Kotikaupungin korupaja: Samas-koru – arvonta!

(Korut saatu bloginäkyvyyttä vastaan)IMG_8122.jpgOlin muutamaan otteeseen nähnyt veikeiden puukorujen mainoksia netissä ja kun tutustuin asiaan tarkemmin, ilmeni että valmistaja oli Samas-koru, jonka paja toimii kotikaupungissani!
Hetken mielenjohteesta otin yhteyttä nettisivuilta löytyneeseen osoitteeseen ja kyselin josko olisi mahdollista päästä tutustumaan korupajan toimintaan. Visiitti pajalle ei valitettavasti onnistunut, mutta sain tutustuttavakseni muutaman korumallin!

Samas-koru valmistaa seinäkelloja, sisustustauluja ja koruja, joista puiset ja akryyliset saavat muotonsa Joensuussa. Puukorut ovat pääasiassa koivua, mutta valikoimasta löytyy myös savutammea.

IMG_8044.JPG
Olen pikkutytöstä asti ollut hurmaantunut merihevosista – niinpä nämä koivusta laserleikkaamalla valmistetut korvakorut ja riipus sulattivat sydämeni heti ensi katseesta. Riipuksen koko on 6cm x 3 cm ja korvakorujen 4cm x 2cm.
Korut ovat henkäyksen kevyitä ja sopivat upeasti keräämään katseita juhlissa tai antamaan arkipäivään juhlantuntua. Itse ainakin tajusin suoristavani ryhtiäni joka kerta kun katse osui koruihin heijastavista pinnoista (pois se minusta, että peililtä peilille olisin kulkenut ja koruja ihastellut…).

Kuvien vihertävä väri on puhtaasti kuvankäsittelyä ja tarkoituksellista – olen nimittäin TAAS jonkun ihme viruksen uhrina ja näytän aivan merihirviöltä enkä todellakaan jaksanut alkaa naamaani pakkeloimaan, vaikka heti korupostin vastaanotettuani halusinkin teille näitä esitellä.

Kiinnittäkää siis huomionne koruihin, eikä niitä käyttävään merinoita Ursulan sisareen…

IMG_8119.jpgKoska olen itsekin iso ihminen, rakastan suuria koruja. Joskus tuntuu sitten siltä, että korvanlehdet huutavat hoosiannaa kun niissä killuttelen kilon punnuksia. MUTTA nämä  koivusta tehdyt korut ovat tosi kevyitä, joten korvatkin saavat nautiskella. Kauneus ei aina tarkoita kärsimystä.

Minulla on varsin vahva epäily, että näistä koruista tulee kevään lempparini!
IMG_8098.jpg

IMG_8107.jpg

Samas-korun nettikaupassa on valikoimaa niin paljon, että välillä melkein tuskastuu, kun haluaisi hankkia joka toisen silmiinsä osuvista koruista.  Puun lisäksi korujen materiaaleina on käytetty myös mm. akryylia, terästä ja hopeaa. Malleja on jokaiseen makuun – kulmikkaita mutta siroja eläinhahmoja, sydänkoruja, kristallinvälkettä…itse en uskaltanut kauaa viivähtää bling-bling-sivuilla, koska pakko myöntää, että kimallus voisi pistää moponi keulimaan pahemman kerran.
Osaan kuitenkin olla päättäväinen ja vahva ihminen enkä sorru kimalluksen houkutuksiin tällä kertaa, muutamat pöllökorvikset saattavat kyllä ostoskoriin tipahtaa, koska tytär rakastaa pöllöjä ja lahjoja on ihana antaa. Sitäpaitsi nettikaupassa on todella mahtava ALE nyt, joten minähän säästän rahaa!

Koska jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, ajattelin arpoa nämä ihanat, savutammesta tehdyt Kotkansulkakorvakorut yhdelle onnekkaalle!

Käy  tutustumassa Samas-korun sivustolla  ja kerro lempparisi – koru, seinäkello tai sisustustaulu ja voit päästä nauttimaan keväästä nämä Kotkansulat korvissasi! Kommentointiaikaa on iltakahdeksaan, keskiviikkona 4.4.18 .
Arvon korviksen yhteystietonsa jättäneiden kommentoijien kesken. Muista siis ilmoittaa toimiva sähköpostiosoite!

IMG_8014.JPG

Kommentit (37)
  1. Kimaltava kaulakoru koira oli nätti.

  2. Kettu korvakorut

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *