Oma blogikoti kullan kallis

Olen kirjoittanut blogia jo muutaman vuoden ajan. Aloitin aikoinani ruotsinkielisessä portaalissa nimeltä Sevendays. Silloin kirjoitin paljon keskosuudesta ja siihen liittyvistä ajatuksistani. Sitä kautta pääsin keskustelemaan muiden samaa kokeneiden äitien kanssa. Pikku hiljaa blogista kehkeytyi kotiäitiys blogi ja siirryin ruotsalaiselle alustalle nimeltään vimedbarn.se. Kun vaihdoin kirjoituskieleksi suomenkielen, alustaksi valikoitui lily.fi

Koska kirjoitan äitiysblogia ja pohdin paljon kaikkea lasten kasvatuksen ympärillä, on sanomattakin selvää että myös lukijakuntani ovat suurimmaksi osaksi perheellisiä ihmisiä. Suurin osa myöskin äitejä. Koska kirjoitan keskosuudesta, keskoslasten vanhemmat seuraavat blogiani. Koska kirjoitan arjestamme, sukulaisemme ja ystävämme lukevat kirjoituksiani. Tästä syystä, olen aina asettanut myös tavoitteekseni päästä kirjoittamaan portaaliin joka keskittyy juuri äitiyteen, vanhemmuuteen ja lapsiperhearkeen. Nyt, lähes kaksi vuotta siitä kun aloitin bloggaamisen, olen vihdoin päässyt tavoitteeseeni.

Kiitos lily.fi, nyt matkamme jatkuu eri suuntiin. Tästä päivästä lähtien kirjoitan iloisena, kiitollisena ja ylpeänä blogia Kaksplussan verkostoblogiportaalissa. Ja vihdoin uskon, että oma blogikotini on löytynyt. Täällä tulen varmasti viihtymään pitkään! Niin, ja uuteen blogiin pääsette TÄSTÄ. Tervetuloa mukaan!

 

perhe vanhemmuus oma-elama lapset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *