Big Brotherin finaaliviikko alkamassa ja BB-villapaita valmis!

En kestä katsoa Temptation Islandia, Ensitreffejä alttarilla, Paratiisihotellia tai oikein mitään muutakaan ”reality-sarjaa”, mutta yksi heikkous minulla on vuodesta 2013, kun aloin katsoa Big Brotheria silloin julkkisversioon osallistuneen Andy McCoyn takia. Sen jälkeen on uponneet kaikki , niin Suomen kuin Australiankin,  telkkarista esitetyt BB:t.

Menneinä vuosina olen BB:n keston aikana kutonut suvulle joululahjoiksi lapasia, villasukkia, pipoja ja huovuttanut tossuja sekä lapasia. En todellakaan saata vain istua ja tuijottaa telkkaria tekemättä mitään, joten kutominen on ollut yksi tapa ”oikeuttaa” tämä huvittava riippuvuus. Tänä vuonna ajattelin kutoa itselleni BB-villapaidan ja senhän sitten aloitin 5.9. kun tämän vuoden kausi alkoi. Langaksi halusin riemunkirjavaa Kehrän Lauri-lankaa. Tosin hölmönä ajattelin, että sillä saisin koko villapaidasta tuollaista selkeästi raidallista, mutta villasukkien mukaanhan se värienvaihtuminen on rytmitetty, joten paitaosasta tulikin hiukka ”sekavampi”.

Toisaalta lopputuloksesta katsoen, paita on ehkä jopa hauskempi juurikin näin! Kudoin siis paitaa aina kun istahdin sohvalle katsomaan BB:tä, tarjollahan sitä olisi ollut 24/7, mutta joutuuhan sitä ihminen muutakin tekemään kuin telkkaria tuijottamaan. Ja pakko muuten myöntää, että tänä vuonna BB:n asukaskattaus oli jotenkin tylsempi kuin aikaisempina vuosina. Liekö tehtävien vika vai oliko asukaskattaus vain hiukkasen tylsempää kuin aikaisemmin. Yhtään kunnon Inhokkia tai sen puoleen Suosikkia ei porukasta irtoa!

Kutominen ei (ainakaan minun tyylilläni) ole sitä niska-hartiaseudulle ystävällisintä toimintamuotoa, niinpä jouduin viikkona muutamana keksimään muuta hyötytoimintaa hömppätuokioideni ajaksi kun jumit äityivät pahimmilleen. Onneksi ihana Katja, kotikäyntejä tekevä hierojamme on syksyn aikana käynyt 2-3 viikon välein jumeja purkamassa, niin sytkyttely on päässyt jatkumaan.

Huimaavat 10 viikkoa villapaidan valmistumiseen kuitenkin meni! Tein siitä tarkoituksella XL-kokoisen, jolloin se mahtuu jokaiselle perheenjäsenelle tarpeen vaatiessa. Laurissa on villaa 75% ja 25% polyamidia ja pelkäsin hiukan, etten kärsi paitaa pitää ollenkaan, kun villa ärsyttää ihoani todella ärhäkästi, mutta kas, kunhan alla on toppi, niin hyvin onnistuu. Paita on todella lämmin ja niinkuin kuvasta näkyy, mätsää oivallisesti ihanien oranssien Dockersieni kanssa!  ******
By the Way, kudotko sinä sukkia/villapaitoja vai neulotko?

puheenaiheet paivan-tyyli diy
Kommentit (8)
  1. Waude! Kyllä täällä puikot viuhuu tasaiseen.. villasukkia enimmäkseen, lapasia ja pipoja… villapaita rintamalla vähän taistelua yhden tekeleen kanssa.

  2. Villapaidasta tuli hieno!

    Itsehän en kestä BB:täkään. Olen sitä joskus teininä katsonut, mutta en enää vuosiin. En kyllä katso muutakaan realitya. Tv:n puolelta muutenkin harvoin enää mitään. Jotain kotimaisia hauskoja paneeli ohjelmia toisinaan, mutta pääasiassa katson Netflixiä, jos jotain katson. 😁

    1. näinpä – netflixistä tai cmorelta on niin paljon mukavempi katsoa esim. sarjoja kun ei tartte odottaa viikkoa aina uutta jaksoa 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *