Aina pitää olla jotain

IMG_0056.JPG

Sitä kun tuppaa olemaan sen tyyppinen, että aina pitää olla jotain muhimassa, suunnitelmissa tai työn alla ettei tulisi elämästä tylsää, niin nyt kun tonton-tammikuu on ohitse, piti keksiä uusi kilvoittelu päiviensä ratoksi. Työttömänä kun on tätä aikaa.

Netissä surffaillessani sattui silmääni kuva ”21-day Arm-sculpting challenge” ja  siitähän se idea sitten lähti, ihan niinkuin mainoksessa sanotaan.

Ei mulla (vielä) mitään alleja heilu käsivarsien alla, mutta parempihan se on ennaltaehkäistä kuin yrittää rehkiä siinä vaiheessa kun tuulisempana päivänä meinaisi lentoon lähteä siltä läpsytykseltä.
Ja jospa tuosta käsipainojen kanssa touhuamisesta saisi inspiraation vähän laajempaankin lihaskuntoharjoitteluun…

Kommentit (3)
  1. Tulin aloittaneeksi uuden harrastuksen, ihan oikeasti kännissä ja läpällä! Kävi niin, että eräänä iltana olin vähän ”ulkoilemassa” kaverini kanssa ja hän alkoi innostuneena kertoa potkunyrkkeilyn alkeiskurssista. Mies sai toppuuteltua meitä ja kaveri ehdotti kuntonyrkkeilyä. Siinä sitten pienessä hiprakassa kättelimme ja ”lupashimme aloittaa uuden harrashtukshen”. Ja nyt olemme molemmat totaallisen koukussa, treenit on kaksi kertaa viikossa ja kotonakin aina välillä vähän tekniikkaa treenataan miehen kanssa (joka muuten harrastaa sitä potkunyrkkeilyä). On kuulkaa kivaa!

    1. Tytär kävi kuntonyrkkeilemässä jokunen vuosi sitten ja tykkäsi kyllä hänkin. Mie vain taidan olla enemmän tällainen itsekseni tekijä näissä liikuntalajeissa. Säkkiä voisi olla kiva hakata, mutta ei kestä ranteet edes tuettuina.

  2. Voi kauheeta, kun sä jaksat ”kiduttaa” itseäsi :). Mä tota olen yrittänyt tehdä joskus, mut sit aina unohdan ja jää kesken..höh…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *