”Ja sit tää leikisti”


Tää niinku leikisti olis lähdössä matkalle ja kävis vintiltä matkalaukun mihin se pakkaisi muutaman topin ja sukkia ja pikkareita ja jotkut housut. Tää pakkaisi myös jonkun kivan retongin tai vähän nätimmän paidan ja sellaset kultaiset balleriinat jos tää vaikka menisi jonakin iltana vähän hienostelemaan ystävänsä kanssa sillai parempaan ravintolaan.
Kai tään pitäisi jotain pakkeliakin pakata –  jos ne sinne ravintolaan menisi niin pitäisi tään varmaan jotenkin naamaansa restauroida.

Tää sit mesettäs joka välissä sille kaverilleen, mikä asuis vaikka leikisti  jossain ulkomailla, vaikka Belgiassa ja ne sipisisi ja supisisi kaikesta kivasta mitä ne siellä matkalla yhdessä tekisi. Niitä vähän jännittäisi silleen kivalla tavalla, ei pahasti, kun nehän olis käyneet jo monella reissulla yhdessä ja ne tietäs, että niillä on yhdessä tosi kivaa!

Tää olis myös leikisti käynyt ostamassa uudet lenkkarit ja uudet hassut raitapöksyt, vähän niinkuin Pelle Hermannilla ja tää meinais laittaa ne jalkaansa sinne reissuun. Uudet lenkkarit vois olla huono idea, mut tään vanhat lenkkarit olis vielä huonompi idea, kun tälle vois tulla selkä kipeeks ja jalat turvota niissä risoissa paskoissa. Siis leikisti.

*****

Mutta hei!

Täähän on IHAN OIKEESTI lähdössä ylihuomenna matkalle!

Mie hyppään torstai-aamuna lentomakoneeseen ja pöristän potkurikoneella ekaks Helsinkiin ja sieltä sitten etiäpäin.  Rakas ystäväni  on myös torstaina hypännyt lentomakoneeseen Brysselissä ja me kaksi sekopää-tänttäränttää kohtaamme toisemme Riian kansainvälisellä lentokentällä ja suuntaamme yhdessä kohti vanhan kaupungin liepeillä sijaitsevaa majapaikkaamme.
Edessä neljä ihanaa päivää ihanmitätahansajakaikkea!

Blogiin päivittyy juttuja sitten reissun jälkeen, matkan aikana tyydyn Instailemaan – seuraa siis reissua sieltä, jos kiinnostaa!

Tää lähtee nyt OIKEASTI pakkaamaan.

 

 

puheenaiheet matkat oma-elama
Kommentit (1)
  1. Jeeee! Ihan mahtavaa reissua teille! 🙂

    https://naissanelioissa.wordpress.com/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *