Läpi syyskuun, läpi repaleisen lokakuun…

IMG_B1434FCC1081-1.jpeg

Varoitus: sisältää laihduttamista, vaakalukemia, BMI- ja muita vartalopohdintoja!

Muistaako joku Synnittömän Syyskuun, kun leipäännyin (taas kerran) raskaaseen oloon ja suurentuneeseen olomuotoon?

Kieltäymysten kuukauden jälkeen ateriat normalisoituivat reippaasti, viiniä on tullut litkittyä ja kebabia mussuttettua jouluherkuista nyt puhumattakaan.
Mutta.
Olen kirjannut Sulamo-nettipalveluun ylös kaiken mitä olen syönyt, oli se sitten terveellistä tai herkuttelua  ja minulla näköjään tuo kirjaaminen toimii jonkinlaisena ankkurina järkevään ateriointiin.

Koska TADAA! reilussa viidessä kuukaudessa (1.9.17-11.1.18) on olomuotoni keventynyt 6 kiloa!

Vyötäröltä ja lantiolta on hävinnyt 4 senttiä molemmista ja keventyminen tuntuu kyllä olossa ja liikkumisessa, joten hilipatihippanpippanpei – olen sikailoinen asiasta!

Vaikka BMI onkin pohjimmiltaan perseestä, niin sen mukaan olen tänä aamuna päässyt normaalipainoisten kategoriaan ja näin ollen selättänyt muutaman sairastumisriskinkin.

Nälkä kasvaa syödessä näin pienentyessäkin. Uskaltaisinkohan haaveilla kesäkuussa olevani keventynyt 10 kiloa…

 

 

 

 

 

Kommentit (4)
  1. Vau, hieno suoritus, onnea. 🙂

  2. Onneksi olkoon! Samojen asioiden kanssa painivana osaan iloita kanssasi! Tsemppiä jatkoonkin! Koitan tulla perässä. Vuoden tulos oli itellä ihan kelvollinen ”hitaasti hyvä tulee” -meininkiä 😀

    1. Hitaasti on hyvä. Jos kiukkukuurilla itsensä kuihduttais (been there, done that) ei varsinkaan viiskytplussana enää nahka seuraisi perässä yhtään ja tuloksena olisi tuulessa lepattavat rutkunahkapussukat jokapuolella!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *