Baby I was born this way

Muutamankesäisenä keikistelin olohuoneessa kaikki löytämäni korut kaulassa ja ranteissa. Ylläni oli sini-valkoraidallinen uimapuku ja punaiset juhlakengät. Ehkä se oli ensimmäinen hetki, kun tiedostin seksuaalisuuden olemassaolon. Muistan sellaisen erityisen väreilyn olemuksessani. 

Kymmenen-kahdentoista vanhana luin useasti salaa äidin Regina-lehtiä. Niistä imin itseeni hyvin naisellista (ja lopulta melko konservatiivista) seksisanastoa. Olin silloinkin hirvittävän vahvalla mielikuvituksella varustettu, ja lukijoiden seksifantasiat muuttuivat päässäni elokuvallisiksi. Piru periköön Reginat.

Yläasteella olin ruma ankanpoikanen ja katselin kaukaa vastakkaista sukupuolta. Aloin kirjoittaa rakkaustarinoita, kun sellaisia ei kerran oikeasti kohdalleni osunut. Olin aina välillä varma, etten koskaan pääse kokemaan reginajuttuja. Haaveilin poikaystävistä päivät pitkät ja ihastuin palavasti turvallisen kaukaisiin kohteisiin, kuten esimerkiksi Taru Sormusten Herrasta -elokuvien Legolakseen.

Lukioaikaisen tarinani jo tiedättekin. Pidin suurena saavutuksena sitä, että ensimmäinen seksikokemukseni tapahtui tosi hyvännäköisen pojan kanssa. Olin kahdeksantoista. Saman pojan kanssa ja samanikäisenä oli ensisuudelmanikin. Se kai on poikkeuksellisen myöhäistä? Voi että kaikki oli kömpelöä! Mutta sen ihmisen kanssa oli hyvä harjoitella, koska paljon oli tapahtuva sen jälkeen.

Muutin pikkukaupunkiin opiskelemaan, sopivan kauas kotikonnuilta. Päätin parhaani mukaan yrittää olla normaali, koska aina aikaisemmin olin ollut ulkopuolinen tai outolintuparven jäsen. Vasta vuosia myöhemmin normaaliraide osoittautui kohdallani ihan vääräksi… Tavallista esittäessänikin olin joukosta erottuva, niin ulkonäöltäni, mielipiteiltäni kuin kiinnostuksenkohteiltanikin. Olin äänekäs, nokkela, nauravainen, ja myös kuuntelin muita mielelläni. Saan helposti ihmiset viihtymään seurassani ja tuntemaan olonsa erityiseksi. Yhtäkkiä vastakkainen sukupuoli tuntui huomaavan minut kaikkialla, koulussa, kaupungilla, baareissa. Minulla on tapana sanoa, ettei mistään saa munaa niin helposti kuin siitä kaupungista. Pari miestä sanoi, että heillä oli kanssani parasta seksiä ikinä. Ne olivat hämmentäviä kommentteja, koska en tiennyt tehneeni mitään erityistä ja olin sängyssä vielä aika epävarma. Ehkä olin sitten vain luonnonlahjakkuus! Tai sitten tyypeillä oli tapana valehdella. 

Koulussa olin kiinnittänyt huomioni poikaan, joka vaikutti kaltaiseltani oman tiensä kulkijalta. Ihastuin hänen persoonalliseen tyyliinsä. Satuimme samaan ryhmätyöhön ja sen tiimoilta sekä kahvittelemaan että kaljoittelemaan. Loppu onkin historiaa, jonka voisi kuitata kolmella sanalla; avioliitto, lapsi ja avioero. Yhteiset vuodet olivat kuitenkin monessa mielessä hedelmällisiä. Kun minulla viimein oli pysyvä kumppani, saatoin kartoittaa seksuaalisuuttani. Halusin kiihkeästi ja usein. Tein miehen miellyttämisestä taidetta. Olen suullisilta taidoiltani erinomainen. Tein lähes kaikki aloitteet ja näin paljon vaivaa tuottaakseni paljon nautintoa. 

Ruuhkavuosien alku ei vähentänyt minun seksihalujani lainkaan, mutta ex-mieheni haluja kyllä. Raskaus jätti kiloja vartalooni, ne eivät miellyttäneet esikoiseni isää. Niin kuin ei sotkuiseksi lapsiperheen asunnoksi muuttunut kotikaan. Olimme yksinkertaistetusti noidankehässä, jossa minä en jaksanut siivota koska en saanut läheisyyttä, ja hän torjui minut usein, koska olin laiska ja lihava.

Olen kuullut sanonnan, joka menee suurin piirtein näin: Väärälle ihmiselle et riitä parhaimmillasikaan, oikealle ihmiselle olet aina täydellinen. Olisinpa tiennyt ja uskonut sen aiemmin. Teen edelleen joka päivä töitä toipuakseni vanhasta, hyvin huonoksi muuttuneesta parisuhteesta. Oikea, hyväksyvä ja lämmin rakkaus auttaa siinä paljon. 

Vanhassa suhteessa tein jotain, mistä en ole ylpeä. Petin ex-miestäni. Yhden kerran. Jäin kiinni miltei saman tien, koska en osaa valehdella enkä pitää salaisuuksia. Syyllisyys paistoi kasvoiltani kilometrien päähän. Ei kai kukaan suunnittele pettävänsä. 

Ex-mies esitti usein oksentavansa, kun näki minun kävelevän alasti kotona. Hän kääntyi poispäin ja muuttui kiveksi, kun yritin koskettaa tai suudella. Hän sanoi, että suutelen liian nälkäisesti. Hän puristeli liikakilojani pienen tyttäremme nähden ja sanoi: ”Kato, onko äidillä tossa taikinaa.” Itkien pyysin muutaman kerran keittiön pöydän ääressä Keskustelujen aikana enemmän lämpöä ja läheisyyttä. Toisella puolen pöytää istui tiilimuuri. Niissä keskusteluissa minä olin aina väärässä.

Kun sitten yksissä juhlissa vastaan tuli hyvännäköinen mies, joka otti minut kainaloonsa, suuteli ja sanoi: ”Sun silmistä näkee, että sun sisällä palaa tuli”, niin minä olin heikko ja retkahdin. Löysin lammen, kun olin kuolemaisillani janoon. Sain jotain sellaista, mitä en ennen sitä tiennyt olevankaan. Ajattelin, että pystyn pitämään salaisuuden. Olipa hyvä, että paljastuin.

Eron jälkeen opettelin rakastamaan itseäni ja vartaloani. Elämän vimma ja riemu laittoivat minut iskemään kaupungilla miehiä määrätietoisesti ja häpeilemättömästi. Se oli riemastuttavan helppoa, sen kuin heilutti pyllyä ja antoi itsensä tarjolle. Ostin ihania alusvaatteita ja pukeuduin niihin itseäni viihdyttääkseni. Kävin sekä katsomassa burleskia että tanssimassa sitä itsekin. Huumaannuin seksuaalisuuteni voimasta ja vahvuudesta. Löysin itseäni takaisin niin suurina paloina, että pompin ja kiljuin riemusta. 

Minkä luulin olevan vain yksi viilto lisää tukkimiehen kirjanpitoon, muodostuikin elämäni suureksi rakkaudeksi. Täysin sattumalta kohtasin kaupungin yössä vertaiseni villieläimen, joka saa tulivuoreni jatkuvasti purkautumaan. Hän kohtelee minua kuin kuningatarta ja palvoo vartaloani kuin olisin jumalatar. Jokainen nainen ansaitsisi mieheni kaltaisen rakastajan. Elämän mittakaavassa olemme tunteneet vasta niin vähän aikaa, etten pysty kuvittelemaankaan mihin kaikkeen tällä tahdilla vielä ehdimmekään seksin saralla. 

Seksi on uskomattoman hieno osa elämää. Iso ja tärkeä osa. Kun se sujuu, tuntuu kaikki muukin helpommalta. Yhteys kumppaniini on niin vahva, että pienikin hellyyden hetki riittää ruokkimaan vahvaa liekkiämme. Nyt kun olen voinut vapauttaa petoni irti makuuhuoneessa, hehkun vahvana ja varmana muuallakin. Seksi on ihana itsen ja tunteiden ilmaisun muoto, parasta aikuisena naisena olemisessa. Se voi olla hauskaa, hellää, rajua tai kaikkia niitä. Se on ihana, kaunis leikki.

Nyt minulla on pohjaton kaivo. Kiitos, rakas. 

 

 

 

back-1844843_1280.jpg.png

 

suhteet oma-elama rakkaus seksi
Kommentit (2)
  1. Oma tarinani on melkein samanlainen. Mies petti ja jätti meidän tapauksessa. Huikeaa että selvisit, niin minäkin ja loppukin on samanlainen. Sykähdytti se mitä en itse osaa pukea sanoiksi, sun rohkeutes. Kertakaikkisesti mahtavaa, onnea elämääsi.

    1. Kiitos kommentistasi! Siksi lähdinkin näitä kirjoittamaan, kun ajattelin että voisin omalla esimerkillä antaa toivoa ja rohkeutta muille. Yllättävän monenlaisesta tullut jo selvittyä, ja lopulta tosi onnelliseen paikkaan. Elämä kantaa. <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *