Asfalttimiehet, oi asfalttimiehet

(kuva Wikimedia)
OBS! ÄÄRIMMÄISEN ESINEELLISTÄVÄ/SEKSUAALIOBJEKTOIVA TEKSTI!

Sano HEP, jos muistat ajan, kun tuon ylläolevan liikennemerkin jälkeen oli varsinkin aurinkoisina päivinä odotettavissa silmäniloa?

Those good old days.

Kesäisin piti olla aina valmistautunut näihin tilanteisiin!
Autossa aina mukana popcorneja ja kuplivaa juotavaa, Jaffaa tai ehkä omenalimpparia, sitä ruskeaa jonka maun ja kitalaessa kutittavat poreet voin vieläkin tuntea suussani ja alitajunta yhdistää siihen kiehuvan asfaltin tuoksun.

TIETYÖ EDESSÄ!

Hidastat jo valmiiksi vauhtia, koska tiedät että kohta saatat jopa joutua peräti pysähtymään, jos vaikka toinen ajokaista on kihisevän kuuman asfaltin peitossa ja liikenne kulkee vastavuoroisesti sillä ainoalla käytössä olevalla kaistalla.

JA SIINÄ HE OVAT!

Työkengissään, keltaiset kypärät päässään, työhousut tai ehkä revityt farkkushortsit (sydämentykytystä!) laskeutuneina lantioluiden varaan. Ruskettuneet käsivarret ja kauniisti kaartuvat vatsa- ja rintalihakset auringonpaahteessa kosteina väreillen he heiluttavat Stop-merkkiään ja vaihdat vaihteen vapaalle.

EI KIIRETTÄ MIHINKÄÄN!

Ikkuna auki ja luu pihalle, rento asento kuskinpenkillä ja limpparipullon sihautus auki.

Siinä ne pasteerailevat: yhdellä lapio, toisella jonkinlainen hara, kolmannella joku muu hilavitkutin…kiehuva asfaltti höyryää ja miesten paahtuneet kropat taipuvat, kääntyilevät, kumartuvat, nostavat ja laskevat työvälineitä.

Viskaan pari popcornia suuhuni ja nautin Arjen Erotiikasta parhaimmillaan.

Onko mikään kauniinpaa kuin miehen vartalo tekemässä fyysistä työtä?

Those were the days.

Mutta sitten iski sensuuri turvallisuuden valepuvussa!

Liekö ollut kateellisia, pönäköitä keski-ikäisiä miehiä ja herännäisiä nutturatätösiä täynnä se toimikunta, joka päätti että PAIDAT PÄÄLLE ja HUOMIOLIIVIT myös noille turmeltuneille tieverkon seksiobjekteille.
Eihän tuommoista siveettömyyttä saata katsella julkisilla teillä tervehenkinen kansakunta!

Ei enää ilahdutta Tietyö-liikennemerkki.

Nyt turjottaa tienposkessa ja työntouhussa niin topattuja otuksia, että ei ota selvää onko selkä vai vatsa katsojaan päin. Onhan se keltainen kaunis väri, mutta voi kyllä Paha Täti kaipaa entisiin kesiin, kun riitti se keltainen kypärä ja kaikki muu oli silmänilona!
Ei ole popcorneja tai omppulimsaa autossa mukana enää ja kun tietyön kohdalla pysähtymään joutuu, niin suorastansa kiihtyy ihmisen mieli odotuksen pakosta!

Toista se oli ennen.
Ennen oli asia paremmin.

(kuva Pixabay)

puheenaiheet ajattelin-tanaan hopsoa
Kommentit (5)
 1. Kodinplaza.fi
  26.2.2021, 14:10

  Tarvitsetko apua asfaltin hankintaan tai haluatko vertailla tarkemmat hinnat? https://kodinplaza.fi/ avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

 2. Nii-in. Ennen kaikki oli NIIN hyvin. Asfalttimiehetkin oli asfalttimiehiä. *huokaus*
  Miten surkeaa olikaan ajaa ne pohjoisen pitkät tietyökilometrit, kun asfalttimiehillä oli paidat/huomiliivit päällä. *niisk*

  1. Ei siis yhtään ajatella autoilijoiden viihtyvyyttä!
   Liikenneraivoakaan ei ollut ilmassa siihen malliin kun nykyään.
   Pitäisi varmaan tehdä kansalaisaloite asiasta…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *