Onni on uusi sohva <3

Ovikello soi puoli yhdeltä ja siellä seisoi kaksi riuskaa nuorta miestä ”meillä olisi tämä teidän sohva”.

JEEEEEEE

Eikun ovet niin auki kuin vain onnistui ja toivomaan että muhkeat sohvan osat mahtuisivat oviaukoista perille asti. Kuljetusfirman puhelimessa ilmaisema epäily mahtuukohan nämä teille sisälle ovesta oli vähän pistänyt miettimän vaihtoehtoisia sisäännostotapoja ja takakuistin ikkuna oli Plan B, mikäli sohvat oviaukkoon juuttuisivat. Mutta mahtuivathan ne paketit kun vähän kikkaili!!

Mieletön määrä pahvia ja superlonia suojasi unelmiemme täyttymystä ja hyvä niin, sohvat paljastuivat paketeistaan vahingoittumattomina ja saimme ne liitettyä toisiinsa suitsaitsukkelaan.

Kyllähän me tiesimme, että sohva on iso:

 • Leveys:
  324 cm
 • Korkeus:
  81 cm
 • Syvyys:
  120 cm

mutta kyllähän tuo aikaisemmin niin suuren suurelta vaikuttanut olohuoneemme kutistui aika reippaasti kun Infinity paikoilleen asemoitui.

Mutta on se ihana.

Kommentit (6)
 1. Uuuh! Kyllä tuohon mielellään 2 viikon (ja pidemmänkin) karanteenipesän rakentaisi! Niin kutsuvan pehmeän ja ison näköinen, että siinä voisi elää kaikki elämänsä hetket. <3_____<3

  https://astuharhaan.wordpress.com/

  1. Siis oikeasti minäkin mahdun siihen ”kokonaan”! Ja tilaa on vielä monelle muullekin. Eilen illalla en meinannut mlttaa siirtyä sänkyyn ollenkaan kun mykkyröin tuossa sohvankulmassa läppäri sylissä ja tee-muki vieressä.

 2. Onpas upea sohva! Onnittelut! Väri on minusta epätavallinen, mutta todella kaunis. Varmaan on ihan mahtavaa istuskella ja rentoutua uudella sohvalla! Kerrohan sitten, upottaako juuri sopivasti ja onko ylöspääsy silti helppoa 🙂 !

  1. Väri kruunaa ihanuuden! Ensin ajateltiin tilata sohva kirkkaan oranssina, mutta sitten järki voitti, tämä on myös raikas ja piristävä, mutta ei niin vaativa muiden värien suhteen. Ja yllätys oli miten hyvin tämä ”istuu” puupintojen sekaan!
   Sohvalla on ihana loikoilla, sen ”syliin” sopii kokonaan, kun syvyyttä on 120cm. Sohvalta on helppo nousta ylös (ainakin nyt kun nivelet on ok kunnossa), koska se on pehmeydestään huolimatta napakka.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *