Jos ihan muutaman pääsiäiskoristeen laitan…

IMG_8010.JPG
Siinä on sulassa sovussa valorimpsu ja pääsiäisnoita, tervetuloa vain Huvikumpuun…

IMG_8011.JPGEteisen pöydällä muutama lankakorillinen suklaamunia, josko vaikka huomenna pistäytyisi pieniä tai isompia virpojia. Ihan tarpeeseen tulisi tuoreus ja terveys…ja jos ei ketää käy, niin arvatkaas kuka nuo suklaamunat sitten syö??

IMG_8002.JPG
Pajunoksalla istuu pari pientä lankapupua purkamastani puolihajonneesta mobilesta.

IMG_8003.jpg

IMG_8004.jpg
Erkkerin toiseen reunaan kasasin myös pääsiäispöydän, nuo oksat ovat koivua eivätkä pajua, mutta mitä väliä?

IMG_8005.JPGRairuohostakin kurkkii yksi pupu. Tältä yksilöltä oli kroppa purkaantunut, joten tökkäsin pelkän pään multaan. Julmaa oi julmaa!
IMG_8006.JPGMuistan kun ostin nämä posliinioliot (tiput?) Kuljun löytöliiteristä lasten ollessa pieniä. Piti aina sijoittaa korkealle, etteivät päätyneet ”palloleikkeihin”.

IMG_8007.JPG

Samaa Kuljun settiä nämä puputkin. Pitää olla oikein ylpeä, että olen saanut särkymättä säilymään näin kauan. Ja nyt kun tätä kehuskelen, niin tietysti heti huomenna kajautan tuhannen päreiksi. Kääk.IMG_8008.JPG
Keittiön ikkunalaudalla myhäilee posliinikana, jolle joutuu kyllä jostain seuraa kehittämään. Ehkä muutama tipunen koristelaatikosta löytyy.

IMG_8009.JPG

Ja nyt tekee sitten ihan älyttömästi mieli rahkapiirakkaa ja pashaa ja mämmiä!! Apua. Pakko paistaa rahkapiirakkaa.

 

Muokkaus 25.3. Alla Tiikerikatille kokonainen kuva pitsiliinasta:

IMG_8040.JPG

 

Kommentit (15)
 1. Nyt iski pääsiäisannoskateus! Minä olen yleensä ihan villinä koristelemassa, joulu on se hillittömin koristelujuhla, mutta pääsiäinenkin. Tänä vuonna on ihan lötsy olo, jos välttämättömistä siivouksista selviäis, että ois kivempi oleskella…mutta kun mä näin noi sun jutut niin avot! Vapiskaa puput ja noidat!

  1. Koristelut kunniaan! Joulu-pääsiäinen-vappu-juhannus…you name it, meikäläinen ripustelee koristeita 😀

 2. Minä en ole tainnu koskaan laittaa pääsiäisjuttuja…mut oh tuo viimeinen posliinikana! Niin ihana! Ois meillä esillä varmaan 24/7 😀

  1. Tiäkkö, sillä oli kaupassa (Tokmannilla) vaaleanpunainen sisar ja voi että teki mieli sekin laumaani kerätä. Mutta hillitsin itseni – ainakin alennusmyynteihin asti 😀

   1. Ääääääää ole jo HILJAA! 😀

    1. Kooot-kot-kot-kot-kooooot….

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *