Tietäisittepä!

yknjsthumbnail.jpg

 

Kuuntelin tänään muskarissa, kun kaksi äitiä puhui siitä, että voiko vauvauintiin mennä yksin vauvan kanssa. Ainakin toinen oli sitä mieltä, että onhan se nyt kauhean vaikeaa. Suihkussa on kauheeta säätöä ja vauvan kannatteleminen vedessä puolen tunnin ajan on raskasta. Mä mietin, että pah! Olen ite selvitiytynyt ihan hyvin, vaikka onhan se mukavaa, jos on seuraa. Suihkussa tosiaan on säätöä, mutta aina se jotenkin hoituu. Ja niiden vauvat ei siis todellakaan olleet mitään kymmenen kiloisia rötjäkkeitä niin kuin Pirkko ja mä jaksan pidellä sitä ihan hyvin. Oon aika kovis! Just tällaisista jutuista olen ylpeä. Että selviän tollaisista asioista kahdestaan Pirkon kanssa, joista muut ajattelee, että kyllä on tosi hankalaa, jos isä ei pääse messiin. 

Parisuhteissa olevat vanhemmat, sallikaa mulle tämä riemu!

Edit: meemi lisätty, kun sellaisen kerrankin keksin ja yksi pilkku poistettu.

Kommentit (9)
 1. Haha, jos mulla olis vielä vauva ja käytäis vauvamuskarissa niin luulisin että olet kuullut mun puheita! 😀 Olin aika arka käymään kaksin vauvan kanssa missään yhtään ”säätöä” vaativassa silloin pikkuvauva-aikana ja just uinti oli se minne en ikinä varsinkaan uskaltautunut. Eli todellakin saat ottaa ilon irti siitä että osaat ja pärjäät yksin ja vielä osaat iloita siitä! 🙂

  1. Hih, kiitos olipa kivasti sanottu! Mutta siis tietty jokainen tekee oman fiiliksen mukaan. Turha tuollaisiin on mennä kärsimään, en ainakaan ite usko, että vauva niitä tarvii. 🙂

 2. Go sinä! 

  Tuli muuten mieleen, että joskus katkerana tilitin kaverille, miten mun vanhemmat eivät koskaan vieneet mua vauvauintiin, ja miten oon missannut niin paljon. Tähän mun kaveri vastasi lakonisesti:

  ”Ai. No mä olin vauvauinnissa vauvana. Ne oli mun elämäni parhaita hetkiä.”

  1. Kiitos! 🙂 <3

   Mäkään en ite ollut vauvana, mutta nykyään se on kyllä hämmentävän yleistä. Niin ku että melkein pakko sitä on ainakin kokeilla. 

   1. Joo, ehdottomasti aion kanssa koklaa! Pitääkin kysyä sitten vinkkejä sulta, kun on sen aika 🙂

    1. Jee! Mut ei sitä pariin ekaan kuukauteen tarvi ees miettiä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *