Carin Gerhardsen: Musta jää

Voi mikä ilo ja onni onkaan lukea kirjaa, jonka juonen kehitys yllättää kerta toisensa jälkeen – juuri kun olet asemoinut tapahtumat mielestäsi järjestykseen ja valmistaudut lukijana ristiinnaulitsemaan päähenkilöistä sen Pahan ja Ilkeän, niin kas, epäilys valtaa mielesi kun jotain uutta taas paljastuukin.

Päähenkilöiden tiet kohtaavat eräänä talvisena päivänä kaikkien sitä edes huomaamatta. Omille puolisoilleen uskoton pariskunta etsii salaista rakastelupaikkaa, nuori nainen saa kyydin tuntemattomalta, mies ajaa liian lujaa lumisella tiellä. Kaikki he ohittavat saman rotkon, mutta yksi heistä suistaa toisen tieltä, yksi heistä jättää toisen kuolemaan.

Päähenkilöt kertovat kukin tapahtumista omaan elämäänsä liittyen ja pala palalta paljastuu lopullinen totuus, mutta sitä ennen kutkuttava tarina antaa monta ahaa- ja yllätyselämystä lukijalle.

PARAS tänä vuonna lukemani trilleri!!

Carin Gerhardsen: Musta jää (Det som göms i snö)
Suomennos Maija Ylönen
2019
Minerva Crime

 

kulttuuri kirjat suosittelen
Kommentit (4)
  1. Toivottavasti ei ole pitkä jono 🙂

  2. Ja lukulistalle! Parhaita kirjoja on just ne, joissa ajattelet monta kertaa olevas totuuden jäljillä ja sitten kirjailija heittää niskaan kylmää vettä huutaen ”väärässä olit!”. 😂

    https://naissanelioissa.wordpress.com/2019/08/26/minun-aamuni/

    1. Tää on just täydellinen synkään syksyiltaan, joita varmasti jossain vaiheessa edessä on!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *