Ihanat syntymäpäivälahjat: Kaaret & Paratiisi by Kalevala

Viime viikolla jutellessani äitini kanssa hän kehoitti minua hankkimaan itselleni jotain kivaa synttärilahjaksi – olivat isän kanssa laittaneet tililleni vähän rahaa, kun eivät Koronan takia uskalla lähteä kaupungille itse mitään hankkimaan.

Olin ensin ostamassa Stadiumilta uusia lenkkareita 45 eurolla, mutta tsekattuani tilille tipahtaneet eurot ja vanhempien pyydettyä jotain pysyvämpää hankkimaan, niin mitäs minä muuta kuin suuntasin koruostoksille. Kalevala-korun mallistot ovat viime vuosina siirtyneet tanhuaikojen mummokoruista nykyaikaan ja vuosi sitten ostin itselleni jo ihanat Hehku-sarjan roikkuvat korvakorut vihreällä kivellä. Suurin odotuksin ajattelin katsastaa, josko tänä vuonnakin mieluisat korut Kalevalan mallistoista löytäisin.

Nettisivuilta tarttuikin aika pian silmään mieluisat korut:  Paratiisi-sarjan ketjuihanuudet!  Näin isopäisenä ja -naamaisena naisena myös korvakorujen on oltava hieman näyttävämpiä etteivät aivan katoa taustaansa ja nämä kuudella ankkuriketjulla varustetut kaunokaiset eivät taatusti huomaattomiksi jää.  Koruliikkeeseen astuessani Birds of Paradise huuteli vitriinistä minulle jo ovelle asti, että OSTA MEIDÄT! Ja minähän ostin.
Korvakorut ovat samalla kertaa kevyet ja nayttävät, vähän kuin rokkiversio kansanlaulusta. Perfect for me <3

Samaisessa vitriinissä, mistä Paratiisit nappasin hehkuivat myös Modern-malliston korvakorut ”Kaaret” , jotka eivät  olleet näyttäneet nettisivuilla mitenkään säväyttäviltä, mutta ahh ja Wau kun ne luonnossa näin. Hipelsin niitä pitkään ennenkuin suoristin selkäni ja marssin kassalle vain Paratiisi-korviksien kanssa En osta kyllä kuin yhdet, en heittäydy ahneeksi!
Ja pah! Vakuuttelin itselleni tuota vain kääntyäkseni heti takaisin ja napatakseni myös Kaaret matkaani! Lahjasaldo tuli käytettyä viimeiseen senttiin asti, mutta onpahan minulla nyt kahdet aivat totaalisen upeat korvakorut, jotka toimivat niin arjessa kuin juhlassakin.

Menneen synttäriviikon ovat korvissa killuneet Kaaret, mutta ehkäpä tällä viikolla kuljen Paratiisit korvissani?
ISO kiitos ihanille vanhemmilleni hurmaavista korvakoruista!

puheenaiheet ostokset paivan-tyyli
Kommentit (4)
  1. Minulla on laatikonpohjalla niin paljon kalevala-koruja. Viimeiset ehkä 10 vuotta sitten saatuja…näitä ihan uusia ei olekaan minulla.

    1. Minä en oikein ikinä innostunut noista perusmalleista vaikka osa periaatteessa kauniita ovatkin, ne vain henkivät minulle ruutuhuivia ja tanhuja kirkonmäen kupeessa…
      Löytyy niitä minunkin korulaatikoistani, lahjaksi saatuina ja siksi säilytettyinä. Ehkä ne jonakin päivänä näyttäytyvät silmiini kauniina ne perinteisetkin, kunhan kunnolla Ikäneidoksi varttuu!

  2. Kyllä nyt kelpaa! 😊 Mä taasen olen sellanen rääpäle, että moni Kalevalan koru on mulle liian iso. Mutta sydänsormus mulla on ollut rippilahjasta asti. Ostin sen isompana jokunen vuosi sitten, kun ennen nimettömässä käyttämäni sormus alkoi 10 vuoden jälkeen vähän kiristää. 😄

    1. Sydänsarjaa olen minkäin anopintekeleeltä saanut synttärilahjaksi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *