Paras aika vuodesta: Greyn anatomia jatkuu!

Greyn anatomia 14. kausi

Kaikkien aikojen lempparisarjani, Greyn anatomian 14. kausi alkaa tänään Yhdysvalloissa tuplajaksolla. 13. Kausi päättyi jaksoon, jossa Grey Sloan Memorial Hospitalissa riehui tulipalo, ja lääkäri Stephanie Edwards päätti traumaattisen kokemuksen jälkeen lopettaa lääkärihommat ja lähteä elämään sairaalan ulkopuolella.

Owen Hunt ja etääntynyt vaimonsa Amelia Shepherd lähtivät yhdessä Nathan Riggsin kanssa vastaanottamaan Owenin kauan kadoksissa ollutta siskoa, joka on lisäksi Riggsin eksä (luonnollisesti). 

Kaikki nämä jännittävät kuviot tuovat vähän lisäyksiä roolituksiin. Ehkä lemppariuutinen mulle oli se, että Kim Raverin näyttelemä Teddy Altman palaa tälle uudelle kaudelle. Sisko-Huntia eli Megania näyttelee Abigail Spencer, joka korvaa roolissa Bridget Reganin. Lisää italialaisverta sarjaan tuo Andrew DeLucan sisar Carina (Stefania Spampinato), joka jostain syystä päätyy myös seikkailemaan Grey Sloan -sairaalaan. 

Jerrika Hintonin näyttelemän Edwardsin lisäksi myöskään Leah (Tessa Ferrer) ja Eliza Minnick (Marika Domińczyk) eivät palaa sarjaan uusimmalle kaudelle.

Mitä muuta uudella kaudella on luvassa? Promojuliste lupailee kuvioita neljälle alkuperäiselle hahmolle, eli Meredithille, Alexille, Baileylle ja Webberille. To be honest, mun mielestä sama virsi oli viime kauden alussakin, että en nyt tiedä kuinka paljon uusi kausi tulee poikkeamaan entisestä. DeLucan näyttelijä Giacomo Gianniotti vihjasi, että tuleva kausi olisi tunnelmaltaan hauskempi ja keveämpi kuin aiempi. Se olisi kyllä tervetullutta!

Mielenkiinnolla seuraan, millaisia tapahtumia 14. kausi pitää sisällään. 

Nelosen Ruutu+-palvelussa sarjaa voi seurata lähes jenkkitahtiin, kun avausjaksot pamahtavat palveluun maanantaina 2.10. Maksuttomasti sarjaa voi seurata 30.10. alkaen Liv-kanavalla klo 21.

 

kuva: ABC

Kommentit (1)
  1. Jes! Ihan parasta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *