samaistuttava:

Millaista toivoisit elämäsi olevan 5 tai 10 vuoden päästä?

Toivon että eläisin Minnien kanssa edelleen Helsingissä, tapaisin perhettä ja kavereitani usein, nauttisin elämästä ja kenties tekisin työkseni jotain uutta blogin lisäksi. Jotain luovuutta vaativaa. Mutta toivon että mulla edelleen olisi blogini ja nämä samat lukijat, jotka on mun matkassa jo pitkään olleet. Ja rakkauselämäänkin pitäisi varmaan sanoa jokin toive… Hmm toivon että sellainen olisi.”
(Koko postaus täältä)

Hear hear girl! Mun on PAKKO saada koira, ihan käsittämätöntä, että oon elänyt elämästäni jo 27 vuotta ilman koiraa! Lohduttaa silti, että vielä voin elää suurimman osan elämästäni koirien kanssa! Ollaan muuten Mariannan kanssa samanikäisiäkin, ja mun mielestä Mariannakaan ei värjäile hiuksiaan vaan rokkaa omalla luonnollisella värillään, me too! 🙂 Itsekin koen, että 5-10 vuoden päästä todella mielelläni asuisin Helsingissä, tai muualla Suomessa (tällä hetkellä asun Puolassa, missä oon asustellut vajaan vuoden!). Job wise, ehdottomasti itsekin haluan jotain luovuutta vaativaa. Tämänhetkisessä työssäni pääsen kyllä käyttämään luovuuttani, ja pidän todella paljon työstäni (työskentelen markkinoinnin ja myynnin parissa). Muutama tuttuni tietää (tämän jälkeen muutama enemmän!), että tammikuussa hain radiojuontajan paikkaa, ja pääsin haastatteluunkin! Mun hakemukseni ja juontonäytteeni ei siis ollut ainakaan mahdottoman huono! 😀 Radiossa työskentely ja media-ala muutenkin on ehdottomasti sellaista, mikä kiinnostaa paljon! Mutta (onneksi) mua kiinnostaa myös moni muukin, ja olen aika perustyytyväinen ja onnellinen ihminen, no matter what I do. Mutta aina pitää pyrkiä kehittämään itseään ja toteuttaa unelmia! Eli mielenkiinnolla todella odotan missä sitä itsekin on 5-10 vuoden päästä!
 

2. E20

Eli Esko Kyrön blogi! Ei tietääkseni olla sukua, mutta ei tosiaan haittaisi vaikka oltaisiinkin – mikä upea tyyppi! Nyt täytyy myöntää etten oo tainnut lukea hänen blogiaan kuukausiin (o-ou), mutta välillä en muuta teekään kun lue hänen blogiaan! Löysin hänen bloginsa viime kesänä, kun itse asiassa töiden puolesta selvittelin eri blogeja. Eskon blogi oli silloin nostettu Suomen Blogimedian kuukauden blogiksi, niin sitä ei oikein voinut olla huomaamatta. Vapaa-ajalla tutustuin sitten kyseiseen blogiin paremmin, ja se oli menoa. UPEA blogi ja niin upeanoloinen tyyppi!
 

3. PureBeing

Ystävieni blogeista nostan esille ystäväni Milla Heikkilän blogin, koska se on vaan niin hyvä! Ja täynnä asiaa. Rakastan Millan tapaa kirjoittaa, ja kaikesta paistaa vaan läpi Millan upea asenne elämää kohtaan, ja sellainen “feng shui”. Tutustukaa ja ihastukaa!

Tässä oli nyt mun tämänhetkinen top 3 blogilista! Omasta uutukaisesta blogistani vielä sen verran, että en lupaa supertiheää päivitystahtia, sillä olen päivätöissä ja vapaa-ajalla tykkään liikkua ja nähdä kavereita ja puuhata aivan kaikennäköistä maan ja taivaan välillä, niin en lupaa päivitystahdista oikeastaan mitään. Koitan päivitellä aina silloin kun se tuntuu hyvältä ja sille on aikaa – katsotaan jos löytyy joku hyvä rutiini! Niin ja toiveita, vinkkejä ja ehdotuksia saa aina antaa!

Näyttökuva 2018-02-26 kello 21.54.40.png

Picture: here

 

Hello in English too!

So for a long time I’ve been thinking about a new blog – I’ve had previous ones before, but they were different, more like “diary-style”, for example about my exchanges. I really like reading that kind of blogs, and I liked writing those, but to be honest it’s a bit time-consuming (for me). Also I wasn’t comfortable writing my stories for the whole world – so I changed the audience to only my friends. But somehow that didn’t felt right either… I kinda felt that I have got so much inspiration from social media, that I wanted to give some effort back. So finally, after a lot of thoughts, I decided to start a fresh new blog – welcome on board! My friend often says how we only have this one life, and she’s right, you should use your life to everything that makes you happy and what develops you and… What makes you YOU, you know? 🙂

I think the name Aino’s way says it all – this blog is about my way of seeing the world, living this life, and also telling about the things that I really like! Or the things that are bothering me, just wait and see! As this blog will strongly focus on me telling about the things I like, I started with telling my three favourite blogs. Only one of them is in English (and in Finnish), so I skip the two other ones, but this is my favourite blog ever:

1. Mariannan

Few years ago I found this blog, and it was love at first sight! I just absolutely love this blog and somehow I can really relate to almost everything she writes. She’s my age and we have very similar ways of seeing this world. Love love love! Here’s a quote from here blog:

What kind of life do you wish to live in 5 or 10 years?
I wish I would still have Minnie, live in Helsinki, see my family and friends often, enjoy life, and work-wise I wish I’d be in love with what I do, and have maybe something besides blogging. Do something creative. And I wish I would still blog and have the same readers with me. And about love life… I wish it would exist, that’s all haha.”
(Read the whole post here)

Hear hear girl ! I mean, how is it possible that I am 27 years old and I have NEVER had a dog?! But I keep telling myself, that I can still have dogs for the rest of my life, so that’s comforting. Also, in 5 or 10 year I wish I live in Helsinki, or somewhere else in Finland (at the moment I live in Poland, have been here for almost a year soon !). Job wise, for me the creativity is also important. Luckily in my current job I get to work with my creativity too (I work within marketing and sales), and overall I really like my current job. Not many people know (until now!) that last month I applied a job as a radio presenter for a big Finnish broadcasting company! And they even interviewed me, so I guess my application and my audio wasn’t completely terrible! 😀 Working on radio, or overall within media is something I’m really interested in and where I could definitely see myself. But all in all I’m very happy doing a lot of things – so I’m curious to see what I will be doing in 5 or 10 year, is it within marketing or media, who knows (not me!). Life is unpredictable, and that’s what makes it so interesting, right?

The last thing – I’m not sure how often I will post, we will see about that! I will post whenever it feels right, but as I’m working fulltime and well, love to sleep and do nothing, and sometimes do everything and even more – I honestly don’t know about my blogging schedule. But we will see – I already have so many ideas and things I want to talk about, and always feel free to let me know if you have any suggestions, wishes… Anything!

Moi moi!! xx Aino

Kommentit (1)
  1. Testi testinen
    28.2.2018, 19:43

    hieno blogi

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *