92 yötä jouluun!

Sieltä se joulu tulee päivä päivältä lähemmäksi ja minulla jouluhörhöllähän joulumoodi iskee päälle heti kun ensimmäiset syyspäivät saapuvat.
En kuitenkaan haluaisi nähdä joulukrääsää kaupoissa, enkä kuunnella joulurallatuksia ennen kuin vasta marraskuun alusta. Joulumainokset on sitten ihan eri asia –  eli kun sähköpostiini ilmestyi esittely lakritsijoulukalenterista, niin minuahan vietiin kuin possua lahtipölkylle..

Haupt Lakrits, käsintehtyjä lakritseja direkt från Sverige, heitti tarjolle mahtipaketillisen lakritsaa koottuna adventtikalenteriksi. Kalenterista löytyy 26 eri makua lakritsaa, 75% salmiakkiaista ja loput makeita, happamia sekä yhdessä luukussa luvattua tulista chilielämystä.
Nam.

Paketti saapui supernopeasti postissa ja kokonaisuus on ihastuttavan innostava.
Pakkauksesta paljastui possunpunainen kestokassi, minkä sisästä löytyy varsinaisen kalenterin pakkaus.

Kalenterin paino on huimat 440g, ja ulkoisestikin se on varsin mittava. Jos oikein hifistelisi niin voisi säästää kaikki luukuista paljastuvat pussit ja oikein mässätä joulun pyhinä, mutta hieman epäilen, että syötyä tulee jokainen pussi avauspäivänään.

Kortista päätellen on Haupt Lakritsin aikaisempi ”maskotti” ollut apina, koska oikein hautapaasi oli saatekortin kanteen riipustettu.
Hyvästi Lakritsiapina ja tervetuloa Lakritsipossu!

Boksin avattua on päällimmäisenä Lakritsipossun joulutarina, josta saa poimia jokaiselle kalenteripäivälle tarran, mille on kalenteriboksin kannessa oma paikkansa.
Viimeiset kolme tarraa ennen joulua ilahduttavat  joulupukilla, jonka saa pukea joulupossuksi 😀

Paketista löytyy myös ikioma possunaamari, joka minun oli tietysti testattava hetioitis ja oi kuinka olenkin kaunis ja ruusuisen hehkuva. Aivan kuin olisin käyttänyt Jane Fondan mainostamaa Age Perfect Golden Age ROSY Day Creamia.
”Visa ditt sanna jag” – tämäkö on todellinen minäni?

Pidän suuresti tästä ideasta aloittaa kalenterin avaaminen jo marraskuun puolella, Jouluhörhö kun nauttii ehkä vielä itse aattoa enemmän juurikin joulun odotuksesta ja valmisteluista.
Lakritsikalenteri on itselleni myös ideana jopa mieluisampi kuin suklaakalenteri, koska suklaata tulee sitten joulun aikaan mussutettua muutenkin.

Mielenkiinnolla odotan kalenterin avaamista ja Suomi-Ruotsi maaottelun tuloksia, kumpi voittaa tässä lajissa?

puheenaiheet ostokset tapahtumat-ja-juhlat oma-elama
Kommentit (7)
  1. EVOT (Ei Voi Olla Totta)! Mahtavaa. Tämän myötä (melkein) voisin ryhtyä jouluihmiseksi. Kiitos, päivän pelastus 😉

    1. Tämä on aivan ihana kalenteri ja jos sisältö yltää ulkoisen upeuden tasolle, joulun odotus on oleva ”kuin lapsena taas” 😀

  2. Mahtavan överi joulukalenteri. 🙂 Olen itse välillä katsellut joulun alla suunnilleen jotakin ihania lelukalentereja ja miettinyt, saako aikuinen ostaa itselleen sellaisen. 😀

    1. Yksi aikuisuuden etuja on juurikin se, että saa itse päättää omat rajansa. Eli osta vaikka useampi itseäsi miellyttävä kalenteri, jos siltä tuntuu 😀

    2. Kyllä voi – minä olen kahteva vuotena hankkinut omaan harrastukseen liittyvän nukkekotiaiheisen kalenterin.Oli kyllä mukavaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *