Mökkiaamu

Kello on vajaa viisi kun aamulla herään, on aivan pilkkopimeää ja hiljaista kuin (haudassa?) huopatossutehtaalla. Työnnän nenänpäätä varovasti peiton alta ulos ja kokeilen toisella jalalla peiton ulkopuolista lämpötilaa…pitääkö pukea peiton alla vai onko ilmalämpöpumppu ehtinyt lämmittää mökin yön aikana siedettäväksi. Vuarpaat eivät jäädy, joten kömmin peiton alta esiin ja tassuttelen avaamaan pimennysverhoja.

Ikkunasta avautuu niin upea maisema, että käyn ottamassa kuvan ulkoterassilta!

Aila-myrskystä ei ole vielä tietoakaan, joten pistän aamukahvit tippumaan ja istahdan pöydän ääreen lukaisemaan netistä lehdet ja tsekkaamaan BB:n tapahtumat.

Seitsemältä napsautan työkoneen päälle ja kirjaudun sisään järjestelmiin. Postien tsekkausta, vastauksien kirjoittamista ja kalenterimerkintöjen tarkennusta siihen saakka kun kahdeksalta alkaa viikottainen teams-kokous.

Kokouksen jälkeen kahvitauko vol 2., jolloin en kyllä juo kahvia, vaan kannan sisään klapeja niin uuninvierustat kuin takanvierustan täyteen. Jos Aila ottaa ja katkaisee sähköt alueelta – ja satavarmasti se sen tekee, kun kaikki pienemmätkin pörinät mökin pimeäksi pistävät – niin en ainakaan palele ja saan iltaruoan ja -teen kuumaksi puuhellassa. Olo on oikein partiolaismainen, aina valmiina!Tokihan nostan myös kynttilöitä esille, varmuuden vuoksi.

Kirjoitan ihka ensimmäisen oman hallinnollisen dokumenttini ja laitan sen eteenpäin allekirjoitettavaksi. Tunnen itseni todella osaavaksi, taitavaksi ja valtaapitäväksi. Näin sitä vaan puututaan opiskelijoiden tekemättömyyksiin!

Aamu kääntyy aamupäiväksi erilaisia ohjeita ja materiaaleja lukiessa.
Kohta on pää tiedosta turvoksissa!

puheenaiheet oma-elama
Kommentit (4)
  1. Sinulla on ollut oikein voimallinen ja onnistunut päivä!
    Nuo aamutaivaan värit on ihanat.

  2. Auringonlaskut ovat niin kauniita

    1. tuo kuva on muuten aamulla otettu 😀

      1. Joo, niin olikin, muutetaan sitten teksti’; auringonnousut ja -laskut. Ne ovat kyllä niin samanlaisia, että kuvasta ei niitä erota (tekstistä piti erottaa) 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *