Ihania turhakkeita

Kaipasin jotain piristystä keittiönpöydälle – ei kukkia, koska en nyt jaksa pitää huolta siitä, että ne saavat tarpeeksi vettä ja että muistaisin leikata tuoreet imupinnat varsiin ja ja ja mitä vielä? Sitäpaitsi tähän aikaan vuodesta kukkia on ulkona niin paljon, että en niitä muutenkaan kaipaa sisätiloihin (koska mieluiten vietän aikaani ulkona).

Muistin yht´äkkiä Espanjasta ostamamme ”Seven Color Crystal Boll”-vesipolymeeripalleropussit ja kaivoin ne kaapin uumenista esiin. Seitsemää väriä pusseissa ei ollut, mutta keltaista ja oranssia kuitenkin ja nehän ovat lempivärejäni, joten miksi valittaisin?

Vettä megaisoon konjakkilasiin ja kuivat rupulipallerot vesilasiin lillumaan.TSADAM!
Muutaman tunnin odottelun jälkeen vesi oli imeytynyt pieniin polymeeripallukoihin kasvattaen ne suuuuuren suuuuuuriksi herkullisen näköisiksi palloiksi.  En oikein itsekään ymmärrä mikä näissä minua viehättää niin tuhottoman paljon, mutta niin se vain tekee.
Voisin huljutella kiiltävän kosteita palluroita lasissa pitkään ja hartaasti ja pakko myöntää, että näin juuri usein unohdunkin pöydän ääreen tekemään…Tilasin sitten näitä lisääkin, kun huomasin kuinka ne minun mieltäni ilahduttavat ja  rauhoittavatkin.
Olin oikein Zen huljuttelusession jälkeen.

Ainakin vartin. Ja se on tänä päivänä pitkä aika!

 

Kommentit (3)
  1. Meditatiivista ja rauhoittavaa. 🙂

  2. Haha! Ihana sinä! Mun siskokin osti joskus noita ja mä siellä käydessä mietin et mitä ihmettä ne on! Olivat vedessä kasvamassa juuri. 😂

    https://naissanelioissa.wordpress.com/2019/06/10/kun-kaupat-kaatuu/

    1. Olin pari kesää sitten ystävän viiskymppisillä, missä noita palleroita oli laitettu lasimaljoihin ja maljaan sitten pelkkä ruusun kukka. Kukkaset säilyivät kattauksessa kauniina koko pitkän juhlapäivän, joten voi tuota käyttää myös kukkien kanssa eikä sijasta niinkuin minä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *