Hyviä hetkiä

Vaikka välillä tuntuukin, että elämä on paskaa ja pohtii, että eikö tämä loskan niskaan kaatuminen ikinä lopu, niin onhan niitä hyviäkin hetkiä. Vaikka ne huiput eivät nykyisellään kilahdakaan taivaisiin asti, kun nuppi on sitä mieltä että äärimäisiä tunteita ei nyt kestä käsitellä kummassakaan suunnassa niin kyllä, kyllä on päiviä ja hetkiä, kun sydän täyttyy hyvästä mielestä ja ilosta.

Ajattelinkin tässä muutaman hyvän hetken kirjata tänne blogiin, itsellenikin muistutukseksi.

Mörkö

Tämä ihana karvapallero saapui uuteen kotiinsa, tyttäreni luo täytettyään 12 viikkoa marrakuussa ja viime viikonloppuna se tuli ensimmäistä kertaa tänne meidän luoksemme. Silkinsileä, salamannopea ja äärimmäisen utelias kissanpoika toimii kyllä sellaisena stressinpoistajana ja sydämensykerryttäjänä, ettei paremmasta väliä!Lumi ja jouluvalaistus
…kun maas on hanki…
Vaihdoin kesällä tuon julkisivuaidan ledivaloketjun lämminsävyiseen ja lopputulos on kyllä parhautta. Viime vuoden räikeän kylmäsävyinen ledivalinta häiritsi silmää jotenkin ja ymmärrän nyt miksi –  kun katonrajan, kuistin ja aidan ledit ovat kaikki lämminsävyisiä, on tunnelma paljon rauhaisampi ja silmäni kokevat näyn ah niin moninkertaisen miellyttävämmäksi näin!
Työkaverit
Pestini palveluneuvojana vetelee viimeisiään ja parasta ajassa ovat olleet ihanat työkaverit, joiden kanssa on ollut hienoa tehdä kiireisiäkin päiviä ja setviä mitä ihmeellisimpiä solmuja ja ongelmia.
Tein jokaiselle kolmesta työkaveristani  kiitokseksi yhteisestä taipaleesta karkkikuusen  Vihreä kuula-konvehdeista, ihan vain siksi kun niiden kääre on jouluisen/kuusimaisen vihreä.
Kesämökki
Keväällä nimiini siirtynyt kesämökkimme on toki aiheuttanut myös harmaita hiuksia ja hampaiden kiristelyä, mutta myös seesteisiä hetkiä olen siellä viettänyt. Hikisistä puhumattakaan.
Toukokuisen myrskyn kaatamat koivut ovat kuitenkin hyvää vauhtia muuttumassa tulevan kesän saunan lämmöiksi, takkatuliksi ja PorinMatin hehkuvaksi kyljeksi.

Yksin, muttei yksinäisenä vietetyt illat
Hyvä ruoka, parempi mieli, eikös se niin mene.Konsertit ja teatteri
Olen käynyt nautiskelemassa monta teatteriesitystä ja konserttia, viimeisimpänä tämän viikon tiistaina Joensuun kirkossa istuimme kuuntelemassa ”Elviksen” joululauluja, gospelia ja tulihan siellä muutama klassikko rocknroll-kappalekin.
Oli sitten kyse teatterista tai musiikista, molemmat vievät murheiden ja arjen yläpuolelle, toiset pidemmäksi aikaa ja toiset lyhyemmäksi aikaa, mutta aina edes hetkeksi. Ainakin minut.

Mitkä asiat ja hetket nousevat sinun mieleesi ensimmäisenä kun mietit Hyviä hetkiä juuri nyt?

Kommentit (2)
  1. Ihania hetkiä!

    Omalla kohdallani on ollut tapaaminen ystävämummon kanssa, joulukonsertti Kallion kirkossa Jarkko Aholan esittämänä. saunahetki mieheni kanssa ja edessä siintävä loma.

    Mörkö on kyllä söpö <3

    1. Jarkko Aholaa haikailin minäkin kuuntelemaan, mutta konserttipäivä ei vain sopinut jo sovittuihin menoihin.
      Mörkö on vienyt kyllä meidän kaikkien sydämet <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *