Maisemanvaihdos

Päätin siirtyä olosuhteiden sallimissa rajoissa uusiin maisemiin ja rahjasin tulostimen, läppärin, toisen näytön ja kaikki muutkin työssäni tarvittavat vermeet kesämökille. Turjakehan teki mökillä kolmatta viikkoa omia töitään, kun emme ihan mahtuneet samoihin neliöihin kotosalla, mutta onhan se reilua ja tasapuolista että hänkin välillä pääsee kotiinkotiin viikonloppua pisemmäksi aikaa!
Kyllähän tuota järvimaisemaa katsellessa sielu ja mieli lepää ja äänimaisema on hiukka erilainen mitä kotona!Työpöydän äärestä avautuu näkymä sille puolen tonttia, missä odottavat kaikenlaiset puuhastelut: on risunpolttopönttöjä, rakentamista odottava halkokatos, halkomista odottava pöllikasa ja lounastaukojen ”grillikioski”.
Säätiedotus on lupaillut semihyviä säitä, joten luulisin pääseväni tällä viikolla kastumattakin heilumaan kirveen ja moottorisahan kanssa. Jee!
Multapussejakin on muutama odottamassa orvokkiamppelien kasaamista ja entinen työnantaja lupasi muutaman lavakauluksen haettavaksi, että pääsen johonkin tontinkulmaan yrttipuutarhaa rakentamaan.
Ihanaa!Iltojen iloksi nappasin matkaani kasaamattoman palapelin, saa nähdä ehdinkö kasata tämän ennen viikonloppua vai taannunko tuijottamaan telkkaria…
Eilen illalla/yöllä tuijotin läpi ekan kauden Netflixin ”Never have I ever”-sarjasta – en tiedä olenko taantunut takaisin teinivuosiini, mutta tämä amerikan-intialaisen neitosen ”kasvutarina” vei kyllä mennessään ensi minuuteista lähtien. Aivan IHANA!!

Järvenselkäkin on sula ja ehkäpä kohta alkaa hauen kutu eli pääsen heittelemään kuvaa veteen ja kiskomaan kalaa järvestä eli omavaraisesti hankkimaan evästä pannulle!

Etätöissä on kivaa!

puheenaiheet mieli tyo
Kommentit (3)
  1. Oi kun olisi ihana lähteä mökille. Siellä saisi tehdä ihan rauhassa töitä. Voi sitten kivasti päättää päivän juurikin kalastukseen. https://www.maatilamatkailu.fi/mokit

  2. Maisema houkuttaa uimaan!

    1. Olen varovasti käynyt varvasta kastelemassa järvessä, mutta on se niiiiiiiiin kylmää, että ei pysty!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *