Tämä on kuitenkin minun orgasmini

Vaikka olen lapsesta asti tiedostanut olevani voimakkaan seksuaalinen ihminen, orgasmeja en juurikaan ole saanut ennen nykyistä kumppaniani. (Yksi monista hyvistä syistä olla hänen kanssaan naimisissa!) Lukemani perusteella oletin naisen orgasmin olevan joka tapauksessa harvinainen ylellisyys, jota ei kaikille tapahdu. Kokemani perusteella luulin saavani niitä välillä, tai olevani ainakin lähellä. Seksi tuntui usein ihan hyvältä ja välillä tosi hyvältä. Ajattelin sen riittävän. Ajattelin, että orgasmin jahtaaminen olisi itsekästä ja väkinäistä ja että se tulisi ja tapahtuisi, jos olisi tullakseen. Kiltille tytölle riitti, että kumppani laukesi. Se oli minulle onnistuneen seksin merkki.

Sitten törmäsin tähän mieheen, jolla on taikurin kieli ja sormet. Seurustelumme alkuaikoina hän kirjoitti yhdessä sadoista viesteistään, että haluaa tuottaa minulle nautintoa kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Tuijotin näyttöä posket punaisina.

Minulla oli tottumista jumalattaren kohteluun. Minun oli opeteltava antautumaan ja luottamaan. Ne olivat vaikeita paikkoja naiselle, joka on antanut itsestään hyvin vähän mitään muiden käsiin. Kun ensin olimme laittaneet keskusteluissa kaikki virheemme pöydälle, ojentaneet kuluneet sydämemme toisillemme ja todenneet, että nämä ovat hyvät, nämä me haluamme, alkoi makuuhuoneessa räjähdellä. Ja olohuoneessa. Ja keittiössä. Ja parvekkeella. (Siellä pitääkin osata räjähtää hiljaa!)

Kun minulla ei ollut jäljellä mitään, mitä peitellä ja mistä pysyä kontrollissa, olin vapaa nauttimaan. Minulla on muhkuroita, makkaroita ja kahdesti synnyttäneen ja parhaillaankin imettävän naisen keho. Mutta viihdyn nahoissani. Mieheni sanoo minua usein maailman kauneimmaksi naiseksi, ja sellaiseksi hän saa minut itseni tuntemaan ihanilla kosketuksillaan. Millään muulla ei olekaan väliä. Miksi vertaisin itseäni keneenkään muuhun, koska kukaan muu ei ole lakanoidemme välissä.

Miltä me paljon puhutut orgasmin sitten tuntuvat? Ne tulevat pikku hiljaa voimistuvina nautinnon aaltoina. Lopulta aallot lyövät yli rantakallion, niin sanoakseni. Vartalo alkaa nykiä ja kouristella rytmikkäästi. Taivun kaarelle ja tunnen räjähdyksiä. Tuntiessaan, kuinka lähestyn huippua, mieheni ottaa tiukemmin kiinni ja jatkaa määrätietoisesti. Lauetessa tekee mieli huutaa, mutta nukkuvia lapsia on aina kotona 1-3 kappaletta, joten haukon henkeä tai puren kämmenselkääni. Välillä joudun painamaan käteni tiukasti suojaamaan päätäni, koska sekin tuntuu räjähtävän. Laukeamisen hetkellä ei ole olemassa mitään muuta kuin laukeaminen, nautinnon huippu, niin hyvä olo, että se on melkein liikaa kestettäväksi.

Vähitellen räjähdykset hiipuvat ja sumennut tajunta palailee nykyhetkeen. Klitoris on niin kosketusherkkä, että pienikin hipaisu saa koko vartalon säpsähtämään. Joudun hätistämään miehen pois, koska yhtään enempää olisi liikaa. Vartalossa on täydellinen raukeus. Se on suloista, rentoa taikinaa. Mielen päällä ei ole yhtäkään murhetta, koska pää kelluu vaaleanpunaisissa hattarapilvissä. 

Mieheni on hyvin tyytyväinen saadessaan minut laukeamaan. Hän on taitava rakastaja, ja minä pidän siitä, että minut otetaan varmoin ottein. Puhumme seksistä paljon. Kerromme, mistä pidämme ja mitä haluaisimme kokeilla. Lähettelemme toisillemme päivän mittaan tuhmia viestejä ja kuvia. Pidämme eroottista virettä yllä monin tavoin. Kytevä tuli syttyy nopeammin kuin sammutettu.

Tietenkään en laukea joka kerta rakastellessamme. On pikaisempia panoja, on niitä kertoja jolloin on hänen vuoronsa nauttia, ja on niitäkin, että käydään lähellä, mutta olen liian väsynyt laukeamaan. Pystyn jopa sanomaan sen. Mies arvostaa suoraa palautettani. Väkisin yrittäminen on edelleen epämieluisaa. Mutta mitä paremmin toisemme ja mieltymyksemme tunnemme, sitä helpommin ja voimakkaampina orgasmini tulevat.

Ja voi hyvänen aika, mitä kaikkea hyvää tyydyttävä seksielämä saakaan aikaiseksi. Vauvavuodesta huolimatta minua katsoo peilistä hehkuva nainen, jonka silmät tuikkivat. Välillä on väsyneitä päiviä, mutta enimmäkseen ei. En sano, että hyvinvointini on pelkästään orgasmien ansiota, mutta orgasmejani ei olisi ilman hyvinvoivaa parisuhdettani. Itse en koskaan ole itselleni samanlaisia räjähdyksiä onnistunut aiheuttamaan. Minulle kiihottavinta ja nautinnollisinta onkin olla rakastetun käsissä. Rakastetun, joka pitää minua kuningattarenaan, muistaen myös ilmaista sen sanoin ja teoin.

Tarinan opetus lienee, että molempien nautinto on yhtä tärkeää ja arvokasta.

img_4310.jpg

 

 

 

suhteet rakkaus seksi mieli
Kommentit (7)
 1. Ihana postaus! <3

  P.S. Missä tuollaisia miehiä on? Kaverin puolesta vaan kyselen..

  1. Kiitos! <3 

   Voit kertoa kaverille, että ainakin tämän otannan perusteella niitä syntyy Kainuussa. 

   😀

   1. Kaveri sanoo kiitos.

   2. Kainuu mainittu! Raatihuoneentorilla tavataan!

    1. Eikäkö Linnanraunioilla! Pidetään Kainuu-henkinen Lily-miitti/piknikki.  Me voidaan tuoda kossua, kessua ja tervaa. <3

     T. Ihmeen mies

 2. Voi sinä IHANA <3 Tämä:

  "Kun minulla ei ollut jäljellä mitään, mitä peitellä ja mistä pysyä kontrollissa, olin vapaa nauttimaan. Minulla on muhkuroita, makkaroita ja kahdesti synnyttäneen ja parhaillaankin imettävän naisen keho. Mutta viihdyn nahoissani. Mieheni sanoo minua usein maailman kauneimmaksi naiseksi, ja sellaiseksi hän saa minut itseni tuntemaan ihanilla kosketuksillaan. Millään muulla ei olekaan väliä. Miksi vertaisin itseäni keneenkään muuhun, koska kukaan muu ei ole lakanoidemme välissä."

  Miksikaikkieivaantajuatätä.

  1. Kiitos! <3

   On vielä tosi paljon työtä tehtävänä siinä, että ihmiset tajuaisivat riittävänsä ja kelpaavansa omina itsenään. Mä oon valmis taistelemaan sen puolesta! Itsestään tykkäämisen vaikutukset ulottuu elämän osa-alueilla niin laajalle, että siihen peilikuvalle hymyilemiseen kyllä kannattaa käyttää aikaa. 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *