Ohjeita naisille, jotka eivät halua seksiä

Siis minä itsehän olen Unelmien Nainen ja rakastan rakastella vaikka ilman taukoja ja ihan missä vain, mutta ”kaveri” on kertonut saaneensa mm. seuraavanlaisia neuvoja, kun on haluttomuuttaan pohtinut, jopa ihan ammattilaisten vastaan otolla.

 • mitä sitä pihtaamaan, ei Se siitä kulu
  – mutta entä jos kuluukin? Jos vaikka limakalvot on niin korppuna, että jokaisen polttavan kuuman (kirjaimellisesti) hekumasession jälkeen nainen kulkee kommandona ja jalat harallaan kuin muinainen Cowboy pitkän ratsastuksen jälkeen?
 • vaikkei huvittaisi, niin anna vain, kyllä se siitä iloksi muuttuu
  – niin ainahan sitä voi kuunnella vaikka korvanapeilla jotain komediafestivaalia?
 • seksi on niin tärkeä osa parisuhdetta, että ilman sitä ei ole parisuhdetta, joten vaikkei aina huvittaisikaan, niin puolison vuoksi suostu
  – puolison vuoksi suostu? Miksei kukaan koskaan ehdota sille puolisolle, että josko olisitte rakastelematta kunnes vaimokkeella tekee taas mieli?
 • harrasta enemmän seksiä, niin halukin lisääntyy
  – tätä minä en vain ymmärrä. Tee enemmän sitä mitä et halua, niin kas, kohtapa haluat sitä koko ajan. Hmm..voisi testata vaikka Cooperin testiin!
 • ostakaa jotain ”kivoja leluja”niin halut heräävät
  – ai että joku tärisevä ja suriseva feikkipenis saapi himot heräämään sitä luomumakkaraa kohtaan?  öööööööö…
 • kannattaa käyttää liukuvoiteita (niitä saa ihan marketeistakin), jos ei luonnollisesti kostu, liukkarin avulla seksi onnistuu vaikkei olisikaan kiihottunut
  – tässä sentään jotain järkeä. Seksuaalinen kiihottuminen on pitkälti korvien välissä ja jos ei huvita, niin eipä kostu paikatkaan. Kemialla paremmin luistava pimppi, jee!
 • ajattele sitä niin, että haluat tehdä rakastamallesi puolisolle hyvän olon
  – ennen muinoin sitä neuvottiin miettimään kotia ja isänmaata ja oliko se vielä kauppalistaakin? Tässä taas – miksei se puoliso voi ajatella, että haluaa tehdä toiselle hyvän olon ja jättää pökkimättä? Omin käsin onneen, you know.

Minä en jotenkin jaksa uskoa, että halutta paneminen parantaisi mitään parisuhdetta, oli seksi sitten itsessään miten tärkeää hyvänsä. Henkilökohtaisesti näkisin asian niin, että pikemminkin selibaatissa elo siihen saakka kun alkaa oikeasti himottaa on parempi vaihtoehto kuin velvollisuudesta vehtaaminen.

Toki minähän olen vain maallikko, mistäpä minä mitään tietäisin.

******

Kuva Pixabay JerzyGorecki

Kommentit (6)
 1. Kiitos!
  On jo aika irtaantua ajatuksista, että seksi on pakkoa ja naisen vastuulla on jotenkin miellyttää miestä ja ylläpitää hyvinvoivaa suhdetta, johon seksi kuuluu ihan pakosta tai ei ole hyvää suhdetta.
  Iän myös muuttuu moni asia, myös seksuaalisuus. Ihanaa pitäisi olla ja armollista, että seksuaalisuus saa muuttua. Eikä kyse ole välttämättä haluttomuudesta vaan muuttuvasta seksuaalisuudesta.
  Vielä kiitos tästä.

 2. Kiiiiitos hyvästä aiheesta ja tärkeistä ajatuksista ❤️

  Liukuvoidetta kannattaa käyttää kaikkialla yksin, kaksin tai kolmisin, mutta muuten nuo neuvot ovat kamalia! Seksisuhde e i voi mennä enemmän haluavan ehdolla, ja miettisin myös, millainen on kumppani joka halua p*nna kumppania joka on haluton? Rakkautta -N O T. Toki myöskään seksillä kiristäminen ei tietty ole ok, mutta jos seksiin liittyy sellaista pelaamista niin aika moni muukin asia lie ihmisten välillä pielessä.
  Joskus voi olla , että seksihalut menee niin ristiin että sen vuoksi on parempi mennä eri teille, joskus homma on kausiluontoista.
  Haluttomuuden ”syy” on asian keskiössä, onko kyse siitä että henkilö haluaisi haluta mutta se ei onnistu (fyys. tai psyykkinen vaiva jota voi hoitaa) vai että seksi ei maistu eikä se itse vaivaa.
  Mitä petipuuhiin tulee, helpotusta voi tuoda myös sen muistaminen, että seksi on muutakin kuin yhdyntä.
  Kenenekään ja ketään ei ole PAKKO haluta, jos seksiä tekee mieli mutta oma kumppani ei herätä haluja, on hyvä olla rehellinen itselleen ja kumppanille. Ns. säälipano satuttaa molempia osapuoli. En itse ainakaan haluaisi (hehe) että joku koskisi minuun vain koska velvollisuudentunto niin sanelee.
  Myös seksitön liitto voi olla kiva, jos se molemmille sopii. Jotkuthan päätyy halujen eriparisuuden vuoksi vaikka avoimeen suhteeseen.
  Ja sit vielä että seksuaalisiin tekoihin painostaninen tai pakottaminen on rikos myös avioliitossa.
  Ainut lähtökohta panemiseen on se, että kaikki sitä halauavat! Senhän kai pitäis olla kivaa ja tuottaa itselle sekä toiselle mielihyvää, ei paineita tai surua tai kipua.
  T. Seksuaalineuvoja ja vittuhattutäti
  Ps. Sooloseksi on varsin jees myös parisuhteessa!!

  1. Niii ja toki on myös haluttomia miehiä ja muunsukupuolisia.

   …Ja ihmisiä jotka eivät kaipaa seksiä tai romanttista suhdetta muiden kanssa tai ollenkaan (aseksuaalisuuden ja -romanttisuuden eri muodot), mikä on eti asia ku haluttomuus.

  2. ”Vittuhattutäti” – lukeehan tuo sulla käyntikortissa !!

   Tämä on muuten sellainen keskusteluaihe, mikä herättää kyllä seurassa kuin seurassa.
   Osan noista ”neuvoista” sain itse kun estrogeenin romahdettua juniorin syntymän jälkeen asian nostin gynellä puheeksi ja osan olen kuullut ystävien suusta.

   Tämän postauksen ryyditti automatkalla käyty keskustelu Turjakkeen kanssa juurikin tuosta, että miksi eriparisuutta seksuaalisuudessa ei yleensä aleta käydä läpi siltä kantilta, että se jatkuvasti haluava voisi purkaa libidoaan ominkäsin.
   Missä vaiheessa katsotaan, että on seksiaddikti?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *