Greyn anatomian 15. kausi alkaa tänään – tätä kaikkea on luvassa

 

Lempparisarjani Greyn anatomian 15. (!) kausi alkaa tänään Yhdysvalloissa tuplajaksolla. Gradun tekoa vältelläkseni keräsin erinäisiä faktoja tulevasta kaudesta.

 1. Uutta kautta on mainostettu rakkauden kautena. Romantiikkaa on siis ilmeisesti luvassa enemmänkin, ja saapi nähdä josko Meredithkin saisi osansa lemmestä. Kyse ei kuulemma ole siitä, löytääkö Meredith rakkautta, vaan kenen kanssa hän sitä löytää. Samaan aikaan on kuitenkin painotettu sitä, että Meredithille on luvassa paljon muutakin kuin mieskuvioita: pääosanäyttelijä Ellen Pompeo on puhunut avoimesti siitä, kuinka ei halua että Meredithin seikkailut ovat pelkästään romanttisia.
 2. Tiedossa on enemmän crossover-menoa Greyn uuden spin off -sarja Station 19:n kanssa. Pintaa on raapaistu, nyt on aikamennä syvemmälle, totesi lääkäristä palomieheksi hypännyttä Beniä näyttelevä Jason George.
 3. Meredithin isä palaa kuvioihin! Nyt kun Shondalandin Scandal viime keväänä saatiin päätökseen, on näyttelijä Jeff Perryllä taas aikaa tulla käymään Grey Sloan Memorial Hospitalissa. Saa nähdä kuinka lämmin kohtaaminen isän ja tyttären välillä saadaan aikaan, heidän välinsä kun ovat olleet jokseenkin monimutkaiset…
 4. Kokonaan uutta verta (heh heh) sairaalaan saadaan kahden uuden mieslääkärin muodossa. Chris Carmack (O.C., Nashville) saapuu näyttelemään vielä toistaiseksi nimetöntä Ortho Godia. Huomattavasti tuoreempi tv-kasvo on Alex Landi, joka esittää sarjan ensimmäistä homoseksuaalia mieskirurgia Nico Kimiä.
 5. 14. Kauden finaalissa paljastui, että Kim Raverin näyttelemä Teddy on raskaana, ja palaa Seattleen. Raver on kiinnitetty mukaan koko kaudeksi, ja tiedossa lienee jonkinlaista kolmiodraamaa, kun Teddyn oletettu baby daddy Owen Hunt ja tämän eksä Amelia Shepherd alkoivat vähäsen lämmitellä välejään viime kauden loppupuolella.
 6. Onko tämä toiseksi viimeinen kausi? Toivottavasti. Sanoisin, että olisi pikkuhiljaa aikaa lopetella tämä sarja, vaikka lempparini onkin. Nyt vaikuttaa siltä, että näin saattaisi tapahtuakin. Pompeon historiallisen kovapalkkainen diili sitoo hänet sarjan pariin (toistaiseksi varmistamattoman) 16. kauden loppuun asti. Entertainment Weeklyn haastattelussa Pompeo vihjaa, että sen jälkeen olisi aika muutokselle ja muille asioille. 
 7. Äkkiseltään en löytänyt tietoa siitä, milloin tuore kausi nähdään Suomessa. Sen sijaan 14. kausi pyörii Herolla uusintana tämän syksyn, maanantaista torstaihin tiistaina 2.10. alkaen.

 

Kuva: ABC

 

Kommentit (4)
 1. GA tulee Ruutu+:aan 1.10. ja ilmaisena Ruutuun 1.11. 🙂

  1. Hei jes, kiitos tiedosta! 🙂

 2. Jes, toivottavasti saamme tämän pian Suomeenkin!

  1. Ja näköjään saadaankin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *